Zwolnienie L-4
Wysłane przez Andżelika
Andżelika (offline) |
Post #1 03-04-2018 - 10:45:48 |
Karpniki |
Witam, w marcu zdiagnozowano u mnie nowotwór złośliwy piersi. Rak naciekowy G3 . Wizytę u mojego onkologa dotyczącą leczenia mam dopiero 9 kwietnia. Pracuję w dużym sklepie spożywczym i często uderzam się w pierś i wtedy mnie boli. Moje pytanie to czy mogę iść po zwolnienie lekarskie do mojego rodzinnego lekarza???
W piątek idę na moją pierwszą chemię , w sumie to nie wiem co mnie czeka. Lekarze nic mi nie powiedzieli tylko kiedy i gdzie. Bardzo się tym wszystkim denerwuję i strasznie to przeżywam . Wszyscy mówią że będzie dobrze , nigdy bym nie pomyślała że to spotka akurat mnie. |
Andżelika (offline) |
Post #4 03-04-2018 - 12:06:38 |
Karpniki |
Super bardzo wam dziękuję.
W piątek idę na moją pierwszą chemię , w sumie to nie wiem co mnie czeka. Lekarze nic mi nie powiedzieli tylko kiedy i gdzie. Bardzo się tym wszystkim denerwuję i strasznie to przeżywam . Wszyscy mówią że będzie dobrze , nigdy bym nie pomyślała że to spotka akurat mnie. |
goja66 (offline) |
Post #6 14-04-2018 - 18:28:50 |
Ozorków |
Przez 182 dni możesz być na "zwykłym " zwolnieniu L-4- czyli każdy doktor ci je wystawi...jeśli chcesz...albo jeśli potrzebujesz...Potem jeśli byś potrzebowała dłużej -to już zasiłek rehabilitacyjny....Na zwolnieniu możesz być ciągiem 182 dni
NST Gx po chemioterapii ypT3N3 Er- 30% ,Pr-0 , HER2-0 , Ki67-18-20% |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
112
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024