Dzień Matki!
Pollik (offline) |
Post #1 26-05-2018 - 11:08:25 |
Warszawa |
Kochane Matki i Córki !
Życzę nam kolejnych dni z dziećmi, małymi i dorosłymi(jak moje) , które boleśnie sobie uświadomiły jak bardzo nas kochają. I z Mamami, którym obicałyśmy , że pierwsze na pewno nie odejdziemy. Trzymajmy sie tego i niech każdy dzień bedzie nowym świętem. pozdrawiam goraco Was wszystkie Wyląduję, zrobię pierwszy krok i kolejny, i kolejny... mastektomia prawostronna z węzłami wartowniczymi. rak przewodowy naciekający hormonozależny G1, pT1c N0(sn). ER i PgR 100%. PS =5, IS=3, CS=8. HER2- . Ki 67 5% Od 20 stycznia 2017 Tamoxifen[/small] |
dziubas (offline) |
Post #2 26-05-2018 - 13:24:18 |
Gdańsk |
nie mam własnych dzieci, ale czuję się matką, bo mam czwórke chrześniaków i jeszcze matkuję paru osobom...
mojej Mamie i Matce chrzestnej także,zycze dziś żeby jeśli to mozliwe jak najszybciej dostąpiły możliwości oglądania Boga twarza w twarz i proszę wspierajcie nas w tych ziemskich potyczkach... rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 26-05-2018 - 13:33:35 przez dziubas. |
lusen (offline) |
Post #3 16-08-2021 - 15:08:16 |
Birmingham |
Co prawda dziś nie to święto, ale mamy zawsze trzeba doceniać. Wszystkiego najlepszego dla każdej Mamy i przyszłej Mamy na tym forum
http://ledowydom.pl/infografiki-led/ |
MarlenaKutko (offline) |
Post #4 30-05-2022 - 11:57:25 |
|
Zgadzam się.
|
singed1 (offline) |
Post #5 14-06-2022 - 06:11:55 |
|
Flappy Bird is an arcade game with very simple mechanics but presents a very difficult challenge. Please visit my website to experience it.
Hope you Like the Game. |
laila3 (offline) |
Post #7 15-04-2024 - 14:21:24 |
|
Voucher na coś co lubi, na coś, na co by się nie zdecydowała, na co szkoda jej kasy. Profesjonalna sesja zdjęciowa (makijaż, fryzjer itp), weekend w spa, wycieczka do miejsca które chciała by zobaczyć, itp itd. Warto się z kimś zrzucić na taki prezent.
Ewentulanie coś z tej pracowni ceramiki z Bolesławca https://andyceramika.pl/ Ale to już sama musiałabyś wyczuć, czy mama lubi tego typu ozdoby do domu. |
zabkazabka (offline) |
Post #8 07-05-2024 - 11:39:23 |
|
Myślę, że największym prezentem będzie spędzenie z nią dnia. Zabranie jej na obiad z deserem. Dodatkowo pojechanie gdzieś na spacer. Albo wyjazd weekendowy, najlepiej do SPA.
|