Prezenty świąteczne
Wysłane przez PosterPlate
Al_la (offline) |
Post #8 28-11-2011 - 22:49:21 |
k/Warszawy |
Halinko, może zawsze Ci takie z samozapłonem kupują Ja największy problem mam zawsze z mężem swym. Z rodziną sobie radzę. W zeszłym roku na imieniny kupiłam mu GPS-a do samochodu i zapowiedziałam, że to prezent na kilka lat na wszystkie okazje i mam spokój W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
lulu (offline) |
Post #9 29-11-2011 - 12:36:51 |
k/Kwidzyna |
Ja w zeszłym roku facetom kupiłam ładne piersióweczki ... trafiłam na okazje (czyt. niedrogie) ... i zapełniłam je miodem pitnym ... własnej roboty.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
danka58 (offline) |
Post #10 05-12-2011 - 13:12:07 |
k/Gniezna |
W prezencie mikołajkowym wykupilam mamie karnet na pedikiur leczniczy w gab. podologicznym. Ma problemy z wrastającymi paznokciami. Myslę, że będzie zadowolona. Córcia zazyczyła sobie perfumy.
W lutym moja córcia obchodzi 18 urodziny i w związku z tym w grouponie wykupilam jej kupon na 2 godz. sesję zdjęciową w profesjonalnym studio fotograficznym. W portofino studia zamieszczone byly ich produkcje. Wyglądają zachęcająco. Oby mój pomysl przypadł jej do gustu. W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć. |
agawa (offline) |
Post #11 05-12-2011 - 15:11:50 |
okolice |
Parobolko, w zeszłym roku podarowałam swoim młodym po takiej 'blaszcze' Na jednej był stary pociąg, na drugiej stary mercedes. Obaj byli zachwyceni. Blachy wiaszą nad biurkami i są obiektem zachwytu odwiedzającej gawiedzi
Kupowałam na allegro, chyba tansze były, ale nie pamiętam dokładnie... |
filipinka35 (offline) |
Post #20 07-12-2011 - 13:28:50 |
|
Haniu dziekuje za prezencik od Mikołaja
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
476
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024