Remont małej łazienki w bloku
filipinka35 (offline) |
Post #1 12-05-2012 - 12:23:56 |
|
Basiu zapytam wprost:
Czy to była aluzja do mnie żebym Maszy w głowie nie mieszała tym gdzie ma wisieć grzejnik ? Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
lulu (offline) |
Post #3 12-05-2012 - 18:00:42 |
k/Kwidzyna |
Filipinko chyba się czepiasz.
Ja mam grzejnik wysoko i w łazience jest najcieplej w domu. Łazienki w blokach najczęściej maja wewnętrzne ściany i są ciepłymi pomieszczeniami. Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
filipinka35 (offline) |
Post #4 12-05-2012 - 18:39:18 |
|
Nie czepiam sie absolutnie tylko wiem z autopsji,ze grzejnik na górze w łazience to nic dobrego.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #5 12-05-2012 - 18:40:56 |
|
Maszka może tylko wysłuchać naszych sugestii, jednak decyzję podejmie ona i jej rodzina. Przeciez to Masza bedzie korzystac z tej łazienki a nie my.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
madzia_61 (offline) |
Post #6 12-05-2012 - 18:52:58 |
|
Ja tez mam grzejnik na scianie taki rurkowo-recznikowy/super sprawa/ ,wanne połokragłą i umywalke umieszczona w szafce oraz szafeczke slupek ale pralke mam w kuchni poniewaz bidet mam lazience ,a kosze na rzeczy do prania umiescilismy wc w szafce zabudowanej od dolu do gory za sedesem .Moja lazienka tez mala ale funkcjonalna ,jasne plytki ,obnizony sufit ,odpowiednie oswietlenie i duze lustro na scianie .
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 12-05-2012 - 18:53:43 przez madzia_61. |
Szpaku (offline) |
Post #7 12-05-2012 - 22:40:52 |
Poznań |
Filipinko proszę o korzystanie z funkcji zmień, gdy chcesz coś dopisać do swojego postu. !5 minut po napisaniu funkcja ta cały czas jest dostępna ![]() Nie piszemy post po postem. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #8 21-05-2012 - 19:04:40 |
|
Maszka i jak?Wymyśliłaś już co i gdzie umieścić w łazience?
|
Parabola (offline) |
Post #10 21-05-2012 - 20:44:49 |
Nowy Sącz |
.... też się nie czepiam absolutnie... ![]() .... albo mieszkałaś tam bardzo krótko.... ![]() I proszę nie pisz mi, że nie wiem o co chodzi.... od urodzenia mieszkam w blokach ... i moim marzeniem jest wynieść się stąd... !!! |
filipinka35 (offline) |
Post #11 21-05-2012 - 21:31:18 |
|
Tak życie jest twarde a ja sie życia nie boję ...
Mieszkałam w bloku a teraz mieszkam w domku z ogrodem. Tak mi sie życie ułożyło. Wiem co to jest malutka łazienka w bloku bez okna .... Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #13 21-05-2012 - 22:06:13 |
|
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #14 21-05-2012 - 22:09:53 |
|
Myśl ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #15 21-05-2012 - 23:02:48 |
Wawa |
Masza
A to... jeszcze ja - bo szewc bez butów itd... - tu jest łazienka+WC ok. 170x140 po okafelkowaniu i przeróbce rur, ale z 'kanałem_w_pionie', który sie ryje i przeszkadza tylko (bo po prawdzie w środku jest pusty = 2 rurki ;-P]. I zostawiłem żeliwną wannę 140_bodaj, bo jest na WYSOKICH nóżkach (były plany zabudowy wanny - nie problem niby, ale gdzie podziać wtedy te wszystkie miski, kosze, kubełki, pojemniki na brudy itp. - gdyby została zabudowana była, hę? ;-)). Stoi WC, pralka, wanna, szafki olustrzone_max - i pomieszczonko spełnia rolę od lat, przy 2 dzieciakach ;-)... I 'patent' mimochodem, który się wielu spodobał był też - IKEAowskie ...'przedpokojowe_półki_na_buty' - takie uchylne - tam się sporo mieści, a one same przytulone do ścian - pod 'majtkowym' grzejnikiem, płaską szafką z lustrem itd. ..też ;-)... [ostatnio chyba już nie ma w ofercie białych :-D]... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |