Jak dojechać we Wrocławiu?

Wysłane przez Halinka 

Halinka (offline)

Post #1

11-01-2012 - 19:35:54

Dziewczynki z Wrocławia i okolic, wiecie może jak dojechać komunikacją miejską z dworca w okolice Akademii Medycznej - chyba - bo chodzi mi o por. genetyczną, ul.M. Curie-Skłodowskiej 50-52.
Zaraz będę grzebać u pana Googla, ale może Wy coś podpowiecie szybko i prosto? Byle nie taksówkęoczko
Z góry dziękismiling smiley

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 12-01-2012 - 11:51:37 przez mag_dag.

Halinka (offline)

Post #2

11-01-2012 - 19:52:41

Oczywiście w temacie miało być'we Wrocławiu'. Znalazłam, że tramwajem '2' - potwierdźcie tylko lub zaprzeczcie, proszęsmiling smiley

mama_oli (offline)

Post #3

11-01-2012 - 22:38:45

Oleśnica 

Halinko ja byłam w tej poradni niecały miesiąc temu co prawda jechałam z oleśnicy, ale
jak szukasz tramwaju czy autobusu to kieruj się na zoo.

Weszłam teraz w google i faktycznie musisz wsiąść w tramwaj nr 2.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-01-2012 - 22:44:04 przez mama_oli.

Halinka (offline)

Post #4

11-01-2012 - 23:22:16

buziak
No właśnie już gdzieś psioczyłam, że w lipcu zarejestrowali mnie na styczeń, a po drodze kilka znajomych mi osób załatwili dużo szybciejbezradny Na szczęście styczeń jest jużoczko
Dziękismiling smiley
A może jakieś rady?

bovalino (offline)

Post #5

13-01-2012 - 10:48:01

Niedaszów 

Halinko , wpisz w google hasło "jakdojadę' Wrocław i pokaże się rozkład komunikacji miejskiej . W odpowiednie rubryczki wpisz z jakiego miejsca do jakiego chcesz dojechać i pokażą się godziny i nr tramwajów lub autobusów , przystanki i mapka .

miałam piękne plany......i rozśmieszyłam Boga......teraz nie mam żadnych...........więcej go nie rozśmieszę.......chcę żyć spokojnie

Halinka (offline)

Post #6

13-01-2012 - 12:51:11

Dzięki, Justysiubuziak

xiouken (offline)

Post #7

30-09-2024 - 07:43:10

xiouken (offline)

Post #8

05-11-2024 - 04:24:43

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 111
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024