Spotkanie
suchal (offline) |
Post #1 24-09-2010 - 16:22:13 |
Uzdrowisko |
Wiecie co, zazdroszczę dziewczynom z innych województw. Trzymają sztamę, spotykają się. Ja kilka razy napisałam kiedy jadę do Bydgoszczy, czy kogoś zabrać po drodze, czy coś załatwić. Nic, zero odzewu.
![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-09-2010 - 20:52:51 przez Al_la. |
Hala1962 (offline) |
Post #2 25-09-2010 - 11:46:24 |
Szczecin |
Suchalku nie pocieszy Cię to zapewne ale... w Szczecinie też trudno zorganizować spotkanie...a i tak z samego Sz-na jestem tylko ja a reszta (3 dziewczyny) dojeżdżają z okolic....
i też mi smutno z tego powodu, szczególnie jak oglądam fotki z wawki lub poznania... |
b_angel (offline) |
Post #4 25-09-2010 - 12:44:08 |
radom |
Basiu jeżeli ktoś nie odpowiada na ogólnodostąpnym forum to może nie chce pisać o swoim samopoczuciu tak aby wszyscy to czytali ........ ale można zawsze zapytać na priw.
co do spotkań to też trzeba wyjść z inicjatywą :zaproponować termin , miejsce ![]() w naszej wsi ![]() ![]() ![]() a jeszcze praca, bachorki i sama muszę ciągnąć ten bajzel cały .......... . . . . . . . . . . . . . . ...na forum od 16 listopada 2005 ... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-09-2010 - 12:44:42 przez b_angel. |
suchal (offline) |
Post #5 25-09-2010 - 23:33:50 |
Uzdrowisko |
No tak, muszę przemyśleć ten temat. Rzeczywiście Manka organizuje sabaty. Wtedy dziewczyny przyjeżdżają, prawda, że więcej z Polski niż z regionu.
Dowodzi to jednak temu, co mówisz Aniele, że trzeba się zorganizować, wyjść z inicjatywą. Z kolei, tak jak mówi Basia, człowiek nie chce się nikomu narzucać. Nie jestem aż tak mocna psychicznie,pozostanie mi Haluś zazdrośnie podczytywać posty o spotkaniach w innych województwach i miastach. ![]() |
lulu (offline) |
Post #6 26-09-2010 - 00:03:17 |
k/Kwidzyna |
A może połączymy siły, ja z samego końca pomorskiego (chętnam na spotkania) i kujawsko pomorskie
![]() ![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
viola64 (offline) |
Post #8 26-09-2010 - 08:34:44 |
Bydgoszcz |
witojcie dziewczyny!
pozdrawiam Was ze słonecznego śląska ![]() znak rozpoznawczy - szeroki uśmiech ![]() ![]() |
basia04 (offline) |
Post #9 26-09-2010 - 10:08:27 |
Olsztyn |
Fakt pisałam na forum, ale i na priw. Zaproponowałam spotkanie w Częstochowie, bo jestem tam po raz pierwszy a wiem, że kiedyś dziewczyny spotykały się. i odezwały się ze 4 osoby. Ja jestem nowa na forum, śledząc watek z Częstochowy 2009 r. sądziłam, żę będę miała okazję poznać ludzi z forum. Bez urazy, ale czasami odnosze takie wrażenie, że nowym osobom na forum nie jest łatwo, ja w chwili obecnej nie jestem zbyt przebojowa, to może dlatego. Są grupki, które rozmawiają tylko miedzy sobą. Pozdrawiam. Ale piszę, sobie na forum, bo tak mi łatwiej, chociaż często brak odpowiedzi.. Czasami mam wrażenie, że się narzucam komuś. ![]() |
Al_la (offline) |
Post #10 26-09-2010 - 12:18:28 |
k/Warszawy |
Basiu, spotkanie w Częstochowie odbywa się co roku pod pomnikiem Wyszyńskiego.
Przychodzi tam każdy, kto chce i nie trzeba proponować ![]() Potem wszystkie osoby, które mogą tzn te, które nie wyjeżdżają zaraz po mszy, idą na wspólną kawkę. Mam nadzieję, że w tym roku przyjdą osoby nowe ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
viola64 (offline) |
Post #11 02-10-2010 - 23:16:04 |
Bydgoszcz |
no cóż ![]() |
dziubas (offline) |
Post #13 07-12-2018 - 00:55:13 |
Gdańsk |
odświeże ten watek po 8miu latach!!!!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #14 19-12-2018 - 21:08:11 |
Gdańsk |
sytuacja moja sie trochę zmieniła, gdyż zmarła moja siostra i nie jestem pewna czy po Wigilii Bozego Narodzenia zostane na dłużej we Włocławku... , danutęmarię i alibabke z Wwka prosze o podanie na priv swoich nr kom, gdyz zgubiłam komórke i nie mam zadnych kontaktów...
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
lulu (offline) |
Post #15 19-12-2018 - 21:54:27 |
k/Kwidzyna |
Dziubasku Danutamaria raczej nie zagląda tu. Napisz do niej na pv.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
nasturcjaja (offline) |
Post #16 04-01-2019 - 22:10:21 |
Bydgoszcz |
Hej. Są jakieś spotkania dla rodziny w kujawsko-pomorskim? Grupy wsparcia?
Informację o raku ( mojej mamy) dostaliśmy na kilka dni przed świętami Bożego Narodzenia. Lekarze mówią bardzo niejasno, zagadkowo i wierzę, że tutaj dowiemy się prawdy... ...co nas czeka. Co możemy zrobić, a czego już nie. ![]() |
dziubas (offline) |
Post #17 04-01-2019 - 22:42:33 |
Gdańsk |
Sa na pewnio w Toruniu! [www.awzr.pl], przypuszczam , ze przy CO w Bydgoszczy też jakaś grupa wsparcia powinna być!
[onkocafe.pl] ; [rak-mojawalka.com.pl] rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
nasturcjaja (offline) |
Post #18 06-01-2019 - 16:51:12 |
Bydgoszcz |
Dziękuję ![]() Informację o raku ( mojej mamy) dostaliśmy na kilka dni przed świętami Bożego Narodzenia. Lekarze mówią bardzo niejasno, zagadkowo i wierzę, że tutaj dowiemy się prawdy... ...co nas czeka. Co możemy zrobić, a czego już nie. ![]() |