Jakość życia Kobiet po mastektomii
Wysłane przez enia87
enia87 (offline) |
Post #1 16-01-2011 - 12:13:33 |
|
Witam serdecznie! Jestem studentką i piszę prace na temat raka piersi i mastektomii. Potrzebuję informacji na ten temat od Kobiet, które zmierzyły się już z tym problemem. Proszę o poświęcenie chwilki i wypełnienie ankiety:
[www.ankietka.pl] Z góry dziękuje ! |
agawa (offline) |
Post #2 16-01-2011 - 12:25:48 |
okolice |
Enia87, może to nie jest jasne, ale nie wszystkie kobiety po mastektomii mają za sobą rekonstukcję. W Twojej ankiecie jest to pewnikiem.
Jeśli badasz jakośćżycia kobiet po rekonstukcji - zaznacz to wyraźńie. Natomiast łatwości i klarowniści przygotowania samej ankiety, życzyłabym wszystkim zaglądającym tu magistantkom ![]() |
mag_dag (offline) |
Post #4 16-01-2011 - 12:30:27 |
Sosnowiec |
enio, nie napisałaś, że ankieta skierowana jest tylko do kobiet po rekonstrukcji piersi
![]() u góry po prawej stronie ankiety jest wyjaśnienie, że * (gwiazdką) są oznaczone pytania na które odpowiedź jest wymagana, jak ma odpowiedzieć na to pytanie kobieta, która nie zdecydowała się na rekonstrukcję?: 11. Jak dawno miała Pani wykonany zabieg operacyjny rekonstrukcji piersi? * 1) mniej niż rok 2) rok 3) 1-5 lat 4) 6-10 lat 5) powyżej 10 lat Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
joanna_w29 (offline) |
Post #8 16-01-2011 - 14:20:50 |
Szczyrk |
wypełniłam
![]() osoby zainteresowane moimi pracami zapraszam po informacje na mój profil ![]() albo przez wiadomość prywatną |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
103
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022