Banda trzeciaków z gimnazjum
Pilot_613 (offline) |
Post #2 12-04-2011 - 10:52:39 |
Wawa |
Wróciła ponad kwadrans temu. Oczywiście tam jeszcze piszą a ich kilka, które skończyły wcześniej... wyrzucono ze szkoły bo tak głośno pytlowały o tym, co było, że podpadało to już pod podpowiadanie tym za ścianą
Generalnie 'patriotyzm' - Korsak? Kossak?... opfff, hymn, Rejtan, Monte Cassino, Boniek, Dymna, Soyka, Pan Tadeusz i podanie o dofinansowanie.... - jednak idę iść się udać na OIOM ;P "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #4 12-04-2011 - 11:15:23 |
Wawa |
betty - no nie - se tak tu nerwowo żartujemy... ;P
..hyh - córę namówiłem właśnie do zamiany umca-umca na Mozarta - odpaliła Pozytyw ...i słucha Nie jest źle ;p "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #8 12-04-2011 - 12:57:04 |
Wawa |
...a jak truchtem to w dwa pacierze - na wschód do rozstajów, potem w lewo ['nie to lewo!' ;p] i już zarozki wedle 'tsech maćkowych bucków' i za kargulową miedzą zarozki ...ale wśystkie potzybne świstki z eNeFZytów i od dóchtorów ma? i od wójta? i od plybana? - no! ...to Babka przyjmie i ziółów zapoda ;p "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #9 12-04-2011 - 13:00:41 |
Wawa |
...monopolowy bliżej, a agawa mądrzejsza, że łyskacza wczoraj już sączyła kontemplując krawat w szafie przy akompaniamencie syna gitary... hyh ;P
"Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
madzia_61 (offline) |
Post #10 12-04-2011 - 13:04:23 |
|
moja wróciła i właśnie porównuje swoje odpowiedzi ,patriotyzm i historia zdominowały ale spoko,stwierdziła że trudny egzamin nie był ,rozprawka i podanko poszło gładko ,z pytaniami zamkniętymi trzeba poczekać ,ma nadzieje że jutro matma będzie łatwa,stres jest a najgorsze to czekanie na wyniki i listę przyjętych do liceum.
|
Marianna08 (offline) |
Post #11 12-04-2011 - 13:33:27 |
Kraków |
|
Pilot_613 (offline) |
Post #12 12-04-2011 - 13:51:12 |
Wawa |
A jeszcze... córa właśnie się wybrała była na koniec drugi miasteczka Warszawa, bo...
...bo dziś: komisja - orzeczenie o niepełnosprawności - suchy papierek = stawiennictwo obowiązkowe bez odwołania, jeden termin... - zero pomyślunku i współdziałania służb . Nijakiemu kretynowi do łba nawet nie wpadło było, żeby w metrykę zerknąć ze zrozumieniem i żeby zaświtało było w łbie pustakowym, że panna ma właśnie egzaminy dość jednak ważne i może właśnie zakuwać powinna, zamiast się brykać na drugi koniec miasta w celu okazania papierka? [tu nie dotyczy akurat... no ale....? "gdzie sens, gdzie logika?"] "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
agawa (offline) |
Post #15 12-04-2011 - 19:42:01 |
okolice |
... że niby jakaś panika mogłaby się wkaść niechcący Na ten przykłąd przejrzę i zobaczę, że nie znam ani jednej odpowiedzi I wtedy bym musiała na nowo budować swoje poczucie wartości... A już mi się nie chce * Młody powiedział, że łatwizna była. I że do 15 czerwca może być z siebie dumny, he he, dobre i to. A później się okaże, że jest jak zwykle. Czyli moc dobrych chęci a wynik jak zwykle. Za to jutro matma Luzik Piszemy na maksa |
madzia_61 (offline) |
Post #16 13-04-2011 - 11:25:00 |
|
No dziś jakby euforia u mojej córci ,wczoraj niby łatwo ale "klucz"? , dziś łatwe zadania z matematyki ,chemia pikuś,chyba emocje opadły ,już dobrze a jutro spokojnie przecież to tylko język hiszpański/jej słowa/ , a ja właśnie studiuje wyborczej wczorajszy egzamin i powiem Wam ze chyba bym się wyłożyła na kilku zadaniach z części humanistycznej ,matko naprawdę mamy mądre dzieci i sobie radzą nieźle /ja im współczuje ,tyle wiedzy ,materiału opanować i stresów /,dochodzę do wniosków że my mieliśmy łatwiej .
|
madzia_61 (offline) |
Post #18 13-04-2011 - 12:01:33 |
|
Aga spoko ,super ze nasze dzieci podchodzą optymistycznie i umieją równoważyć stresy ,oj dobrze że przypomniałaś o filmie ,zaraz zobaczę kiedy w naszym kinie będą grac "mala maturę " ,świetna obsada i myślę że jest to niezły film ,a naszym dzieciom lekcja historii może się jeszcze przydać,Aga młody Twój jest the best .
|
agawa (offline) |
Post #19 13-04-2011 - 12:19:02 |
okolice |
Madziu, mój to z daleka tak fajnie wygląda. Z bliska trochę traci...
Na przykłąd dziś rano: wysiada z samochodu i mnie pyta z niewinną minką: mama, masz jakiś długopis? ... bo zapomniałem... Okazało się, że nie mam, bo oddałam mu wczoraj, zresztą też pod szkołą Odpowiada niczym nie zrażony: 'to nic, pójdę do dyrcia, na pewno jakiś mają ' Total luz... Myślę sobie - jeśłi napisał, to znaczy, ze długopis od kogoś dostał * A ja to bym chciała mnieć taką córeczkę, jak Ty czy Amadek. Miłą, grzeczną, uczącą się... Ech, poczekam na wnusię |
Pilot_613 (offline) |
Post #21 01-06-2011 - 20:00:35 |
Wawa |
Wyniki 15, świadectwa 21, a 22 z podaniem do szkoły wybranej ..itd. itp. - na razie luz_blues, obocym co wyjdzie ;P
Pochwalić się chciałem w Dniu Dziecka dzieckiem [wiem, to nieładnie.. no ale ;p]. Dyplomów itp. ma już całą stertę - ale pucharu jeszcze nie miała - i właśnie ma ;p. Zaczepiła ją na przerwie pani_od_WueFu, wypytała, zawlekła do ankiety - i stało się było... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Marianna08 (offline) |
Post #22 01-06-2011 - 20:42:26 |
Kraków |
|
Al_la (offline) |
Post #23 01-06-2011 - 20:50:26 |
k/Warszawy |
Gratuluję
Pilocie mógłbyś zmniejszyć tę fotę, bo chciałabym puchar cały obejrzeć bez latania suwakiem w te i wew te? Już się sama zmniejszyła W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-06-2011 - 20:51:22 przez Al_la. |
akzseinga74 (offline) |
Post #25 01-06-2011 - 21:00:13 |
|
Pięknie, pięknie - gratulacje
|
agawa (offline) |
Post #27 01-06-2011 - 22:15:13 |
okolice |
Puchar wielki, to jak go zmiejszyć Pilocie - ogromniaste, jak ten puchar, gratulacje Za wychowanie córki; rozumiem, ze podzielisz się gratulacjami z szanowną małżonką |
Pilot_613 (offline) |
Post #29 01-06-2011 - 23:24:51 |
Wawa |
Od zawsze żyje dobrze i z kujonami i z łobuzerką i 'elementem' - fakt, dziwi mnie to wielce - i myślę, że nikomu nie wpada na myśl txt: "Aneta podpowiedz!' - tak sobie właśnie myślę ;-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |