Wspólny weekendzik na koniec września
kasiaf (offline) |
Post #1 13-07-2012 - 23:14:37 |
SZKLARĘBA |
Słuchajcie kobitki moje sympatyczne!!!!!!!!!!
Wpadłam na mały szatańskiplanik!!! a może by tak zaplanować wspólny weekendzik u mnie np na koniec września lub początek października kiedy mamy piękną złotą jesień??????? co Wy na to ????? tańce ,hulanki ,swawole??????????????? proszę o wypowiedzi !!! ja zapraszam serdecznie!!!! nawet zaplanuję jakieś mało wyczerpujące a przyjemne wycieczki - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-07-2012 - 12:50:49 przez Al_la. |
beciabecia36 (offline) |
Post #14 19-07-2012 - 19:40:59 |
Legnica |
Witam. Z chęcią poznam was dziewczyny osobiście, bo wirtualnie to odwiedziłam już większość profili, dzisiaj debiutuje na forum i to własnie w tym wątku, także jeśli chodzi o spotkania to ja bardzo chętnie i o każdej porze
|
kasiaf (offline) |
Post #15 20-07-2012 - 23:27:35 |
SZKLARĘBA |
Ja zapraszam prawie zawsze!!!!
Prawie bo od 6 sierpnia do 14 września będę w Szczawnie na lampach tzn lampy w Wałbrzychu!!!luz-blus od obowiązków i iiiiii......cholera zanudze się - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
Haniap. (offline) |
Post #16 20-07-2012 - 23:38:38 |
Poznań |
Ale fajny pomysł Mam w planach pojechać do brata, więc może dam radę odwiedzić Was ... bo pewnie na dłużej to mi kondycja nie pozwoli. No chyba, że do tego czasu pozbędę się gada ... na co niestety nie liczę Ale jak tylko będę wiedziała kiedy jadę do Orłowic, dam znać i w odwiedziny wpadam
"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |
kasiaf (offline) |
Post #21 02-09-2012 - 12:26:44 |
SZKLARĘBA |
Z PRZYKROŚCIĄ MUSZĘ WAM POWIEDZIEĆ ,ŻE ZMUSZONA JESTEM SWOJE ZAPROSZENIE ODWOLAĆ
WCZORAJ PODZIĘKOWANO MI ZA WSPÓŁPRACĘ I DO KOŃCA WRZEŚNIA MAM SIE WYPROWADZIĆ ZARZUCONO MI ŻE ZA MAŁO SERCA WKŁADAM W TO CO ROBIĘ A TO JEST OSTATNIA RZECZ JAKĄ MI MOZNA ZARZUCIĆ... NO CÓŻ ZABAWKA SIE POPSUŁA WIĘC MOŻNA WYRZUCIĆ NA ŚMIETNIK - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
mag_dag (offline) |
Post #23 03-09-2012 - 15:19:19 |
Sosnowiec |
a ja naiwna myślałam, że takie rzeczy się już nie zdarzają...
Kasiu... ale bym im powiedziała, co myślę... uch!!! wierzę, że ta zmiana Cię wzmocni i znajdziesz szybko pomysł na nową siebie a oni (cytat z filmu dla dzieci ) niech się walą na maskę!!! Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
kasiaf (offline) |
Post #24 03-09-2012 - 19:01:39 |
SZKLARĘBA |
walą na maskę !!!!!
podoba mi sie !!!! kij im w oko ja juz zaczynam szukać tej nowej siebie...choć nie powiem ,dziś przez moment zaczynała deprecha sie do drzwi dobijać ale jej nie otworzyłam - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |