Jakość życia i stan skóry kobiet w chorobie raka piersi.
Wysłane przez tomkiewiczka
tomkiewiczka (offline) |
Post #1 20-10-2020 - 19:12:33 |
|
Szanowne Panie ,
Jestem studentką Akademii Wychowania Fizycznego w Krakowie na kierunku Kosmetologia. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższego kwestionariusza w celu zgromadzenia niezbędnych informacji do napisania pracy magisterskiej dotyczącej "Komfortu życia i stanu skóry kobiet chorych na raka piersi." Ankieta jest całkowicie anonimowa. Z góry serdecznie dziękuję każdej z Pań za poświęcony czas na wypełnienie ankiety. Odpowiedzi przez Panie udzielone będą stanowić dla mnie doskonałe źródło informacji do przygotowania pracy magisterskiej. Życzę Paniom wszystkiego co najlepsze i dużo zdrowia! Link do ankiety: [www.survio.com] Joanna T. |
tomkiewiczka (offline) |
Post #3 20-10-2020 - 22:00:59 |
|
Bardzo Pani dziękuję za informację.
Przez przypadek wtrącił się błąd. W poprawionej wersji jest możliwość wyboru kilku odpowiedzi. Dziękuję za wypełnienie ankiety! J.T |
Krynia58 (offline) |
Post #4 20-10-2020 - 22:26:17 |
Warszawa |
Poszła i ode mnie
![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
tomkiewiczka (offline) |
Post #5 21-10-2020 - 08:35:21 |
|
Dziękuję Pani bardzo!
![]() |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
499
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
5263
dnia 07-04-2018