Córki i Synowie Amazonek i Amazonów - łączcie się !!! 
MamaZosi (offline) |
Post #2 09-10-2014 - 22:59:57 |
Zgorzelec |
KMi spytajcie sie nastepnym razem...moze gdzies to umknelo,z drugiej strony jak umknelo to zapewne nic waznego
![]() Moja mame stany bokami jak diabli,dostala ostatnio jakies Leki w Dco i jeszcze ani razu nie wziela bo lekarka mowil aby sporadycznie po nie siegac bo szkoda watrabie ![]() ![]() |
MamaZosi (offline) |
Post #4 29-12-2014 - 23:16:13 |
Zgorzelec |
Hej Mama byla ostatnio na kontroli i onkologicznie ok,,za to te Blokery hormonalne Maja zly wplyw na jej stawy ..dostala cos na to Ale nie Bierze gdyz Ten Lek Znow zle dzialaja watrobe i Mama jeszcze dodatkowo nie chce jej obciazac...sztywnieja jej te stawy i puchna
![]() ![]() A Co u was.? Zyczymy wam duzo zdrowia w nadchodzacym 2015 Roku no i szampanskiego Sylwestra ![]() |
MamaZosi (offline) |
Post #7 04-02-2015 - 14:03:10 |
Zgorzelec |
hej dziewczyny...Mama dzis nagle dostala zawrotow glowy poza tym nic jej nie jest, najgorzej bylo rano...Teraz juz lepiej, lezy i odpoczywa...moiw ze mam zage..oczywiscie z tymi zawrotami glowy sie strasznie zmartwilam i oczywiscie snuje domysly ze to cos onkologicznego.Oprocz tegi nie kompletnie jej nie dokucza ani przeziebienie ani katar nic
![]() |
kasiczka77 (offline) |
Post #12 24-02-2015 - 19:38:16 |
Będzin |
witam koleżanki kochane!!!moja mamusia po tk klatki piersiowej i scyntygrafii kości-trochę nerwów,stresu ale wszystko jest dobrze!!!!!
![]() |
kasiczka77 (offline) |
Post #14 06-03-2015 - 16:59:53 |
Będzin |
pozdrawiam moje kochane koleżanki!!!!u nas wszystko dobrze!!!!
|
MamaZosi (offline) |
Post #16 18-03-2015 - 16:42:23 |
Zgorzelec |
Hej dziewczyny po pierwsze super ze sa tak pozytywne wiesci na watku...
ja przyszlam sie troche wyzalic ze martwie sie o mame...ostatnio cos apatyczna sie zrobila mam wrazenie ze jest zmeczona wszystkim-duzo spi bardzo duzo tzn dlugo,,,kiedys widzialysmy sie prawie codziennie teraz widze ze ciezko jej jest wiec prosze ja aby zostala w domu i odpoczela i nie przychodzila juz codziennie do wnuczek jak kiedys...nie wiem czy to wiek...65 lat juz prawie -wpazdzierniku bedzie-czy te leko hormonalne ktore ciagle musi brac czy moze przesilenie widze wyraznie ze krotko mowiac forma jej siadla... ![]() wiem ze 65 lat to sporo ale jak patrze na mego tate czy tesciowa jaka Maja forme a sa rok starsi a tata po zawale serca, a tesciowo straszna palaczka ![]() die do niej dzwonic.,, wyzalilam sie... |
anka21 (offline) |
Post #17 22-03-2015 - 13:27:26 |
|
Kochana, wyadje mi się ,że to wpłaywa przesilenie plus leki. Moja mama w tym roku skonczy 60 lat. palaczem jest
![]() byłam u psychiatry i sama Pani doktor mi powiedziała,ze bardzo wile osob nie zapada na depresje w ziemie a na wiosne. złaszcza w trakcie przesilenia. poobserwuj mamusie może jej psychika siada i warto iśc do psychiatry. życie jest jak pudełko czekoladek nigdy nie wiesz na co trafisz... |
MamaZosi (offline) |
Post #18 08-04-2015 - 15:11:57 |
Zgorzelec |
dzieki Aniu
![]() dobrze ze jestescie... mame dzis tez zlapal bol glowy...nie ma zawrotow wziela od razu ibuprom ale cos znow nie tak..na szczescvie jutro jest w DCO na kontroli i powie o tych bolach glowy i zawrotach lekarzowi!martwie sie...oszczedzam ja jak moge...kiedys leciala do wnuczek codziennie teraz widze ze juz tak nie ma silco kiedys ale rzezcywiscie lata, leczenie, teraz hormony, ktore robia u niej spustoszenie gdyz strasznie zle je znosi...mam nadzieje ze z ta glowy to nic groznego...zawsze balam sie aby nie bylo przezutu do glowy bo to przeciez praktycznie juz po sprawie chyba ![]() dam znac jutro... MamaOli wpadaj czasem do nas... kasiulek ciesze ze ze u mamy wsio ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
kasiczka77 (offline) |
Post #21 17-04-2015 - 12:40:42 |
Będzin |
Cześć koleżanki!!!u nas nie jest wesoło a już było tak dobrze.Po badaniach wyszło że mamusia ma rozsiew do kręgosłupa
![]() |
kasiczka77 (offline) |
Post #24 04-05-2015 - 17:49:05 |
Będzin |
dziękuję za słowa pocieszenia.Jutro jedzie odebrać kontrolne tk i prawdopodobnie już po rozpiskę chemii.Cały czas myślę że i tak będzie dobrze!!!!Ja w to wierzę!!!!pozdrawiam wszystkich!!!!
|
KMi.. (offline) |
Post #25 06-05-2015 - 20:58:12 |
Wrocław |
MamaZosi.. moja mama ma 68 lat i jest w dobrej formie. Gania po koleżankach, sklepach.. trudno ją zastać. Ale jak posiedzi w domu to też jej forma spada. Myślę, że nie masz czym się martwić :* Hormony też robią swoje. Obecnie jestem na 3-miesięcznej kuracji hormonalnej i zawroty głowy oraz senność nie sa mi obce.
Kasia.. nooo cholera. Trzymajcie się !!! Jak wynik TK? W lutym scyntygrafia nic nie wykazała a teraz rozsiew? Może jeszcze nic pewnego? aquasef witaj ![]() Aniu 21... ![]() Wszystkie Was mocno przytulam i pozdrawiam |
lamia5 (offline) |
Post #26 07-05-2015 - 00:44:57 |
gliwice |
Witam wszystkich po baaaaaaaardzo długim czasie i bardzo pozdrawiam . U nas samopoczucie super mama się dobrze czuła kontrole u lekarzy wszystko dobrze aż do maja. Nagle zaczęły się problemy u mamy z oddychaniem brak powietrza . Byłyśmy u lekarza i co -skierowanie do szpitala (niewydolność krążenia ) a w szpitalu zrobili rtg płuc i dr powiedziała że woda w płucach. Prawdopodobnie z powodu sutka ?????Może jutro coś więcej się dowiem .Wizyta na onkologii w czerwcu z mamografia. Mam nadzieje że u was wszystkich dobrze. Pozdrawiam serdecznie.
|
lamia5 (offline) |
Post #28 08-05-2015 - 23:29:49 |
gliwice |
Teraz powiedzieli że mama ma zawodniony organizm i na rtg wyglądało jak woda w płucach.Kazdy co chwile mówi co innego. Na temat niewydolności krazeniowej nic nie powiedziała. Problem też jest z wagą u mamci i problem z poruszaniem 5 kroków i brakuje powierza. Dieta odchudzanie itp!!! i mama będzie lepiej oddychać. Ale mama już trochę walczyła z odchudzaniem i jej ciężko szło .A choruje cukrzyca nerki nadciśnienie bezdech nocny wszczepiony rozrusznik serca przepuklina i wycięcie tego gada, trochę tego jest więc jest schorowana. A ja odnoszę wrażenie że tylko coś na odczepne jakieś badania podstawowe i tyle 70lat to trochę podejście wiecie jakie .Już nie wiem co o tym wszystkim myśleć.
![]() |
KMi.. (offline) |
Post #29 09-05-2015 - 11:01:15 |
Wrocław |
Lamia.. Ja bym sugerowała wizyte u onkologa ktory Was prowadzi. Jak mam jakies watpliwosci to zawsze tak robimy. Wiesz w szpitalu to jak w szpitalu.. poza tym dosc czesto patrza inaczej na pacjentow, ktorzy mieli styczność z gadem. Plus jest taki, że zrobia pakiet badan i bedziecie mialy aktualne wyniki, ktore trzeba pokazac lekarzowi onkologowi. Trzymaj sie dzielnie..
![]() |