Spotkajmy się we Wrocławiu!
grazynakawa (offline) |
Post #5 31-07-2015 - 11:40:02 |
Oława |
Czy spotkanie aktualne?
|
dziubas (offline) |
Post #6 31-07-2015 - 18:33:05 |
Gdańsk |
Iwciam mi pisala ze tak!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Al_la (offline) |
Post #8 31-07-2015 - 19:59:34 |
k/Warszawy |
Jak najbardziej aktualne. Jutro rano przywitam Wrocław
Edytko Do zobaczenia W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #9 01-08-2015 - 22:38:12 |
k/Warszawy |
I już po spotkaniu
Dziękuję Iwci i Grażynce, że zechciały się ze mną spotkać. Uratowały mój honor, bo namówiłam męża, żeby z Góry Świętej Anny jechał do domu przez Wrocław, bo chcę uścisnąć dziewczyny z Dolnego Śląska Było jak zwykle bardzo miło Specjalne podziekowania należa się Iwci za pokazanie nam pięnego rynku i dotrzymanie towarzystwa do czasu odjazdu ostatniego pociagu W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
grazynakawa (offline) |
Post #11 11-08-2015 - 16:48:07 |
Oława |
Ja też jestem zawiedziona, myślałam że poznam więcej osób z mojej okolicy i będziemy się spotykać częściej, tak nawet bez okazji,
przypadkiem będąc we Wrocławiu, no ale cóż może następnym razem będzie lepiej.... Pozdrawiam wszystkie dolnośląskie amazonki. Ps. Iwciam, dzięki za buziaczka, pa. |
anuk (offline) |
Post #13 20-08-2015 - 01:51:10 |
Wrocław |
przepraszam was dziewczyny, przez te wszystkie zawirowania zapomniałam na śmierć o spotkaniu, byłam zresztą nad morzem. Sama je zwołałam a potem wyleciało mi z głowy skonczyłam naświetlania i od razu praktycznie wyjechałam, a zaraz po powrocie byłam w szpitalu. Mam nadzieję, ze bawiłyście się chociaż dobrze i następne spotkanie będzie w większym gronie. Może powinnyśmy wymienić się numerami telefonu? byłoby łatwiej się porozumieć następnym razem...?
|
grazynakawa (offline) |
Post #14 28-08-2015 - 14:36:02 |
Oława |
Oby się udało spotkać w większym gronie, ale to różnie bywa, ja na razie mam czas na owe pogaduchy jakby co.........
a mój telefon jest na priw Pozdrawiam i idę jeść obiad |
Lilianka2 (offline) |
Post #15 31-08-2015 - 12:17:08 |
wałbrzych |
Propozycja spotkanie jest świetna. Jestem tzw nowa Amazonką i bardzo chetnie spotkam się na pogaduchy. Ten tydzień mam chemiczny, ale od nastepnego poniedziałku wracam do formy, wskakuje w auto i mogę jechać na spotkanie. prosze o informację kiedy i gdzie.
|
Bombina76 (offline) |
Post #17 04-08-2020 - 05:29:28 |
Środa Śląska |
Halooo,
wiem że jest covid - ale kawka na świeżym powietrzu w odległości...podbijam temat- spotkanie we Wrocławiu? Nikt nie pisał od 2 lat, ale czemu nie.....? NST, G2, T1b, Mastektomia z wartownikami, implant 08.2020 /odrzucenie implantu tamoksyfen + reseligo |