Kæmpe udvalg af Adidas

Wysłane przez quague 

quague (offline)

Post #1

29-01-2022 - 04:36:49

 

De karakteristiske sidestriber og hælfligen er farvet i en pastelfarvet "lilla farvetone". Adidas Superstar Dame/Herre Metallisk guld animerer designet yderligere, da det tilføjer en glitrende finish til mærkevareelementer på pløsen, hælfanen og sidesiden. Det mest definerende træk ville være de broderede trefoil-lapper påført bagfoden af ​​den laterale side. Disse patches udviser nuancer af pink og lilla for en gradienteffekt, mens deres overlappende positioner skaber et skygget look - en stilisering af trefoil-logoet, der er dukket op på både adidas-beklædning og fodtøj.Selvom det er eksklusivt for kvinder, kan det kommende par overtale andre til at sikre sig deres egne i betragtning af deres erklæringsordning. Kæmpe udvalg af Adidas Som med den mest ikoniske gentagelse af skal-tåen, sætter hvid scenen på tværs af overdelen for de kontrasterende detaljer på siderne, pløsen og hælen. De to sidstnævnte områder kan prale af deres egen flair, nemlig glitrende branding, men de blegner i forhold til flammemotiverne delvist broderet omkring profilen 3-Stripes. Sockliners låner den gule og orange palet, mens sålenheder holder tingene enkle i "Cloud White".

Som en af ​​Shanghais førende destinationer for fodtøj på øverste hylde er ACU blevet benyttet af adidas Originals for at hjælpe med at fejre 50-års jubilæet for den ikoniske Gode Priser på Adidas Superstar. Til denne venner-og-familie-affære anvendte teamet hos ACU – den første skobutik, der nogensinde er åbnet i byen – traditionelle grafiske temaer om tranen, tigeren og koien, og blandede de tre væsner på et abstrakt mønster på tværs af overdelen. farveblokering. Yderligere accentuerer det bevidste mix-and-match-tema en reflekterende base, mens en gennemskinnelig ydersål afslører butikkens signaturlogo på fodsengen. Hvert af de 100 par kommer pakket i en skræddersyet skoæske med en elegant rød indpakning og forgyldte illustrationer af de tre dyr.

Ikke ulig dens let tilgængelige version, det kommende par er klædt i "Black" og "Footwear White", hvor sidstnævnte overtager profilen 3-Stripes, hæloverlay og meget af pløsetiketten. Adidas Superstar Udsalg Scarlet kontrast kommer ind i blandingen på den laterale side som accent til "SUPERSTAR" tekst; sockliners også hengive sig til den røde tone. Alt andet – gummitåkappe, snørebånd, sålenhed, læderfor – kan prale af det kul-mørke skema, der gør JMJs image på pløsen.

Selvom Køb Adidas Superstar er blevet en af ​​mærkets mest populære livsstilssneakers, spores dens rødder tilbage til basketballscenen for over halvtreds år siden. Dens arv på hårdttræ er gentaget i to nye, forårsklare tilbud, der vælger Lakers-venlige farver. Begge skal-tå-stile forkæler sig med ruskindsbaser, som er blevet tonet i pastelgul og lilla og dermed kanaliserer Los Angeles basketballhold.

www.skoways.com
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 476
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022