Prezenty świąteczne

Wysłane przez PosterPlate 

Haniap. (offline)

Post #1

28-11-2011 - 21:48:01

Poznań 

No po takim mydełkowym prezencie to można sobie pomyśleć, że coś się snuje za nami .... Ja nigdy nie kupiłam nikomu dezodorantu, bo też uważam, że obdarowany może sobie źle skojarzyć .... chichot

"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje"
Ezop

Jolcia (offline)

Post #2

28-11-2011 - 21:49:25

Czyli ręczniki nieprzewraca_oczy

Halinka (offline)

Post #3

28-11-2011 - 21:50:34

agawa
31 sztuk mydełek Fa chichot

rotfl

mituraewa (offline)

Post #4

28-11-2011 - 21:50:46

Gdańsk 

duży uśmiech A w reklamach nawołują: Amol albo Doppel Hertz - prezent od sercaduży uśmiech Noo spróbowaliby mi zapakować takiego eliksira, to w odwecie w prezencie zapakowałabym maść na odciskiduży uśmiech

Haniap. (offline)

Post #5

28-11-2011 - 21:52:45

Poznań 

Ewka rotfl

Ezop

agawa (offline)

Post #6

28-11-2011 - 21:54:13

okolice 

mituraewa
maść na odciskiduży uśmiech

Jolciu, a może to prezent odpowiedni dla pani T ? chichot

Jolcia (offline)

Post #7

28-11-2011 - 21:57:56

Tak właśnie się zastanawiam Aguś, czy Pani teściowa ma odciskimyśli i ile tego trzeba byłoby zakupićprzewraca_oczy
Jeny dziewczęta ja tak ogólnie nie jestem taka złośliwa, tak mi się wymskłoprzewraca_oczy. Jak dobrze, że mąż nie czyta forumduży uśmiech

Al_la (offline)

Post #8

28-11-2011 - 22:49:21

k/Warszawy 

Halinka
.....rękawice kuchenne (te jakoś dziwnym trafem często mi się paląniedowiarek).

Halinko, może zawsze Ci takie z samozapłonem kupują chichot

Ja największy problem mam zawsze z mężem swym. Z rodziną sobie radzę.
W zeszłym roku na imieniny kupiłam mu GPS-a do samochodu i zapowiedziałam, że to prezent na kilka lat na wszystkie okazje i mam spokój śmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

lulu (offline)

Post #9

29-11-2011 - 12:36:51

k/Kwidzyna 

Ja w zeszłym roku facetom kupiłam ładne piersióweczki ... trafiłam na okazje (czyt. niedrogie) ... i zapełniłam je miodem pitnym ... własnej roboty.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

danka58 (offline)

Post #10

05-12-2011 - 13:12:07

k/Gniezna 

W prezencie mikołajkowym wykupilam mamie karnet na pedikiur leczniczy w gab. podologicznym. Ma problemy z wrastającymi paznokciami. Myslę, że będzie zadowolona. Córcia zazyczyła sobie perfumy.
W lutym moja córcia obchodzi 18 urodziny i w związku z tym w grouponie wykupilam jej kupon na 2 godz. sesję zdjęciową w profesjonalnym studio fotograficznym. W portofino studia zamieszczone byly ich produkcje. Wyglądają zachęcająco. Oby mój pomysl przypadł jej do gustu.

W życiu piękne są tylko chwile i dla tych chwil warto żyć.

agawa (offline)

Post #11

05-12-2011 - 15:11:50

okolice 

Parobolko, w zeszłym roku podarowałam swoim młodym po takiej 'blaszcze' chichot Na jednej był stary pociąg, na drugiej stary mercedes. Obaj byli zachwyceni. Blachy wiaszą nad biurkami i są obiektem zachwytu odwiedzającej gawiedzi oczko
Kupowałam na allegro, chyba tansze były, ale nie pamiętam dokładnie...

mag_dag (offline)

Post #12

05-12-2011 - 15:18:17

Sosnowiec 

agawo, Ty do Paraboli piszesz? myśli

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

agawa (offline)

Post #13

05-12-2011 - 15:33:05

okolice 

oj, niedobrze ze mną.... nie wiem, co się stało... gdzie indziej ten wpis miał być...
*
no i gdzie jest pytanie o te blaszki? przeceiż było...

Zmieniany 4 raz(y). Ostatnia zmiana 05-12-2011 - 16:06:51 przez mag_dag.

mag_dag (offline)

Post #14

05-12-2011 - 15:41:29

Sosnowiec 

było, ale nie ma...
o blaszki pytał jakiś ktoś, kto raczej chciał je zareklamować niż usłyszeć, co my o nich sądzimy

ale to nie była Parabola
język

Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)

-----><-----

----------------------------------------------------------

agawa (offline)

Post #15

05-12-2011 - 15:51:19

okolice 

I to na prawdę nie była Parabolka?.... mam bielmo na oczach....
Kurcze, i zaczynam się bać, kto tu czyta i po co???

Haniap. (offline)

Post #16

05-12-2011 - 16:58:52

Poznań 

Coś dziwnego się wyprawia ..... jakieś tajemnicze reklamy ..... myśli

Ezop

suchal (offline)

Post #17

05-12-2011 - 18:44:53

Uzdrowisko 

No tak, ten wątek założył jakisik Poster Plate.
Skoro zlikwidowany jest jego post reklamujący te blaszki artystyczne to może resztę przenieść do tematu -Rodzina ?, tam już jest wątek: pomysły na prezenty pod choinkę.

hania4 (offline)

Post #18

06-12-2011 - 17:54:53

Łódź 

Dziewczyny - dzisiaj prezenty przynosi Wam mikołaj...radocha

"Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi.
W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć"..
-Jan Paweł II-

Jolcia (offline)

Post #19

06-12-2011 - 18:54:44

Brody nie opalił w tym piecu?duży uśmiech
Ale wielki worekprzewraca_oczy

filipinka35 (offline)

Post #20

07-12-2011 - 13:28:50

Haniu dziekuje za prezencik od Mikołaja

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

Halinka (offline)

Post #21

19-12-2011 - 08:45:19

Wracam do tematu prezentów...
Co dla męża?
Co dla rodzonego ojca?bezradny

agawa (offline)

Post #22

19-12-2011 - 09:56:50

okolice 

Ja poszłam na miłą_mi łatwiznę smiling smiley książki_książki...
Akurat obodziły w ciekawe tytuły smiling smiley
*
I ostatnio przeczytałam o szliku, hehe, dla osoby, którą najchętniej by się udusiło chichot Nawet ręcznie jest robiony oczko

Halinka (offline)

Post #23

19-12-2011 - 13:03:13

Tak, spędziłam dziś przedpołudnie w księgarni, tylko problem w tym, że mój małż... nie czytujezly

kasia82 (offline)

Post #24

19-12-2011 - 13:41:01

Ja podobnie jak agawa też poszłam na łatwiznę i w tym roku zakupiłam wszystkim książkiuśmiech
Halinko mój tato też nie za bardzo czytuje ale kupiłam mu książke o katastrofie smoleńskiej, więc myslę że przeczyta ją na pewno.

xiouken (online)

Post #27

04-11-2024 - 02:57:58

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

Klandus18 (offline)

Post #28

08-12-2024 - 21:52:51

Zaraz kolejne święta i znów trzeba pomyśleć nad prezentami. W tym roku chciałabym jednak wcześniej się zabrać za ten temat, aby też mieć czas na zakup i aby dostawa przyszła przed świętami. Macie jakieś swoje sprawdzone sposoby na prezenty świąteczne?
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 702
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024