pomysły na prezenty pod choinkę
amor (offline) |
Post #13 12-12-2010 - 12:57:14 |
Siemianowice Sl. |
W moje szafie na zapaowanie czekają- skorzane rękawiczki z Tchibo, kuferek na bizuterie z Lidla, bluza sportowa termoregulacyjna z Tchibo, masazer do głowy z Tchibo, sweter z Tchibo
![]() Mam około 14 0s0b do obdarowania ,to sie domyslacie ,ze jeszcze nie koniec. Musze przyznac ,ze w Tchibo jest najwiecej inspiracji!W Lidlu tez mozna kupic ( rano w czwartek i poniedzialek) tanio i bardzo ładne rzeczy. |
agawa (offline) |
Post #14 12-12-2010 - 13:22:30 |
okolice |
Ja też często zaglądam do Tchibo. Na prawdę ciekawe i ładne rzeczy tam są...
I też tam sobie do pracy zamierzam prezent kupić, zresztą na spółkę z koleżankami - ekspres ichniejszy. Piłam kawkę i jest smaczna. W sam raz na chwilę wytchnienia, gdy warunki nieco trudne, a oderwać się trzeba ![]() |
b_angel (offline) |
Post #15 12-12-2010 - 13:33:15 |
radom |
w mojej wsi niestety jest tylko stoisko tchibo w realu a tam zawsze nędzne resztki .........
a kupowanie przez net to jednak trochę w ciemno ....... niektórych rzeczy nie da sie zbez obejrzenia, pomacania, przymiarki nabyć . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
amor (offline) |
Post #16 12-12-2010 - 13:53:55 |
Siemianowice Sl. |
Na szczęscie w Tchiboi są zwroty do miesiąca. Pocztą oczywiscie tez, wiem ,ze to juz kłopot ,ale mozliwosc jest! ONi maja bardzo dobrze podana rozmiarowke ,trzeba tylko porządnie sie wymierzyc. Z doswiadczenia wiem ,ze rozmiary są raczej zawyzone. Kupowalam tez przez internet!
|
b_angel (offline) |
Post #17 12-12-2010 - 13:57:51 |
radom |
hihi
no właśnie - odsyłanie pocztą mnie nie rajcuje - zbieram sie od miesiąca, żeby czajnik odesłać bo pyka i mnie wkarwia a i rozmiarówke też zauważyłam .......... na szczynście dresik kupowałam we sklepie i sie okazało, że rozmiar 36 jest dla mnie dobry ![]() ale oprócz rozmiaru to jesczek w czymś sie dobrze wygląda lub jak paszczur . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() |
mag_dag (offline) |
Post #19 12-12-2010 - 16:23:08 |
Sosnowiec |
kubki som super, kocham kubki
ja kupiłam wczoraj teściowej 4 + dzbanek + cukiernicę, bo marudziła, że jak kuleżanki do niej przychodzą, to by im dała herbatki nie w filiżankach - bo małe som no to wypatrzyłam całkiem ładne - no ale offiście nie pogniecione, bo my mamunia nie zdzierżyła ![]() (znajszłam w necie, ale nima czajniczka ani cukiernicy, a ładne, takie pękate byli - na fotce nie widać zazbyt koloru, ale to zielone to bardziej wyraźne jest i ma dwa odcienie) [www.megapunkt.pl] Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
metka (offline) |
Post #22 13-12-2010 - 11:35:06 |
|
a ja tu mam podusię chyba pasującą do Twoich kubeczków: [sklep-dodatki.brw.com.pl] "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |