Remont małej łazienki w bloku

Wysłane przez Masza70 

filipinka35 (offline)

Post #1

12-05-2012 - 12:23:56

Basiu zapytam wprost:

Czy to była aluzja do mnie żebym Maszy w głowie nie mieszała tym gdzie ma wisieć grzejnik ?

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

Becia (offline)

Post #2

12-05-2012 - 13:21:46

Siemianowice Śląskie 

ja mam łazienkę (z wc) 170 cm x 150 cm bezradny... pralka, nawet wąska, czy otwierana od góry, nijak się nie mieściła, więc jest w kuchni...

"Życie nie po to jest, by się spieszyć.
Życie jest po to, by się życiem cieszyć."

lulu (offline)

Post #3

12-05-2012 - 18:00:42

k/Kwidzyna 

Filipinko chyba się czepiasz.
Ja mam grzejnik wysoko i w łazience jest najcieplej w domu. Łazienki w blokach najczęściej maja wewnętrzne ściany i są ciepłymi pomieszczeniami.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

filipinka35 (offline)

Post #4

12-05-2012 - 18:39:18

Nie czepiam sie absolutnie tylko wiem z autopsji,ze grzejnik na górze w łazience to nic dobrego.

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

filipinka35 (offline)

Post #5

12-05-2012 - 18:40:56

Maszka może tylko wysłuchać naszych sugestii, jednak decyzję podejmie ona i jej rodzina. Przeciez to Masza bedzie korzystac z tej łazienki a nie my.

madzia_61 (offline)

Post #6

12-05-2012 - 18:52:58

Ja tez mam grzejnik na scianie taki rurkowo-recznikowy/super sprawa/ ,wanne połokragłą i umywalke umieszczona w szafce oraz szafeczke slupek ale pralke mam w kuchni poniewaz bidet mam lazience ,a kosze na rzeczy do prania umiescilismy wc w szafce zabudowanej od dolu do gory za sedesem .Moja lazienka tez mala ale funkcjonalna ,jasne plytki ,obnizony sufit ,odpowiednie oswietlenie i duze lustro na scianie .

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 12-05-2012 - 18:53:43 przez madzia_61.

Szpaku (offline)

Post #7

12-05-2012 - 22:40:52

Poznań 

filipinka35
Nie czepiam sie absolutnie tylko wiem z autopsji,ze grzejnik na górze w łazience to nic dobrego.

filipinka35
Maszka może tylko wysłuchać naszych sugestii, jednak decyzję podejmie ona i jej rodzina. Przeciez to Masza bedzie korzystac z tej łazienki a nie my.
Filipinko proszę o korzystanie z funkcji zmień, gdy chcesz coś dopisać do swojego postu.
!5 minut po napisaniu funkcja ta cały czas jest dostępna smiling smiley
Nie piszemy post po postem.

...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO...

zapraszamy fotografia dziecięca poznań

Anonimowy użytkownik (offline)

Post #8

21-05-2012 - 19:04:40

Maszka i jak?Wymyśliłaś już co i gdzie umieścić w łazience?

Masza70 (offline)

Post #9

21-05-2012 - 20:15:50

na razie myślę winking smileyniezdecydowany

Parabola (offline)

Post #10

21-05-2012 - 20:44:49

Nowy Sącz 

filipinka35

.... też się nie czepiam absolutnie... uśmiech ...ale chyba nie wiesz co to mała_łazienka_w_bloku....
.... albo mieszkałaś tam bardzo krótko.... uśmiech
I proszę nie pisz mi, że nie wiem o co chodzi.... od urodzenia mieszkam w blokach ... i moim marzeniem jest wynieść się stąd... !!!

filipinka35 (offline)

Post #11

21-05-2012 - 21:31:18

Tak życie jest twarde a ja sie życia nie boję ...

Mieszkałam w bloku a teraz mieszkam w domku z ogrodem. Tak mi sie życie ułożyło.

Wiem co to jest malutka łazienka w bloku bez okna ....

Parabola (offline)

Post #12

21-05-2012 - 21:45:11

Nowy Sącz 

przewraca_oczy

filipinka35 (offline)

Post #13

21-05-2012 - 22:06:13

duży uśmiech

Anonimowy użytkownik (offline)

Post #14

21-05-2012 - 22:09:53

Masza70
na razie myślę winking smileyniezdecydowany
Myśl myśli nie pali się przeca chyba.No chyba że to sprawa na już i musisz szybciorem coś projektować.

Pilot_613 (offline)

Post #15

21-05-2012 - 23:02:48

Wawa 

Masza
A to... jeszcze ja - bo szewc bez butów itd... - tu jest łazienka+WC ok. 170x140 po okafelkowaniu i przeróbce rur, ale z 'kanałem_w_pionie', który sie ryje i przeszkadza tylko (bo po prawdzie w środku jest pusty = 2 rurki ;-P].
I zostawiłem żeliwną wannę 140_bodaj, bo jest na WYSOKICH nóżkach (były plany zabudowy wanny - nie problem niby, ale gdzie podziać wtedy te wszystkie miski, kosze, kubełki, pojemniki na brudy itp. - gdyby została zabudowana była, hę? ;-)). Stoi WC, pralka, wanna, szafki olustrzone_max - i pomieszczonko spełnia rolę od lat, przy 2 dzieciakach ;-)...

I 'patent' mimochodem, który się wielu spodobał był też - IKEAowskie ...'przedpokojowe_półki_na_buty' - takie uchylne - tam się sporo mieści, a one same przytulone do ścian - pod 'majtkowym' grzejnikiem, płaską szafką z lustrem itd. ..też ;-)... [ostatnio chyba już nie ma w ofercie białych :-D]...

"Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-)

Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być...
Optymista: ależ może!..
... ;-P
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 1058
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022