Lubimy się 
Następna (offline) |
Post #1 05-03-2011 - 15:22:30 |
Krosno |
Ok jest między nami wszystkimi. Wątek powstałby wcześniej, ale ja byłam wylogowana i nie za bardzo śledziłam forum, byłam dość zajęta. Ale za to może oczyści się atmosfera na forum, bo co się komu miało ulać, to już się ulało, a przez ten czas już wszyscy zdążyli o tym zapomnieć, a ja i Polcia zostałyśmy GWIAZDAMI!
![]() "...od jutra będzie nam się wiodło coraz to lepiej i lepiej..." ![]() |
Następna (offline) |
Post #6 05-03-2011 - 16:00:29 |
Krosno |
Jaki osobisty? Chyba gwiaździsty? Zlot gwiaździsty amazoński, tak to się może nazywać. Podoba się? Bo zawsze możesz założyć nowy wątek, np, pod tytułem : " co dzisiaj jadłam na obiad" i cała spoleczność Amazonii będzie musiała zwierzyć się obowiązkowo. Ale to już by była dyktatura (proletariatu), czy jak to się ten miniony słusznie ustrój nazywał... każdemu po równo...? Każda z nas może zostać gwiazdą, tylko proszę, nie Muzą Walki! (a była taka? chyba nie pamietam...)
![]() "...od jutra będzie nam się wiodło coraz to lepiej i lepiej..." ![]() |
Al_la (offline) |
Post #9 05-03-2011 - 16:56:13 |
k/Warszawy |
Żaba, to jest forum. Ogólnodostępne zresztą. Tu nikt nie ma prywatnych wątków i każdy może pisać, gdzie chce.
Jeśli Ci jest "szkoda", tak jak piszesz, to nie uciekaj, bo to żaden powód, aby tracić coś, co się lubi. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Polcia (offline) |
Post #10 05-03-2011 - 17:11:37 |
|
Żabciu nie uciekaj
wątek założyłyśmy dla rozładowania atmosfery na forum, żeby było miło i fajnie to nie jest prywatny wątek, każdy teraz może napisać - lubię Cie , jak nas lubi bo my lubimy siebie i lubimy Was i ja Zabciu bardzo Cie lubię Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |
żaba (offline) |
Post #11 05-03-2011 - 17:14:19 |
|
pewnie ,że mi szkoda!bardzo bardzo dużo mi pomogłyście!
ale od jakiegoś czasu...tylko jakieś zaczepki i mhy....a było tak fajnie! przecież każdy ma prawo do swojego zdania! inaczej było by nudno!!i nie miałybyśmy o czym rozmawiać!? bo ile można o chorobie!?jest fajnie i niech tak zostanie,ja trafiłam tu przypadkiem i zostałam,więc niech inne dziewczyny jak trafią do was niech też zostaną!tak przez przypadek! |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #14 05-03-2011 - 19:35:51 |
|
Ja tu "świeżynka" wprawdzie ale muszę się Wam przyznać że straaaaasznie mi się tu podoba.To trochę tak jakbym też Was lubiła,nie?
![]() ![]() |
Marianna08 (offline) |
Post #18 06-03-2011 - 07:38:54 |
Kraków |
|
akzseinga74 (offline) |
Post #20 06-03-2011 - 17:07:26 |
|
To ja się dołączam do tych lubiących
![]() |
filipinka35 (offline) |
Post #21 06-03-2011 - 17:22:40 |
|
Zauważyłam podobnie jak kolezanka marianna, ze na raka i wogole na różne choroby choruja osoby wrażliwe i wartosciowe. Dlaczego tak jest to nie wiem.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
amor (offline) |
Post #25 08-03-2011 - 20:27:39 |
Siemianowice Sl. |
Hmmm Haniu ,a co z tymi ktorzy po alkoholu znęcaja sie nad rodziną , tłuką swoje zony ? Dobrzy inaczej? ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-03-2011 - 20:28:00 przez amor. |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #26 09-03-2011 - 22:39:38 |
|
Po co gadacie o jakiejs Dodzie? Nieutalentowana prostaczka i nikt wiecej z niej, nie zasluguje by jej poswiecac choc slowo.Zniknie z mediow tak nagle jak sie pojawila bo to zadna artystka nie jest a raczej...inna branza. nawet tutaj musze o niej czytac? bleeeeeeeee
|
mituraewa (offline) |
Post #27 10-03-2011 - 08:53:33 |
Gdańsk |
A mi się wydaje, że tak naprawdę chorują wszyscy tak samo, tylko Ci wrażliwi poza tym, że sami chorują to jeszcze starają się pomagać i wspierać innych ( czasami dobrym słowem, gestem, uśmiechem ) i z Takimi najczęściej się stykamy. Osobiście widziałam scenę w poczekalni u onka, gdzie dwie Panie były oburzone ( oczywiście głośno demonstrowały to oburzenie) bo kobietka po operacji, prosto ze szpitala, z butlami przy pasie spytała, czy może wejść bez kolejki ( było mi wstyd za te kobietki). Alkoholicy? są tacy, którzy są dobrymi ludźmi, tylko nie radzą sobie z chorobą i tacy, którzy piją bo chcą i jeszcze uprzykrzają życie innym. I obyśmy na swojej drodze spotykały zawsze tych wartościowych, dobrych ludzi
![]() |
Polcia (offline) |
Post #28 10-03-2011 - 13:23:27 |
|
A konkretnie Renato B to o co Ci chodzi ?? Masz jakiś problem z Dodą ?? Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |
Polcia (offline) |
Post #30 10-03-2011 - 16:21:56 |
|
Żabciu , Ranatka B to nasz wierny kibic
![]() ![]() ![]() Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |