Banda trzeciaków z gimnazjum chichot

Wysłane przez agawa 

Magda (offline)

Post #1

12-04-2011 - 10:21:32

Jastrzębie Zdrój 

przewraca_oczymlodzi dzisiaj są sprytni więc poradzą sobie oczko

Pilot_613 (offline)

Post #2

12-04-2011 - 10:52:39

Wawa 

Wróciła ponad kwadrans temu. Oczywiście tam jeszcze piszą a ich kilka, które skończyły wcześniej... wyrzucono ze szkoły grinning smiley bo tak głośno pytlowały o tym, co było, że podpadało to już pod podpowiadanie tym za ścianą rotfl
Generalnie 'patriotyzm' - Korsak? Kossak?... opfff, hymn, Rejtan, Monte Cassino, Boniek, Dymna, Soyka, Pan Tadeusz i podanie o dofinansowanie.... - jednak idę iść się udać na OIOM grinning smiley ;P

"Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-)

Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być...
Optymista: ależ może!..
... ;-P

betty (offline)

Post #3

12-04-2011 - 11:08:14

trzymam kciuki za wszystkie trzeciaki, coby pięknie zdałysmiling smiley

i za rodziców trzeciaków oczywiście - Pil ten OIOM to może jednak niewinking smiley

Pilot_613 (offline)

Post #4

12-04-2011 - 11:15:23

Wawa 

betty - no nie - se tak tu nerwowo żartujemy... ;P
..hyh - córę namówiłem właśnie do zamiany umca-umca na Mozarta - odpaliła Pozytyw ...i słucha grinning smiley
Nie jest źle ;p

... ;-P

ToJa (offline)

Post #5

12-04-2011 - 11:43:58

Pilot_613 (offline)

Post #6

12-04-2011 - 11:45:59

Wawa 

ToJa? ...a pomyślała zanim usłużnie ten link zapodała była? smiling smiley

... ;-P

amado (offline)

Post #7

12-04-2011 - 12:31:48

no tak . . . z Pilotowego OIOM siem śmiałam . . . . po dziecko pojechałam i . . . . to gdzie on najbliższy pyta

Pilot_613 (offline)

Post #8

12-04-2011 - 12:57:04

Wawa 

amado
no tak . . . z Pilotowego OIOM siem śmiałam . . . . po dziecko pojechałam i . . . . to gdzie on najbliższy pyta

...a jak truchtem to w dwa pacierze - na wschód do rozstajów, potem w lewo ['nie to lewo!' ;p] i już zarozki wedle 'tsech maćkowych bucków' i za kargulową miedzą zarozki ...ale wśystkie potzybne świstki z eNeFZytów i od dóchtorów ma? i od wójta? i od plybana? - no! ...to Babka przyjmie i ziółów zapoda ;p

... ;-P

Pilot_613 (offline)

Post #9

12-04-2011 - 13:00:41

Wawa 

...monopolowy bliżej, a agawa mądrzejsza, że łyskacza wczoraj już sączyła kontemplując krawat w szafie przy akompaniamencie syna gitary... hyh ;P

... ;-P

madzia_61 (offline)

Post #10

12-04-2011 - 13:04:23

moja wróciła i właśnie porównuje swoje odpowiedzi ,patriotyzm i historia zdominowały ale spoko,stwierdziła że trudny egzamin nie był ,rozprawka i podanko poszło gładko ,z pytaniami zamkniętymi trzeba poczekać ,ma nadzieje że jutro matma będzie łatwa,stres jest a najgorsze to czekanie na wyniki i listę przyjętych do liceum.

Marianna08 (offline)

Post #11

12-04-2011 - 13:33:27

Kraków 

Kciuki oczywiście trzymałam, na pewno będzie dobrze.ok
No bo jeśli Wasze ( takich super rodziców) dzieciaki nie napiszą dobrze, to kto?
Ja już mam te stresy za sobą, syn już po studiach, a córka licencjat z fizjoterapii właśnie pisze .

Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś...

Pilot_613 (offline)

Post #12

12-04-2011 - 13:51:12

Wawa 

A jeszcze... córa właśnie się wybrała była na koniec drugi miasteczka Warszawa, bo...
...bo dziś:
komisja - orzeczenie o niepełnosprawności - suchy papierek = stawiennictwo obowiązkowe
bez odwołania, jeden termin...
- zero pomyślunku i współdziałania służb grinning smiley. Nijakiemu kretynowi do łba nawet nie wpadło było, żeby w metrykę zerknąć ze zrozumieniem i żeby zaświtało było w łbie pustakowym, że panna ma właśnie egzaminy dość jednak ważne i może właśnie zakuwać powinna, zamiast się brykać na drugi koniec miasta w celu okazania papierka? [tu nie dotyczy akurat... no ale....? "gdzie sens, gdzie logika?"]

... ;-P

ToJa (offline)

Post #13

12-04-2011 - 14:08:13

Pilot_613
ToJa? ...a pomyślała zanim usłużnie ten link zapodała była? smiling smiley

Mam dzisiaj ciężki pomyślunek i do tej pory nie myślę
że niby co?

andzia73 (offline)

Post #14

12-04-2011 - 14:19:26

Gdańsk 

Ach widzę ,że gatkami trzęsiecie za Wasze skarby...Ale będzie dobrzepociesza ...Jeszcze jutro i pojutrze i będzie z górki...Będę trzymać kciuki dalej za gimnazjalistów, bo tyż za mojego chrześniaka kciuki zaciskałam...

agawa (offline)

Post #15

12-04-2011 - 19:42:01

okolice 

ToJa

Mam dzisiaj ciężki pomyślunek i do tej pory nie myślę
że niby co?

... że niby jakaś panika mogłaby się wkaść niechcący chichot Na ten przykłąd przejrzę i zobaczę, że nie znam ani jednej odpowiedzi myśli I wtedy bym musiała na nowo budować swoje poczucie wartości... A już mi się nie chce chichot
*
Młody powiedział, że łatwizna była. I że do 15 czerwca może być z siebie dumny, he he, dobre i to. A później się okaże, że jest jak zwykle. Czyli moc dobrych chęci a wynik jak zwykle.
Za to jutro matma duży uśmiech Luzik chichot Piszemy na maksa jezor

madzia_61 (offline)

Post #16

13-04-2011 - 11:25:00

No dziś jakby euforia u mojej córci ,wczoraj niby łatwo ale "klucz"? , dziś łatwe zadania z matematyki ,chemia pikuś,chyba emocje opadły ,już dobrze a jutro spokojnie przecież to tylko język hiszpański/jej słowa/ , a ja właśnie studiuje wyborczej wczorajszy egzamin i powiem Wam ze chyba bym się wyłożyła na kilku zadaniach z części humanistycznej ,matko naprawdę mamy mądre dzieci i sobie radzą nieźle /ja im współczuje ,tyle wiedzy ,materiału opanować i stresów /,dochodzę do wniosków że my mieliśmy łatwiej oczko.

agawa (offline)

Post #17

13-04-2011 - 11:42:02

okolice 

Madzia, ja nawet nie zaglądam chichot
Mój dziś też w euforii śmiech 'Łatwizna..."
Poczekamy, zobaczymy...
A że juto to pikuś, to poszedł z kumpalmi do kina na 'Małą Maturę"... myśli Czy ma coś na myśłi....?

madzia_61 (offline)

Post #18

13-04-2011 - 12:01:33

Aga spoko ,super ze nasze dzieci podchodzą optymistycznie i umieją równoważyć stresy ,oj dobrze że przypomniałaś o filmie ,zaraz zobaczę kiedy w naszym kinie będą grac "mala maturę " ,świetna obsada i myślę że jest to niezły film ,a naszym dzieciom lekcja historii może się jeszcze przydaćoczko,Aga młody Twój jest the best thumbs up.

agawa (offline)

Post #19

13-04-2011 - 12:19:02

okolice 

Madziu, mój to z daleka tak fajnie wygląda. Z bliska trochę traci...
Na przykłąd dziś rano: wysiada z samochodu i mnie pyta z niewinną minką: mama, masz jakiś długopis? ... bo zapomniałem... pyta
Okazało się, że nie mam, bo oddałam mu wczoraj, zresztą też pod szkołą confused smiley Odpowiada niczym nie zrażony: 'to nic, pójdę do dyrcia, na pewno jakiś mają cool smiley'
Total luz...
Myślę sobie - jeśłi napisał, to znaczy, ze długopis od kogoś dostał myśli
*
A ja to bym chciała mnieć taką córeczkę, jak Ty czy Amadek. Miłą, grzeczną, uczącą się... Ech, poczekam na wnusię oczko

amor (offline)

Post #20

13-04-2011 - 19:18:57

Siemianowice Sl. 

Myslałam intensywnie o Waszych dzieciakach, kciuki trzymalam i wspominałam jak to drzewiej bywałosmiling smiley czyli 7 lat temu! Czas leci, oj leci....

Pilot_613 (offline)

Post #21

01-06-2011 - 20:00:35

Wawa 

Wyniki 15, świadectwa 21, a 22 z podaniem do szkoły wybranej ..itd. itp. - na razie luz_blues, obocym co wyjdzie ;P
Pochwalić się chciałem w Dniu Dziecka dzieckiem [wiem, to nieładnie.. no ale ;p].
Dyplomów itp. ma już całą stertę - ale pucharu jeszcze nie miała - i właśnie ma ;p.
Zaczepiła ją na przerwie pani_od_WueFu, wypytała, zawlekła do ankiety - i stało się było...

... ;-P

Marianna08 (offline)

Post #22

01-06-2011 - 20:42:26

Kraków 

Pilocie, gratuluję córki, a córce pucharu...

Nie martw się o jutro. Nigdy nie wiesz, co Cię spotka dziś...

Al_la (offline)

Post #23

01-06-2011 - 20:50:26

k/Warszawy 

Gratuluję brawo
Pilocie mógłbyś zmniejszyć tę fotę, bo chciałabym puchar cały obejrzeć bez latania suwakiem w te i wew te?

Już się sama zmniejszyła duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-06-2011 - 20:51:22 przez Al_la.

mituraewa (offline)

Post #24

01-06-2011 - 20:54:28

Gdańsk 

Gratuluję córcibrawo

akzseinga74 (offline)

Post #25

01-06-2011 - 21:00:13

Pięknie, pięknie - gratulacje brawo

ToJa (offline)

Post #26

01-06-2011 - 21:33:22

gratulacje dla córki
no i rzecz jasna dla Rodziców

agawa (offline)

Post #27

01-06-2011 - 22:15:13

okolice 

Al_la
Pilocie mógłbyś zmniejszyć tę fotę, bo chciałabym puchar cały obejrzeć bez latania suwakiem w te i wew te?

Puchar wielki, to jak go zmiejszyć radocha
Pilocie - ogromniaste, jak ten puchar, gratulacje buzki Za wychowanie córki; rozumiem, ze podzielisz się gratulacjami z szanowną małżonką przewraca_oczy

mag_dag (offline)

Post #28

01-06-2011 - 22:32:20

Sosnowiec 

big_graty!
a ten "uczeń fair play" to taki, co podpowiada czy wprost_naprzeciwko?
myśli oczko

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

Pilot_613 (offline)

Post #29

01-06-2011 - 23:24:51

Wawa 

mag_dag
big_graty!
a ten "uczeń fair play" to taki, co podpowiada czy wprost_naprzeciwko? myśli oczko
Od zawsze żyje dobrze i z kujonami i z łobuzerką i 'elementem' - fakt, dziwi mnie to wielce - i myślę, że nikomu nie wpada na myśl txt: "Aneta podpowiedz!' - tak sobie właśnie myślę ;-)

... ;-P

amado (offline)

Post #30

02-06-2011 - 12:14:33

wielgaśne gratulacje dla córy i rodziców

brawo
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 726
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024