Ankieta- Funkcjonowanie kobiet po mastektomii
Wysłane przez wako47
wako47 (offline) |
Post #1 02-03-2014 - 13:42:31 |
Przemyśl |
Witam wszystkie dziewczyny "po fachu". Na forum są amazonki, z którymi bardzo dobrze się znam, ale też i takie ,które nie poznałam. Wszystkie proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety. Ponieważ piszę pracę dyplomową na temat funkcjonowania kobiet po mastektomii,( doskonale wiem z autopsji jakie jest nasze funkcjonowanie), ale muszę zrobić prace badawczą , dlatego potrzebuję dużą ilość ankiet. Nauka jest jedną z moich walk z gadem.
wszystkim walczącym życzę dużo siły !!!! dacie radę Wanda Kowalczyk[ wako47] link do ankiety : [docs.google.com] |
Al_la (offline) |
Post #2 02-03-2014 - 14:36:37 |
k/Warszawy |
Wandziu, miło Cię widzieć i życzę Ci powodzenia w pisaniu pracy
![]() Ankietę wypełniłam, choć miałam problem w dwóch punktach i być może nie ja jedna. 1. Czy Pani choroba miała wpływ na przebieg pracy zawodowej? tak, musiałam zmienić zakład pracy tak, pracuję w tym samym zakładzie pracy, ale na innym stanowisku nie wróciłam do pracy brakuje mi odpowiedzi "nie", bo nie zmieniłam zakładu ani stanowiska i wróciłam po chorobie do pracy. 2. Czy operacja odtwórcza odmieniła Pani życie? tak, poprawiło się moje samopoczucie tak, mam bardziej atrakcyjny wygląd tak, poprawiły się relacje z mężem/partnerem tak, wzrost pewności siebie nie brakuje odpowiedzi "nie dotyczy", bo nie miałam rekonstrukcji; zaznaczyłam "nie", a to oznacza, że operacja nie odmieniła mojego życia. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
478
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022