Prośba o wypełnienie ankiety
Wysłane przez chudzinska
chudzinska (offline) |
Post #1 20-10-2016 - 07:31:41 |
|
Dzień dobry
![]() Jestem studentką fizjoterapii i w celu napisania pracy magisterskiej przeprowadzam ankietę dotyczącą oceny zabiegów fizjoterapeutycznych po operacji usunięcia piersi. Zachęcam serdecznie do wypełnienia i z góry dziękuję. Link do ankiety: [www.survio.com] |
dziubas (offline) |
Post #3 20-10-2016 - 14:35:43 |
Gdańsk |
a ja "wpadłam na ścianę" już przy pytaniu o wiek bo mam 60+VAT i pytaniu o miasto bo mieszkam w dużym pow. 500 tys m, ponadto jestem po operacji oszczedzajacej a nie radykalnej... dalej juz nie zaglądałam...
![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-10-2016 - 14:36:44 przez dziubas. |
chudzinska (offline) |
Post #4 21-10-2016 - 07:33:31 |
|
Marzusia, jeśli nie miałaś przeprowadzonych zabiegów to jest to ankieta nie dla Ciebie - ja piszę pracę na temat oceny ich skuteczności, a nie czy rahabilitacja w Polsce jest przeprowadzana u wszystkich potrzebujących. Nie mniej jednak dziękuję za podjęcie próby wypełnienia ankiety ![]() |
chudzinska (offline) |
Post #5 21-10-2016 - 07:37:59 |
|
Ma Pani rację, przeoczyłam te szczegóły wprowadzając ankietę do platformy internetowej. Skonsultuję z promotorem czy decydować się na przeprowadzenie ankiety u kobiet po mastektomii czy również po zabiegu oszczędzającym pierś. Dziękuję za uwagi ![]() |
dziubas (offline) |
Post #6 21-10-2016 - 10:37:35 |
Gdańsk |
jeszcze jedna uwaga... choć nie zagladałam głebiej w ankietę, powyższysz powodów zastanawiam sie, czy chodzi pani o striste zabiegi fizykalne czy np obejmuje to również, np pneumatyczny drenaż limfatyczny, reczny drenaz limfatyczny, gimnastykę i kąpiele wirowe.
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
456
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022