Spotkajmy się we Wrocławiu!
grazynakawa (offline) |
Post #9 29-05-2015 - 15:16:42 |
Oława |
Ja również chętna na spotkanie
o każdej porze. |
amelia30 (offline) |
Post #13 08-06-2015 - 19:03:23 |
|
hej Anuk..jestem Amelia z Legnicy. 5 tyg temu miałam operacje oszczedzajaca,miałam miec radioterapie ale ze wzgledu na wynik histop. teraz dostalam kontakt do dr Beaty Ziemby z DCO, mam pytanie leczysz sie tam? moze mogłabys mi cos doradzic? pozdrawiam
A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty |
anuk (offline) |
Post #16 09-06-2015 - 14:02:17 |
Wrocław |
To ja się wczoraj produkowałam tutaj i nie weszło
Amelia - odpisałam, dzięki dziewczyny za trzymanie ręki na pulsie Ja teraz jestem codziennie w DCO na naświetlaniach, więc jak któras z was ma ochotę się spotkać to w tym tyg w okolicach 15.30-16.00 jestem tam - piszcie na priv to się umówimy Co do spotkania to proponowałabym jakiś wieczór, jak dla mnie może być w tygodniu nawet, albo w weekend, co wy na to? Tylko może faktycznie poczekamy do końca lipca/sierpnia bo mam teraz naświetlania i nie chcę w te upały wychodzić z domu, żeby nie drażnić tego miejsca jeszcze bardziej (poza tym nie wiem jak to zniese) Więc jeśli Ala będzie 1 sierpnia to właściwie możemy się na ten sierpień umówić (co prawda wtedy bede miała chemię kolejną, ale może dam radę) Proponuję wstępnie spotkanie 01.08.2015 - co Wy na to? Kto sie pisze? |
grazynakawa (offline) |
Post #19 17-06-2015 - 20:14:35 |
Oława |
będę
|
Al_la (offline) |
Post #21 08-07-2015 - 10:03:39 |
k/Warszawy |
No to może czas na bliższe uzgodnienia
Będę we Wrocławiu 1 sierpnia koło południa i w planie mamy kilka miejsc. Myślę, że koło 18.00 będę mogła się z Wami spotkać. Będziemy nocować (z 1 na 2 sierpnia) w Europejskim na Piłsudskiego. Myślę, że możemy się spotkać gdzieś w pobliżu, bo niedaleko jest Dworzec PKP (gdyby ktoś dojechał pociągiem). Wybierzcie jakieś fajne miejsce, gdzie można swobodnie pogadać i się pochichotać No i oczywiście coś zjeść, bo my pewnie będziemy przed obiadem Już się cieszę W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
grazynakawa (offline) |
Post #22 10-07-2015 - 16:52:27 |
Oława |
Ja chętnie przyjadę coby się pochichotać, proponuje kawiarenkę w Arkadach.
Co Wy na to? |
dziubas (offline) |
Post #27 15-07-2015 - 11:37:50 |
Gdańsk |
ale wam zazdraszczam! Tak naprawdę nigdyu nie byłam we Wrocku tylko przejeżdżałam a nawet rodzinę mam!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Al_la (offline) |
Post #29 20-07-2015 - 17:55:19 |
k/Warszawy |
Obejrzałam sobie Arkady. Ponieważ trudno mi się umówić o dokładnej godzinie w dokładnym miejscu, to napiszę tak: będziemy około godz. 17-18 w Sphinxie. Jeśli będziecie wcześniej, to sobie pogadacie
Mam tel. do Iwciam i Edyty. Mój tel. jest w profilu. Mam nadzieję, że się znajdziemy. Zapraszam wszystkich z Dolnego Śląska. Chyba nigdy nie miałyście spotkania, więc jest okazja się poznać Do zobaczenia W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #30 20-07-2015 - 17:59:02 |
Gdańsk |
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |