Ocena postępowania fizjoterapeutycznego - ankieta

Wysłane przez KamillaStud 

KamillaStud (offline)

Post #1

17-07-2018 - 23:12:22

Warsaw 

Jestem studentką 3 roku fizjoterapii i piszę pracę licencjacką na temat postępowania fizjoterapeutycznego po mastektomii. Zainteresowałam się tematem, ponieważ w mojej rodzinie pojawił się nowotwór piersi i chcę zgłębiać swoją wiedzę aby móc pomagać. Jestem pełna podziwu dla organizjacji takich jak ta, które niosą pomoc kobietom. Bardzo proszę o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety, która pozwoli mi ocenić obecny stan postępowania rehabilitacyjnego i docelowo dążyć do jego poprawy. uśmiech

Załączam link do ankiety, z góry dziękuje za pomoc.

[goo.gl]

Al_la (offline)

Post #2

17-07-2018 - 23:43:32

k/Warszawy 

Czy wystąpiły obrzęki limfatyczne ?

odp. tak

Jaki rodzaj terapii przeciwobrzękowej zastosowano ? ( pytanie wielokrotnego wyboru)

odp. żaden (brak takiej odpowiedzi)

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

KamillaStud (offline)

Post #3

17-07-2018 - 23:47:41

Warsaw 

Już poprawione, dziękuję za zwrócenie uwagi smiling smiley

dziubas (offline)

Post #4

17-07-2018 - 23:51:47

Gdańsk 

szkoda , ze ankieta dotyczy tylko amazonek po radykalnej operacji... smutny ja jestem po oszczędzajacej... bezradny

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

marzusia (offline)

Post #5

18-07-2018 - 00:23:22

Cieszyn 

Dziubas wypełniaj, tu chodzi o ilość wypełnionych ankiet A nie wartość merytoryczną, nikt oprócz promotora na oczy tego widział nie będzie, coś ostatnio wiem na ten temat

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 397
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022