Shoppa på Air Jordan 1 Low

Wysłane przez quague 

quague (offline)

Post #1

29-01-2022 - 04:25:21

 

Jordan Brand kan vara på överdrift när det kommer till Air Jordan 1 Mid-släpp, men Jumpman levererade precis en av de bästa kommande färgerna 2021. Air Jordan 1 Low Skor Denna livsstilsvänliga blandning av Sesame, Bright Crimson och Psychic Blue sitter perfekt med en vit accent , perfekt att träffa estetiken av fritidskläder ner till en t-shirt. Bortom banger colorway är användningen av perforerat läder; en mikroperf används för tån, hälen, spetsöverlägg och Swoosh, medan en mycket mer porös version kan ses på fotledsstoppningen under. Ett slätt fullnarvsläder används för sesamportionerna för att fullborda utseendet.För bara några veckor sedan lade Nike till UV-reaktiv panel till Air Force 1, en justering som en gång var utbredd på de anpassade sneakerkretsarna. Herr/Dam Air Jordan 1 Low Och som sannolikt svar på det tidigare nämnda parets positiva mottagande kommer färgskiftande finish snart att klä Air Jordan 1 Mid. Även om själva siluetten fortfarande är ganska splittrad, kommer denna färgsättning troligen att sätta modellen ytterligare till allmänhetens fördel, eftersom den har en behagligt enkel och ungefär traditionell färgblockering.

En Air Jordan 1 Low Rea klädd i vitt och senapsgult har tidigare dykt upp i klassstorlekar, och har nyligen dykt upp via officiella bilder som visar den i vuxenstorlek. I likhet med de tvåfärgade Nike Dunk Low-paren som har dominerat önskelistorna under de senaste sex månaderna, njuter den kommande sneakern i en "färglös" bas som sätter scenen för överlägg doppade i den titulära tonen.

Som en del av Jordan Brand Fall 2021-kollektionen har Peter Moores ikoniska design ägnat sig åt salvias lugnande färger för en damexklusiv retro. Shoppa på Air Jordan 1 Low Och även om träffarna av rosa, orange, blått och gråskala som dyker upp i överdelen är experimentella i sig, överskuggas de utan tvekan av kragen. Ankelområdet på den kommande Jordan 1 har vad som till synes ser ut som riktlinjer för skärning. Precis som sneakerns kommande "Switch" iteration, kan skon effektivt anpassas till en Air Jordan 1 Low, men kan inte återgå till en high-top av uppenbara skäl.

Köp Air Jordan 1 Low har aldrig dragit sig undan från att experimentera utöver dess ursprungliga stilar från 1985. Och medan tidigare iterationer har hämtat inspiration från till synes slumpmässiga platser, utrymmen och saker, kommer ett par som nyligen kommit till ytan till synes från ett 13 år gammalt samarbete mellan Märke Jordan och Levi's. Även om föregångaren kom i form av en högre Air Jordan 1, dyker liknande designsignaler upp mellan båda silhuetterna.

www.yzypreco.com
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 77
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022