Wspólny weekendzik na koniec września
kasiaf (offline) |
Post #1 13-07-2012 - 23:14:37 |
SZKLARĘBA |
Słuchajcie kobitki moje sympatyczne!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Wpadłam na mały szatański ![]() a może by tak zaplanować wspólny weekendzik u mnie np na koniec września lub początek października kiedy mamy piękną złotą jesień??????? co Wy na to ????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() proszę o wypowiedzi !!! ![]() ja zapraszam serdecznie!!!! nawet zaplanuję jakieś mało wyczerpujące a przyjemne wycieczki ![]() - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-07-2012 - 12:50:49 przez Al_la. |
beciabecia36 (offline) |
Post #14 19-07-2012 - 19:40:59 |
Legnica |
Witam. Z chęcią poznam was dziewczyny osobiście, bo wirtualnie to odwiedziłam już większość profili, dzisiaj debiutuje na forum i to własnie w tym wątku, także jeśli chodzi o spotkania to ja bardzo chętnie i o każdej porze
![]() |
kasiaf (offline) |
Post #15 20-07-2012 - 23:27:35 |
SZKLARĘBA |
Ja zapraszam prawie zawsze!!!!
![]() Prawie bo od 6 sierpnia do 14 września będę w Szczawnie na lampach tzn lampy w Wałbrzychu!!! ![]() ![]() - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
Haniap. (offline) |
Post #16 20-07-2012 - 23:38:38 |
Poznań |
Ale fajny pomysł
![]() ![]() ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
kasiaf (offline) |
Post #21 02-09-2012 - 12:26:44 |
SZKLARĘBA |
Z PRZYKROŚCIĄ MUSZĘ WAM POWIEDZIEĆ ,ŻE ZMUSZONA JESTEM SWOJE ZAPROSZENIE ODWOLAĆ
![]() WCZORAJ PODZIĘKOWANO MI ZA WSPÓŁPRACĘ I DO KOŃCA WRZEŚNIA MAM SIE WYPROWADZIĆ ![]() ![]() ![]() ZARZUCONO MI ŻE ZA MAŁO SERCA WKŁADAM W TO CO ROBIĘ A TO JEST OSTATNIA RZECZ JAKĄ MI MOZNA ZARZUCIĆ... NO CÓŻ ZABAWKA SIE POPSUŁA WIĘC MOŻNA WYRZUCIĆ NA ŚMIETNIK ![]() - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
mag_dag (offline) |
Post #23 03-09-2012 - 15:19:19 |
Sosnowiec |
a ja naiwna myślałam, że takie rzeczy się już nie zdarzają...
Kasiu... ale bym im powiedziała, co myślę... uch!!! wierzę, że ta zmiana Cię wzmocni i znajdziesz szybko pomysł na nową siebie ![]() a oni (cytat z filmu dla dzieci ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
kasiaf (offline) |
Post #24 03-09-2012 - 19:01:39 |
SZKLARĘBA |
walą na maskę !!!!!
![]() podoba mi sie !!!! ![]() ![]() ![]() - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |