Spotkanie

Wysłane przez suchal 

suchal (offline)

Post #1

24-09-2010 - 16:22:13

Uzdrowisko 

Wiecie co, zazdroszczę dziewczynom z innych województw. Trzymają sztamę, spotykają się. Ja kilka razy napisałam kiedy jadę do Bydgoszczy, czy kogoś zabrać po drodze, czy coś załatwić. Nic, zero odzewu. smutny

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-09-2010 - 20:52:51 przez Al_la.

Hala1962 (offline)

Post #2

25-09-2010 - 11:46:24

Szczecin 

Suchalku nie pocieszy Cię to zapewne ale... w Szczecinie też trudno zorganizować spotkanie...a i tak z samego Sz-na jestem tylko ja a reszta (3 dziewczyny) dojeżdżają z okolic....
i też mi smutno z tego powodu, szczególnie jak oglądam fotki z wawki lub poznania...

basia04 (offline)

Post #3

25-09-2010 - 12:13:14

Olsztyn 

Suchalku, co tu mówić o spotkaniu, jeżeli na forum czasami pytasz kogoś o samopoczucie i ...nic, zero odzewu. Pytasz raz drugi trzeci, bezradny a w końcu przestajesz, bo nie chcesz się narzucać.

b_angel (offline)

Post #4

25-09-2010 - 12:44:08

radom 

Basiu jeżeli ktoś nie odpowiada na ogólnodostąpnym forum to może nie chce pisać o swoim samopoczuciu tak aby wszyscy to czytali ........ ale można zawsze zapytać na priw.

co do spotkań to też trzeba wyjść z inicjatywą :zaproponować termin , miejsce uśmiech

w naszej wsi winking smiley też nas trochę jest- i jakoś żadnej sie nie kce chichot//ja ze wstydem przyznaje, ze mnie ciężko wołami z domu wyciągnąć a co dopiero wyjść z inicjatywąbezradny
a jeszcze praca, bachorki i sama muszę ciągnąć ten bajzel cały ..........

. . . . . . . . . . . . . .

...na forum od 16 listopada 2005 ...

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-09-2010 - 12:44:42 przez b_angel.

suchal (offline)

Post #5

25-09-2010 - 23:33:50

Uzdrowisko 

No tak, muszę przemyśleć ten temat. Rzeczywiście Manka organizuje sabaty. Wtedy dziewczyny przyjeżdżają, prawda, że więcej z Polski niż z regionu.
Dowodzi to jednak temu, co mówisz Aniele, że trzeba się zorganizować, wyjść z inicjatywą. Z kolei, tak jak mówi Basia, człowiek nie chce się nikomu narzucać.
Nie jestem aż tak mocna psychicznie,pozostanie mi Haluś zazdrośnie podczytywać posty o spotkaniach w innych województwach i miastach.papa

lulu (offline)

Post #6

26-09-2010 - 00:03:17

k/Kwidzyna 

A może połączymy siły, ja z samego końca pomorskiego (chętnam na spotkania) i kujawsko pomorskie radocha. Spotkanie w okolicach Grudziądza to mogło by być. Tylko trzy kolejne weekendy mam już zajęte załamka.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

suchal (offline)

Post #7

26-09-2010 - 07:48:07

Uzdrowisko 

Trzeba pomyśleć Lulu. papa

viola64 (offline)

Post #8

26-09-2010 - 08:34:44

Bydgoszcz 

witojcie dziewczyny!

pozdrawiam Was ze słonecznego śląska smiling smiley we wtorek wracam już do fabryki, po urlopie. proponuję spotkanie w sobotę, czyli 2.10.2010 w Bydgoszczy na Placu Wolności , pod Kościołem Św. Piotra i Pawła (przy ul. Gdańskiej), o godzinie 10:30. będę czekała na wszystkie chętne dziewczyny, które nie jadą w tym dniu na Pielgrzymkę do Częstochowy.
znak rozpoznawczy - szeroki uśmiech smiling smiley

buzki

basia04 (offline)

Post #9

26-09-2010 - 10:08:27

Olsztyn 

b_angel
Basiu jeżeli ktoś nie odpowiada na ogólnodostąpnym forum to może nie chce pisać o swoim samopoczuciu tak aby wszyscy to czytali ........ ale można zawsze zapytać na priw.

co do spotkań to też trzeba wyjść z inicjatywą :zaproponować termin , miejsce uśmiech

w naszej wsi winking smiley też nas trochę jest- i jakoś żadnej sie nie kce chichot//ja ze wstydem przyznaje, ze mnie ciężko wołami z domu wyciągnąć a co dopiero wyjść z inicjatywąbezradny
a jeszcze praca, bachorki i sama muszę ciągnąć ten bajzel cały ..........

Fakt pisałam na forum, ale i na priw. Zaproponowałam spotkanie w Częstochowie, bo jestem tam po raz pierwszy a wiem, że kiedyś dziewczyny spotykały się. i odezwały się ze 4 osoby. Ja jestem nowa na forum, śledząc watek z Częstochowy 2009 r. sądziłam, żę będę miała okazję poznać ludzi z forum. Bez urazy, ale czasami odnosze takie wrażenie, że nowym osobom na forum nie jest łatwo, ja w chwili obecnej nie jestem zbyt przebojowa, to może dlatego. Są grupki, które rozmawiają tylko miedzy sobą. Pozdrawiam. Ale piszę, sobie na forum, bo tak mi łatwiej, chociaż często brak odpowiedzi.. Czasami mam wrażenie, że się narzucam komuś.papa

Al_la (offline)

Post #10

26-09-2010 - 12:18:28

k/Warszawy 

Basiu, spotkanie w Częstochowie odbywa się co roku pod pomnikiem Wyszyńskiego.
Przychodzi tam każdy, kto chce i nie trzeba proponować uśmiech
Potem wszystkie osoby, które mogą tzn te, które nie wyjeżdżają zaraz po mszy, idą na wspólną kawkę.
Mam nadzieję, że w tym roku przyjdą osoby nowe buzki

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

viola64 (offline)

Post #11

02-10-2010 - 23:16:04

Bydgoszcz 

viola64
witojcie dziewczyny!

pozdrawiam Was ze słonecznego śląska smiling smiley we wtorek wracam już do fabryki, po urlopie. proponuję spotkanie w sobotę, czyli 2.10.2010 w Bydgoszczy na Placu Wolności , pod Kościołem Św. Piotra i Pawła (przy ul. Gdańskiej), o godzinie 10:30. będę czekała na wszystkie chętne dziewczyny, które nie jadą w tym dniu na Pielgrzymkę do Częstochowy.
znak rozpoznawczy - szeroki uśmiech smiling smiley

buzki

no cóżzałamka następnym razem może uda się frekwencja, bo dzisiaj byłam sama , ale duszą i sercem z pątniczkami na Jasnej Górze - dziękuję wszystkim tam obecnym za modlitwę i jak podlądałam fotki spotkanie forumowiczek i pozostałych amazonek było wzruszające i udane

viola64 (offline)

Post #12

03-12-2010 - 10:50:27

Bydgoszcz 

witam forumowiczki z naszego regionuforumowiczkujawsko-pomorskiego dziewczyny meldować się tutaj odważniej serdecznie zapraszam do klikaniatak

dziubas (offline)

Post #13

07-12-2018 - 00:55:13

Gdańsk 

odświeże ten watek po 8miu latach!!!! rotfl pochodze z Włocławka a mieszkam w Gdańsku. W pn lece na tydzień do Ziemi Swietęj, a po powrocie już Swieta i w tym roku mozna sie pokusić przedłużyc sobie o urlop ten świąteczny czas, ja jestem juz emerytka i narazie nigdzie nie dorabiam, wiem,ze z Włocławka i okolic (Aleksandrów Kuj, Ciechocinek, Toruń a nawet Bydgoszczjest na forum kilka amazonek! Spróbujmy skrzyknąc sie jakos tak po świętach! 27? 28? 29? 30 grudnia? prosze sie odzywać i deklarować!

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

dziubas (offline)

Post #14

19-12-2018 - 21:08:11

Gdańsk 

sytuacja moja sie trochę zmieniła, gdyż zmarła moja siostra i nie jestem pewna czy po Wigilii Bozego Narodzenia zostane na dłużej we Włocławku... , danutęmarię i alibabke z Wwka prosze o podanie na priv swoich nr kom, gdyz zgubiłam komórke i nie mam zadnych kontaktów...

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

lulu (offline)

Post #15

19-12-2018 - 21:54:27

k/Kwidzyna 

Dziubasku Danutamaria raczej nie zagląda tu. Napisz do niej na pv.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

nasturcjaja (offline)

Post #16

04-01-2019 - 22:10:21

Bydgoszcz 

Hej. Są jakieś spotkania dla rodziny w kujawsko-pomorskim? Grupy wsparcia?

Informację o raku ( mojej mamy) dostaliśmy na kilka dni przed świętami Bożego Narodzenia.
Lekarze mówią bardzo niejasno, zagadkowo i wierzę, że tutaj dowiemy się prawdy...
...co nas czeka. Co możemy zrobić, a czego już nie. róże

dziubas (offline)

Post #17

04-01-2019 - 22:42:33

Gdańsk 

Sa na pewnio w Toruniu! [www.awzr.pl], przypuszczam , ze przy CO w Bydgoszczy też jakaś grupa wsparcia powinna być!
[onkocafe.pl] ; [rak-mojawalka.com.pl]

nasturcjaja (offline)

Post #18

06-01-2019 - 16:51:12

Bydgoszcz 

dziubas
Sa na pewnio w Toruniu! [www.awzr.pl], przypuszczam , ze przy CO w Bydgoszczy też jakaś grupa wsparcia powinna być!
[onkocafe.pl] ; [rak-mojawalka.com.pl]

Dziękuję smiling smiley zaraz wszystko sprawdzę!

Informację o raku ( mojej mamy) dostaliśmy na kilka dni przed świętami Bożego Narodzenia.
Lekarze mówią bardzo niejasno, zagadkowo i wierzę, że tutaj dowiemy się prawdy...
...co nas czeka. Co możemy zrobić, a czego już nie. róże
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 458
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 14207 dnia 25-04-2022