Analiza sposobu odżywiania kobiet z nowotworem piersi w porównaniu do ogólnie przyjętych zaleceń dietetycznych - Prośba o wypełnienie ankiety do pracy mgr na kierunku Dietetyka
Silvana_Victoria (offline) |
Post #1 17-03-2017 - 19:27:56 |
Warszawa |
Szanowne Panie,
Jestem studentką Dietetyki SGGW w Warszawie. Zwracam się do Pań z serdeczną prośbą o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej na temat "Analiza sposobu odżywiania kobiet z nowotworem piersi w porównaniu do ogólnie przyjętych zaleceń dietetycznych". Niniejsza ankieta może pomóc w odkryciu pewnych tendencji czy zależności między sposobem żywienia i stylem życia pań z nowotworem piersi a ryzykiem wystąpienia choroby. Praca służy wyłącznie celom naukowym. Do udziału w ankiecie zachęcam Panie z nowotworem piersi, niezależnie od rodzaju czy stopnia zaawansowania choroby. Udział w badaniu jest dobrowolny oraz anonimowy. Będę serdecznie wdzięczna za wzięcie udziału w ankiecie. [docs.google.com] |
Krynia58 (offline) |
Post #5 17-03-2017 - 22:15:26 |
Warszawa |
Wypełniłam
![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Post #7 27-04-2017 - 22:00:43 |
Warszawa |
Szanowne Panie, dziękuję serdecznie za opinie, szczególnie mile slowa, np Pani @braja, jak również sugestie odnośnie wegetarian.
W ankiecie zostało dodane pytanie o spożycie produktów z roślin strączkowych, zaś pytanie o produkty sojowe, owoce, warzywa; produkty mleczne (lakto/laktoowowegetarianie) były od samego początku. Myślę, że ankieta jak najbardziej jest odpowiednia również dla wegetarian ![]() |
aquila (offline) |
Post #8 27-04-2017 - 23:49:33 |
|
chodzi o to, że nie ma opcji odpowiedzi: "nigdy", owszem, można pominąć produkt i nic nie zaznaczyć i ankieta przejdzie, ale chyba nie o to chodzi? It's just a ride ... |
Post #9 11-06-2017 - 16:00:11 |
Warszawa |
Szanowna Pani @aquila, dziękuję za wskazówkę ;-).
Szanowne Panie, zwracam się do Pań z ogromną prośbą o wypełnianie ankiet ze względu na zbyt małą liczbę do tej pory zebranych. Mianowicie zebrałam wyniki jedynie z 22 ankiet, jest to niewystarczająca ilość, by wyniki były miarodajne. |
Post #10 17-06-2017 - 14:52:40 |
Warszawa |
Szanowne Panie ;-),
Do zakończenia badań brakuje mi jeszcze tylko 3-5 ankiet, serdecznie proszę o wypełnienie panie, które jeszcze nie wypełniły. Pozdrawiam serdecznie, Sylwia |
lulu (offline) |
Post #11 17-06-2017 - 21:08:10 |
k/Kwidzyna |
Szkoda, że nie było możliwości odpowiedzi, że czegoś w ogóle się nie jadło. Soi nie jadłam ani razu, chyba że zakamuflowaną w jakichś gotowych produktach i nie było napisane, kawę piłam kilka razy w życiu, więc nawet statystycznie raz na rok nie wyszłoby.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |