Banda trzeciaków z gimnazjum
mariabo (offline) |
Post #3 06-06-2011 - 00:56:52 |
Szczecin |
no Wy to luz blues a ja dzisiaj nie śpię bo moje "maleństwo" jutro pisze swój exam gimnazjalny .... Taki urok spóźnionego indywidualnego nauczania ... Miejmy nadzieję że jakoś przebrniemy przez te trzy dni . Wiem że dziecina wyrośnięta (mamusia tak pod pachę sięga), i niegłupia nawet, ale stresik jest. zaznaczam że syn mniej przeżywa niż ja te pisaninę.
|
mariabo (offline) |
Post #9 07-06-2011 - 21:44:15 |
Szczecin |
Jeden raz już przeżyłam 2 lata temu , ale trudno - co robić: za drugim wcale nie jest łatwiej Inna konstrukcja psychiczna mi się trafiła w osobie drugiego syna Wiem, wiem -wszystko jest do przeżycia... Dobrze że chociaż trafiło już na "górkę" pochemijną u mnie he,he...
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 07-06-2011 - 21:45:09 przez mariabo. |
Pilot_613 (offline) |
Post #13 15-06-2011 - 14:57:41 |
Wawa |
Nic z tego nie qmam, co mi córa tu opowiada:
mat-przyr. 34 pkt.; humanistyczny 43 pkt.; angielski (sie podobno nie liczy ;p) - 40 pkt. A! Zawalczyła na koniec i będzie czerwony pasek (nie na tyłku ). "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
agawa (offline) |
Post #15 15-06-2011 - 21:19:17 |
okolice |
hm... u mnie będzie pasek... na dupie...
wstyd pisać... jak już przełknę, to może się poskarżę... na razie rozmyśłam nad wyrzuceniam kompa z okna na zbity pysk... bo dzieciaka wyrzucić nie mogę... Dystans i humor wysłałam na wakacje. Został wkurw |
akzseinga74 (offline) |
Post #18 15-06-2011 - 22:42:39 |
|
Gratuluję wspaniałych wyników Waszych dzieci!!!
|
akwizdranka (offline) |
Post #20 16-06-2011 - 06:03:15 |
|
U nas dobrze, jak na lenistwo naszego 16-latka.
Humanistyczny: 35 Matematyczno - przyrodniczy: 35 Angielski - 47 Średnia ocen na świadectwie - 4,92, tak więc pasek będzie. Dzisiaj odkryłam, że Jasiek nie złożył w wymaganym terminie zdjęć do szkoły. Nie wiem, czy z tego powodu nie będzie draki. Ech życie... |
amado (offline) |
Post #23 16-06-2011 - 10:08:11 |
|
u nas czarna rozpacz
humanistyczny - 36 (katastrofa, ale od razu wiedziała, że poszło kiepsko) matematyczny - 40 (jako tako) angielski jeszcze nie wiem, bo tylko dzwoniła ze szkoły pocieszam, tłumaczę, dalej niepewność co do wybranej szkoły pasek będzie, średnia bardzo wysoka - ech zobaczymy |
madzia_61 (offline) |
Post #24 16-06-2011 - 11:09:02 |
|
Według danych CKE przeciętna krajowa to 25,31 pkt cześć humanistyczna
23,63 pkt cześć matem-przyrodnicza a 50/50 zdało tylko 0,4 % młodzieży cześć humanistyczna przystąpiło do egzaminu 418763 0,6 % młodzieży cześć matem-przyrodnicza przystąpiło do egzaminu 418696 my jesteśmy zadowoleni rozpaczy nie ma ,co ma być to będzie to tylko egzamin ,jak się nie dostanie do wymarzonej szkoły to do innej . |
agawa (offline) |
Post #25 17-06-2011 - 01:01:20 |
okolice |
Szybko policzyłam - mój przewyższa średnią krajową o cąłe 2 punkty (hehe, ja na maturze z matematyki miałam piątkę umiem policzyć )
Nie jest źle A przynajmnie - nie jest bardzo źle Dzięki Madziu * No i nie ma to jak poprawić sobie humor cudzym kosztem: syn mojej kolezanki osiągnął łączny wynik 40 p. Mój nie jest ostani * Trzymam kciuki za wszystkich gimnazjalistów - żeby do wymarzonych szkół się podostawali |
Pilot_613 (offline) |
Post #26 17-06-2011 - 03:01:57 |
Wawa |
Agawa - ale kompa za okno _ zamiast pociechy - ....i tylko temu, że mi się taki plan wielce podoba I, ot tak... - sruuuu!!
[ja gotowem ponieść pomoc, jakby co - a pomożesz mi u mnie? ;p] "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mariabo (offline) |
Post #28 17-06-2011 - 19:09:27 |
Szczecin |
Donoszę że synuś ma egzamin za sobą z wynikami: część humanistyczna - 39 pkt, matematyczna - 43 pkt, angol - 49 pkt. Aż mnie zatkało W poniedziałek druga chemia u mnie, a Ja happy bo jeden stresik mniej A warto wierzyć w swoje pociechy A myśl o wyrzuceniu komputera za okno, też mi przemknęła , skończyło się na haśle głównym ( czyli ja decyduję kiedy i na ile go odpalić ) Na miejsce w wybranej przez syna w szkole, chyba się jeszcze załapie: punktów powinno wystarczyć. UFF!!!
|
ToJa (offline) |
Post #30 17-06-2011 - 21:58:50 |
|
gratulacje dla dzieciaków ( a pamiętaliście coby ich na lody zaprosić )
teraz tylko trza zaczekać coby na liście przeczytać, że się do wybranej szkoły dostały nooooo i ........... spokojnie można na wakacje jechać
może to i prawda, ale u mojej Starszej się nie sprawdziło ona wybitna i wybitnie zdała ino to 5 lat temu było (hum 48 mat-przyr 47) no to się pochwaliłam |