Zmień
Wysłane przez kesy
Al_la (offline) |
Post #2 15-01-2013 - 19:27:12 |
k/Warszawy |
Anulować całkiem postu nie możesz.
Możesz zmienić treść. Klikasz na "zmień" pod postem i po poprawieniu klikasz "zapisz zmiany". ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-01-2013 - 19:27:35 przez Al_la. |
Al_la (offline) |
Post #5 15-01-2013 - 19:39:57 |
k/Warszawy |
Kesy, jeśli w ciągu 15 minut się rozmyślisz i chciałabyś post skasować, klikasz "zmień", kasujesz wszystko, a w treści zostawiasz informację np. "post anulowany" lub coś podobnego i wtedy administrator czytając skasuje
![]() Trzeba sobie radzić ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Anonimowy użytkownik (offline) |
Post #7 26-01-2013 - 21:50:58 |
|
mmm
|
mgiełka (offline) |
Post #12 25-04-2018 - 01:04:17 |
Radom |
I scalenia postów nie można zrobić samemu. W każdym poście musi być jakaś treść, więc zostawianie posta z jedną literką czy kropką nie ma sensu.
Dlatego trzeba pilnować tego czasu na zmiany, a jak już się zdarzy to przeoczyć, to poprosić trzeba Administratora by scalil posty. Najlepiej od razu o to prosić - wiadomo, że przyznanie się do winy daje szansę na uniknięcie kary ![]() Wiem Marzusiu, że Tobie nie muszę tego aż tak dokładnie wyjaśniać, ale może ktoś tu będzie zaglądał, komu to się przyda. Dopisek: Dodam jeszcze, dla wszelkiej pewności, że z tą karą to żart był. Nie mówię w imieniu Administracji, a z tego co mi wiadomo, o karach nic nie wiadomo (dziki humorek mi się po północy wlączył ![]() ![]() ![]() Z amazonki.net od 2006 roku. Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 25-04-2018 - 01:09:37 przez mgiełka. |
myszka (offline) |
Post #13 25-04-2018 - 10:22:03 |
Poznań |
Dokładnie marzusiu scalać nie możesz ... po prostu jak wysłałaś już jeden post , a za chwile piszesz następny ( w przeciągu 15 minut) to wchodzisz w ten pierwszy klikasz na zmień i dopisujesz ...nie ma innej możliwości na scalenie...ja ( posiadając funkcje administratora, bądź moderatora) jak to poprawiam(czyli scalam w jedność ) to najpierw wchodzę w ten drugi ... kopiuje treść ...wklejam do pierwszego - zapisuje ...a ten drugi po prostu kasuje...czego użytkownik nie może zrobić.
Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
473
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024