Spotkanie
bovalino (offline) |
Post #5 13-11-2011 - 19:23:33 |
Niedaszów |
Bardzo chciałabym , tylko wszystko zależy od tego , jak będę się czuła , bo 01.12 mam ostatnią chemię . Jeśli mnie nie rozłoży , to wybiorę się , ale to nic pewnego , bo "czerwona dama " różnie i dziwnie na mnie działa i za każdym razem inaczej.
miałam piękne plany......i rozśmieszyłam Boga......teraz nie mam żadnych...........więcej go nie rozśmieszę.......chcę żyć spokojnie |
KMi.. (offline) |
Post #6 13-11-2011 - 21:34:54 |
Wrocław |
... liczymy na to, że będzie nas jak najwięcej
Halinkooooo plissssss ... Aga.. zobaczymy.. jak Ty nie przyjdziesz do nas, to my przyjdziemy do Ciebie MamaZosi.. z dobrze poinformowanych źródeł dowiedziałam się, że duże szanse są, iż będziecie Bovalino... trzymamy kciuki, żeby "czerwona dama" pozwoliła Ci do nas przyjechać |
mar_szczepanska (offline) |
Post #7 13-11-2011 - 22:10:27 |
|
Niestety ja odpadam- w niedzielę mam kiepskie połączenie, oczywiście żałuję tego ciacha.Pozdrawiam.
Mariola |
MamaZosi (offline) |
Post #8 14-11-2011 - 10:05:42 |
Zgorzelec |
mar szczepanska SKAD JEDZIESZ?moze bysmy cie podwiezli,dalabys rade dostac sie gdzies po drodze do wrocka albo do Zgorzelca?moglibysmy cie wziasc na trasie..tylko od razu mowie ze by dlugo nie zabawimy z 20miesiecznym maluchem nie da sieale z 2 h poplotkujemy
|
grazynakawa (offline) |
Post #19 25-11-2011 - 20:35:37 |
Oława |
Witam, ja jestem z Oławy i jak nic mi nie wyskoczy to chętnie przyjadę cieszę się że jest trochę chętnych do poznania się.
|
grazynakawa (offline) |
Post #21 26-11-2011 - 20:53:53 |
Oława |
A może są jakieś amazonki z Oławy i chciały by się wybrać byłoby mi razniej jechać do Wrocka.
|
mar_szczepanska (offline) |
Post #22 26-11-2011 - 22:20:06 |
|
Mnie nie będzie, ale może na wiosnę wrócimy do tematu-zapraszam na zamek Czocha, a jak chcecie to to na zamek możemy z Leśnej przespacerować się wzdłuż Kwisy, malowniczym szlakiem.Po drodze kawiarnia,nad jeziorem smażalnia ryb i cudowne widoki, o świeżym powietrzu nie wspomnę.
Mariola |
grazynakawa (offline) |
Post #23 27-11-2011 - 14:37:28 |
Oława |
Uwielbiam zwiedzać stare zamki, wybierałam się na Czocha w tym roku z mężem ale nie wyszło.
|
KMi.. (offline) |
Post #28 01-12-2011 - 19:10:04 |
Wrocław |
Dziewczyny, dopiero w sobotę będę miała możliwość podjechania do Galerii Arkady i rozglądnięcia się gdzie możemy przycupnąć. Może uda mi się dokonać rezerwacji miejsca. Więc do godz 16 w sobotę obiecuję napisać gdzie się dokładnie spotykamy... W każdym razie pamiętajcie proszę, żeby zapisać sobie mój nr telefonu. W ten sposób zawsze się znajdziemy
|
ewa49 (offline) |
Post #29 01-12-2011 - 19:27:28 |
JUGOW |
KURCZE KASIENKO TAK BARDZO CHCIALAM PRZYJECHAC ALE NIE MOGE BO 12 GRUDNIA MAM KOMISJE WE WROCLAWIU I ZA DROGO ZEBY TAK JEZDZIC CO TYDZIEN CHCE MI SIE WYC A ZABIEG NA PALEC PRZELOZONY COS MI SIE NIE UKLADA KASIU PROSZE JESLI BEDZIESZ ROBILA NASTEPNE SPOTKANIE DAJ ZNAC I ZROB ZDJECIE TAK BARDZO ZALUJE KONCZE BO BEDE RYCZEC BUZIAKI
Pijmy herbatki białą i zieloną samo zdrowie!!!!!!!!!Dziewczyny z dolnego slaska pozdrawiam: |