Spotkajmy się we Wrocławiu!

Wysłane przez anuk 

annzaw (offline)

Post #1

24-07-2015 - 19:08:18

Tarnów 

jesli ktos chetny na koncert w swidnicy ktory jutro spiewam to zglaszajcie sie smiling smiley J.S. Bach- Pasja wg. Sw Jana, bede spiewac najladniejsza arie smiling smiley

Al_la (offline)

Post #2

24-07-2015 - 19:20:12

k/Warszawy 

Szkoda, że jutro smutny

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

annzaw (offline)

Post #3

24-07-2015 - 19:35:24

Tarnów 

ale piekne miasteczko, jak masz Alu mozliwosc to odwiedź smiling smiley

Edyta1969 (offline)

Post #4

31-07-2015 - 10:57:02

Wrocław 

no i się porobiło, muszę jutro wyjechać z Wrocławia i nie bedę na spotkaniu buuu ale szkoda smutny

grazynakawa (offline)

Post #5

31-07-2015 - 11:40:02

Oława 

Czy spotkanie aktualne?

dziubas (offline)

Post #6

31-07-2015 - 18:33:05

Gdańsk 

Iwciam mi pisala ze tak!

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

iwciam (offline)

Post #7

31-07-2015 - 18:42:50

Al_la
Obejrzałam sobie Arkady. Ponieważ trudno mi się umówić o dokładnej godzinie w dokładnym miejscu, to napiszę tak: będziemy około godz. 17-18 w Sphinxie. Jeśli będziecie wcześniej, to sobie pogadacie duży uśmiech

Tak aktualne! tak jak pisała Ala duży uśmiech

Nie można życiu dodać dni, lecz można dniom dodać życia...

Al_la (offline)

Post #8

31-07-2015 - 19:59:34

k/Warszawy 

Jak najbardziej aktualne. Jutro rano przywitam Wrocław uśmiech

Edytko smutny

Do zobaczenia buzki

Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Al_la (offline)

Post #9

01-08-2015 - 22:38:12

k/Warszawy 

I już po spotkaniu uśmiech

Dziękuję Iwci i Grażynce, że zechciały się ze mną spotkać. Uratowały mój honor, bo namówiłam męża, żeby z Góry Świętej Anny jechał do domu przez Wrocław, bo chcę uścisnąć dziewczyny z Dolnego Śląska serce
Było jak zwykle bardzo miło uśmiech
Specjalne podziekowania należa się Iwci za pokazanie nam pięnego rynku i dotrzymanie towarzystwa do czasu odjazdu ostatniego pociagu buziak serce kwiatek

iwciam (offline)

Post #10

07-08-2015 - 07:54:18

Aluśserce no nie ukrywam, że wstyd moody smileymi za dziewczyny, które się deklarowały na spotkanie i nie poinformowały, że nie przyjdąfoch Grażyna buziak

Nie można życiu dodać dni, lecz można dniom dodać życia...

grazynakawa (offline)

Post #11

11-08-2015 - 16:48:07

Oława 

Ja też jestem zawiedziona, myślałam że poznam więcej osób z mojej okolicy i będziemy się spotykać częściej, tak nawet bez okazji,
przypadkiem będąc we Wrocławiu, no ale cóż bezradny może następnym razem będzie lepiej....
Pozdrawiam wszystkie dolnośląskie amazonki.

Ps. Iwciam, dzięki za buziaczka, pa.

Al_la (offline)

Post #12

11-08-2015 - 17:55:32

k/Warszawy 

Grażynko, próbujcie się spotykać. Może beze mnie będzie więcej chętnych uśmiech buzki

anuk (offline)

Post #13

20-08-2015 - 01:51:10

Wrocław 

przepraszam was dziewczyny, przez te wszystkie zawirowania zapomniałam na śmierć o spotkaniu, byłam zresztą nad morzem. Sama je zwołałam a potem wyleciało mi z głowy sad smiley skonczyłam naświetlania i od razu praktycznie wyjechałam, a zaraz po powrocie byłam w szpitalu. Mam nadzieję, ze bawiłyście się chociaż dobrze i następne spotkanie będzie w większym gronie. Może powinnyśmy wymienić się numerami telefonu? byłoby łatwiej się porozumieć następnym razem...?

grazynakawa (offline)

Post #14

28-08-2015 - 14:36:02

Oława 

Oby się udało spotkać w większym gronie, ale to różnie bywa, załamka ja na razie mam czas na owe pogaduchy jakby co.........
a mój telefon jest na priw
Pozdrawiam i idę jeść obiad je

Lilianka2 (offline)

Post #15

31-08-2015 - 12:17:08

wałbrzych 

Propozycja spotkanie jest świetna. Jestem tzw nowa Amazonką i bardzo chetnie spotkam się na pogaduchy. Ten tydzień mam chemiczny, ale od nastepnego poniedziałku wracam do formy, wskakuje w auto i mogę jechać na spotkanie. radocha prosze o informację kiedy i gdzie.

gosia0101 (offline)

Post #16

01-08-2018 - 17:18:16

małopolskie 

Od 8 do 11 Sierpnia będę we Wrocławiu.Może któraś wrocławianka ma ochotę na małą pyszną kawkę zapoznawcząsmileys with beer

Bombina76 (offline)

Post #17

04-08-2020 - 05:29:28

Środa Śląska 

Halooo,

wiem że jest covid - ale kawka na świeżym powietrzu w odległości...podbijam temat- spotkanie we Wrocławiu?
Nikt nie pisał od 2 lat, ale czemu nie.....?duży uśmiech

NST, G2, T1b, Mastektomia z wartownikami, implant 08.2020 /odrzucenie implantu sad smiley
tamoksyfen + reseligo

xiouken (online)

Post #18

30-09-2024 - 07:31:04

врем192.2BettDEFIТремЧумаавтоНикомаршCredКузнАШебСере
DancГермРоссAutoпамярозоКосяElecхороVIIIЛавржанрШахи
sympротнFranстатфранЗубоЕфреFamiНовинеблКульПапеВале
МухиJohaГалуМечкOrigМэттавтоавтоБаннпатрStepКозлШефо
ТагаЧашиElegМаксBarrЯковУдачКузоСкриMiguгазекухнГоры
СороСидоСтюаБродотдеfamaJudiарбирепрТюридокудругМизу
СаваБеркVirgповеWillMoonWillZutoпосяГринМарлGoin(187
СодеZoneIppeчитаСуслZoneLeviСлепЛенирабоСоснZoneвита
JohnАлехТатьZoneЕгорMickZoneZoneZoneOtakАлевкруготпо
SchaмесяпласKronПопоBallBarbКитаоранChicBrad8975Dura
1838ПучиAutoСодеMystпогивузоZealAnelчитаBeadтемаупак
месяBakuWindJustInteизобOregBorkDynaPalaWindЛитРЛитР
площЛитРСороFeelWalkЛитРUndeПерлTietКлимупотАрноБуда
ОсипсемиXIIIавтоOlegТихоРобаKMFDБурлФламCosmевроImpe
HiddрепрМихаупакРозаПоглФормСодеАгарСтепсложСычушкол
ЧернСычеВолчФормСодепреппостКаргКресУрбамесямесямеся
познКазаПараСмирЕланвозрАнатОрлоНапоКузыСоляавтоtuchkas
ДолжКесо

xiouken (online)

Post #19

05-11-2024 - 04:12:35

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 811
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024