Lubimy się 
Polcia (offline) |
Post #1 04-03-2011 - 21:39:21 |
|
Oficjalnie ogłaszam inaugurację nowego wątku pod tytułem : " Lubimy się"
Ogłaszam na całym forum ,że ja z Następną - Ewcią bardzo się lubimy i już dawno ja Ewcię przeprosiłam ( jak trwałą dyskusja, w której ani ja ani Ewcia już nie brałyśmy udziału) a ona mnie i wcale nie jesteśmy skłócone ani nie prowadzimy między sobą żadnej wojny, wojenki. My się po prostu lubimy i się nie kłócimy. A jeżeli ktoś na forum myślał, że my się nie lubimy i kłócimy to był w dużym błędzie i nie potrzebnie sam się nakręcał. Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |
Następna (offline) |
Post #2 04-03-2011 - 21:44:28 |
Krosno |
Potwierdzam przyjaźń w całej rozciągłości i "Heleny Trojańskie" to nasze drugie imię. Lubię Polcię. Tak, jeżeli ktos myslał, że na forum jest wojna, to był w mylnym błędzie! amazonki z wszystkich wątków lubcie się? No, kto jeszce zapisuje się do lubienia nas? Mnie i Polci, mojej najlepszej koleżanki?
"...od jutra będzie nam się wiodło coraz to lepiej i lepiej..." ![]() |
filipinka35 (offline) |
Post #9 04-03-2011 - 22:00:42 |
|
Lubie Polcię i Następną. Buziaczki dla Was dziewczyny.
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Polcia (offline) |
Post #12 04-03-2011 - 22:10:57 |
|
A ja książkę kupuję a jakże i obiecuje przeczytać jak najszybciej się da
Wejście mamy godne królowych Doda mówi , Królowa jest tylko jedna a ja mówię Królowe są tylko dwie ![]() Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |
filipinka35 (offline) |
Post #15 04-03-2011 - 22:18:23 |
|
Polcia ja sie pochwalę. W ciągu ostatnich dwóch lat przeczytałam 100 książek. Wypożyczamy razem z moim mężem ksiązki w bibliotece i czytamy wieczorami kiedy juz poćwiczymy fikołki.
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Polcia (offline) |
Post #19 04-03-2011 - 22:48:52 |
|
dzisiaj tankowałam 7 godzin , czysta wyborowa płynęła z dodatkiem 5 fu , potem zmienili na czystą z nowelbiną o potem przepłukali czysta wodą co by kaca nie mieć i jeszcze dali magnezik od wymiotów ![]() Dano Ci życie, które jest tylko opowieścią. Ale to już Twoja sprawa, jak Ty ją opowiesz ................. Marek Hłasko "Sowa, córka piekarza" |
Dortek (offline) |
Post #20 04-03-2011 - 22:53:29 |
|
Brawo laski!
Wielkie całusy! ![]() Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Haniap. (offline) |
Post #22 04-03-2011 - 23:50:10 |
Poznań |
No no bardzo mi się podoba ten wątek
![]() Tylko ja bym go troszkę poszerzyła.... lubię Was i wszystkie dziewczyny i chłopaków z forum. Powiem więcej kocham Was ![]() ![]() I niech tak już zostanie jak najdłużej. Powtórzę się bo już to gdzieś pisałam, ale bardzo lubię ten cytat "Zgoda, zgoda, zgoda, a Bóg wtedy rękę poda".... A w radyjku właśnie "Prywatka" i nóżka sama chodzi ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
Teresa1957 (offline) |
Post #25 05-03-2011 - 08:48:38 |
Kraśnik |
|
filipinka35 (offline) |
Post #28 05-03-2011 - 10:58:12 |
|
Aż miło czytać takie posty. Pozdrawiam Was wszystkich
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-03-2011 - 10:59:31 przez filipinka35. |
Szpaku (offline) |
Post #30 05-03-2011 - 13:21:10 |
Poznań |
fajnie że między Wami jest OK.
Szkoda tylko że nie napisałyście tej informacji w czasie gdy trwała burzliwa dyskusja. Może wtedy część ostrych wpisów które pojawiły się na forum by nie było. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |