Spotkanie
wrJola (offline) |
Post #2 18-10-2012 - 16:54:39 |
Wrocław |
... no i z Gdyniankami spotkała się warcząca Jola, która "bidula" nie może dopilnować wątku i z wrocławiankami się nie potrafi spotkać....
Dziewczynki, rzucać termin jakowyś przed zimą Moje leczenie zakończone i jak na rencistkę przystało powinnam mieć mnogo czasu .... Myślę, że nie ma co pytać gospodyni wątku ino dojezdzające dziewczyny, co by rzuciły termin im pasujący czyli kiedy będą we Wrocku. Jak wiecie nigdy termin nie będzie pasował wszystkim, ale jeśli choć ze 4 to już warto ruszyć du... Buziaki serdeczne z oby nie ostatnimi promykami słoneczka.... |
beciabecia36 (offline) |
Post #3 24-10-2012 - 20:00:40 |
Legnica |
Kobitki drogie ja bardzo chętna jestem na spotkanko we Wrocku i jeśli chodzi o termin to tyż się dostosuje, bo czasu teraz mam pod dostatkiem. Także mobilizacja pełna, proponuje 17.11 lub coś koło tego, dziewuchy z okolic ładujeta się do mego konia mechanicznego i jedziemy Jolu znajdź jakie lokum kawiarniane, trzeba rozruszać ten wątek bo śpiąco na nim
|
kasiaf (offline) |
Post #4 24-10-2012 - 23:15:27 |
SZKLARĘBA |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oj śpiąco!!!!!
Beatko ja jak wiesz jestem prawie chętnaprawie bo nie wiem jak mój małżonek bedzie miał czas i ochotę....ale coraz więcej mam we Wrocku miejsc do przekimania więc ....jestem za!!!!!!!!!!!!!! - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
kasiaf (offline) |
Post #10 27-11-2012 - 13:50:52 |
SZKLARĘBA |
słuchajcie gwiazdy !!!! ja najprawdopodobniej miedzy 17 a 22 grudnia będę we Wrocku !!!!!może jakies spotkanko ????ktoś sie pisze?????jak cos to poprosze na priv nr tel coby sie można dokładniej umówić
- Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. |
beciabecia36 (offline) |
Post #11 27-11-2012 - 20:04:23 |
Legnica |
Kasik oczywiście, że ja się PISZĘ Dajesz cynka a ja się zjawiam, normalnie czary
|
kasiaf (offline) |
Post #13 29-11-2012 - 22:16:17 |
SZKLARĘBA |
Kasieńko spędzę we Wrocku kilka dni więc możemy sie dogadać co do godziny.I po południu na małe co nieco umówić w ostateczności
Beatkowiem ,że na Ciebie moge liczyć buziole dziewczynki!!!! - Żyj! - powiedziała nadzieja. - Bez Ciebie nie mogę - odparło cicho życie. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 29-11-2012 - 22:18:06 przez kasiaf. |
Halinka (offline) |
Post #20 17-10-2013 - 23:47:08 |
|
Mam w planie spędzic najbliższy weekend we Wrcławiu, a właściwie będzie nas tam kilka forumowych sztuk Może któraś Dzieweczka z Wrocławia lub okolic ma ochotę na spotkanie? Miło by było Was poznać Będziemy czekać w sobotę między 12 a 13.30 w Hostelu Wratislavia, ul. Komuny Paryskiej 19, potem ruszamy na obiadek i zwiedzanie miasta. Jesli ktosik będzie chętny, a mu nie pasuje taki termin, to na wszelki wypadek w moim domku zostawiłam mój numer telefonu. Do zobaczenia we Wrocku |