WYNIKI BADAŃ ,,JAKOŚĆ ŻYCIA AMAZONEK" PROWADZONYCH NA PRZEŁOMIE 2008/2009 ROKU
Wysłane przez MartaD
MartaD (offline) |
Post #1 15-11-2010 - 13:41:34 |
Wrocław |
W zeszłym roku prowadziłam badania ,,Jakość życia Amazonek", w których brała udział duża część Pań z forum oraz Amazonki z klubów we Wrocławiu i Gorzowie Wielkopolskim w sumie 177 kobiet po mastektomii. 23.07 odbył się egzamin końcowy, którego część obejmowała obronę mojej pracy magisterskiej. Uzyskałam ocenę celującą za pracę magisterską napisaną pod kierunkiem prof. Aleksandry Łuszczyńskiej.
Najważniejsze jest jednak to, iż bez pomocy Pań nie mogłabym zrobić tych badań, za co serdecznie dziękuję. Zgodnie z moja obietnicą napisałam artykuł streszczający moją pracę magisterską. Aby ściągnąć artykuł proszę kliknąć poniżej w: plik z wynikami badań (uwaga może się długo ładować- proszę o cierpliwość). plik z wynikami badań Mogę również wysłać artykuł na maila. Gdyby coś nie działało proszę o kontakt, zachęcam również do zadawania pytań ![]() Serdecznie pozdrawiam wszystkie Panie. |
lulu (offline) |
Post #4 15-11-2010 - 19:07:09 |
k/Kwidzyna |
Pod koniec 5 strony: "osoby przywiązanie do wyzwanych przez nią wartości"
Myślę, że chodzi o słowo "wyznawanych". Dobrze się czytało, zrozumiale napisane. Gratuluję wyniku i życzę pomyślności na przyszłość. Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
MartaD (offline) |
Post #5 16-11-2010 - 21:55:06 |
Wrocław |
Jakże mi miło widzieć odpowiedzi na ten temat
![]()
|
MartaD (offline) |
Post #7 16-11-2010 - 21:59:37 |
Wrocław |
Dziękuję za wyłapanie błędu oraz wrażenia z czytania to dla mnie bardzo ważne ![]() |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
404
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022