O sobie
Amazonki.net (offline) |
Post #1 24-01-2010 - 20:11:47 |
Forumowo |
W tym wątku napisz kilka słów o sobie (np. imię, wiek, gdzie mieszkasz)
Uwaga! Twoje dane nie są wymagane[ ![]() Kasia_W lidiaz Jola52 justa1970 Monia_B Katna Perła Perełka malgos 10 Masza70 nowa.k uśka ira Renata1967 Jazzowa mooning jagoda1967 martapiano bergen sweedee Amelkaa Zmieniany 7 raz(y). Ostatnia zmiana 08-08-2013 - 13:41:42 przez myszka. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #2 13-04-2010 - 16:54:50 |
Tomaszów Mazowiecki |
Jestem Bożena-prawostronna od 13 lat.Witam wszystkich na tym nowym,ciekawszym forum.
Mam 53 lata.Mieszkam w Tomaszowie Mazowieckim opiewanym w wierszu Tuwima.Pamiętacie? ..A może byśmy tak najmilsza ,wpadli na dzien do Tomaszowa.... |
Kasia_W (offline) |
Post #3 13-04-2010 - 19:31:01 |
Zduńska Wola |
OO, pojawił się ktoś w łódzkim
![]() witaj Bożeno ![]() to i ja się dopiszę, wszak ja też stąd pochodzę, choć leczę się w Trójmieście... na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Jola52 (offline) |
Post #5 14-04-2010 - 22:57:58 |
Kutno |
Witam -rownież z łódzkiego z Kutna.-
Miła, czemu jesteś taka smutna, Gdy jedziemy już do Kutna złączyć nasz los? Pomyśl – kiedy już będziemy w Kutnie, Może będzie jeszcze smutniej? Tak dzień i noc. śpiewał Andrzej Rosiewicz Nie byłam smutna jadąc swój los z ukochanym Jureczkiem zlączyć w Kutnie . Pochodzę z Piotrkowa Trybunalskiego -leczyłam sie w Łódzi. Lewostronna od grudnia 2003 r ,zrekonstruowana od stycznia 2007r. Życie jest za krótkie by się nim nie cieszyć |
Kasia_W (offline) |
Post #7 15-04-2010 - 13:39:21 |
Zduńska Wola |
dziewczyny a organizujecie tu czasem jakieś spotkania? np w łodzi na kawę lub piwo
![]() na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Al_la (offline) |
Post #9 15-04-2010 - 13:58:32 |
k/Warszawy |
Dziewczyny, w temacie "woj. łódzkie" możecie zakładać sobie wątki i umawiać się na spotkania "na mieście", zapraszać na spotkanie do Waszych domów, na wspólne spędzenie czasu np. na jakiejś imprezie plenerowej itp.
Na każde spotkanie - odrębny wątek ![]() W tym wątku zachowajcie raczej miejsce na tzw. "listę obecności", żeby łatwo było znaleźć osoby z Waszego województwa ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Monia_B (offline) |
Post #11 15-04-2010 - 21:11:30 |
Łódź |
Witam się i odmeldowuję w gronie łodzianek
![]() Mam na imię Monika, mieszkam w Łodzi, lat 34 na karku, dwójka wspaniałych dzieci i mąż, psów i kotów brak ![]() Chorobę zdiagnozowano u mnie niedawno, choć pewnie podstępnie rozwijała się od zeszłego roku. Niestety zła diagnoza USG dała mi złudną nadzieję, że wszystko jest w porządku. Na początku kwietnia wzięłam pierwszą chemię - jeszcze siedem przede mną, a potem operacja... ale co tam dam radę !!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mam nadzieję, że więcej łodzianek się tu odmelduje !!! moja tfu ![]() |
Perła (offline) |
Post #13 15-04-2010 - 22:57:55 |
Łódź |
Już dołączam
![]() www.perla.nets.pl |
malgos 10 (offline) |
Post #15 15-04-2010 - 23:05:28 |
Łódź |
Wreszcie ja tu dotarłam też łodzianka a bardzo dawno temu poznanianka
W tym roczku mija mi okrągla roczniczka Ale to dopiero w listopadzie i wtedy będę poważną osóbką ![]() A tak w ogóle to własnie mineło mi 4 latek jak skorupiaka pogoniłam Leczę się w Łodzi w Koperniku A tak wogóle jest ok ![]() A na spotkanko to chętnie jestem gotowa ![]() jestem na forum od 25-10-2008 ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski ![]() |
Dortek (offline) |
Post #16 16-04-2010 - 23:35:31 |
|
Jestem z urodzenia Łodzianką. Spędziłam w tym mieście najbardziej beztroskie 23 lata swojego życia.
Ciągnęło mnie jednak na Zachód -najpierw do Poznania, skąd po kilkanastu latach wywiało mnie niemal 'za morze', do UK. Do Łodzi czuję jednak ogromny sentyment i wszystkim moim znajomym szeroko opowiadam o tym Mieście Czterech Kultur ze słynną szkołą filmową którą ukończyło tylu znanych artystów (Polański, Bareja, Wajda, Bartkowiak i wielu innych). Szpital Kopernika znam nie tylko ze słyszenia; leżał tam 3 krotnie mój Tata, a ja zaliczyłam na kilku oddziałach pratkyki medyczne. Sercem czuję się Łodzianką. Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Post #18 21-04-2010 - 10:23:57 |
Tomaszów Mazowiecki |
No to trochę nas sie zebralo.A może jeszcze Ktos dotrze?
Za spotkaniami też jestem w miare możliwosci.Pozdrowionka ![]() |
Dortek (offline) |
Post #20 27-04-2010 - 21:46:37 |
|
Szczerze mówiąc nigdy nie myślałam, że kiedykolwiek gdziekolwiek się przeniosę. Większość moich znajomych pozostała w Łodzi, ale mój Ojciec pochodził z wielkopolski (powiat Poznań) i to miasto nigdy nie było mi obce. Z czasem poznałam je jak własną kieszeń, niemal tak samo jak łódzkie zakamarki. Bardzo polubiłam Stary Rynek, bo w Łodzi nie ma podobnego miejsca. Mamy tu za to naszą sławną Pietrynę... pamiętam, że jako nastolatka, po każdym zdanym egzaminie zaliczałam jej całą długość, po zdanej maturze przeszłam ją w obie strony! Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Al_la (offline) |
Post #25 07-07-2010 - 20:02:45 |
k/Warszawy |
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Jolar (offline) |
Post #27 07-07-2010 - 21:19:16 |
niedaleko Warszawy |
I ja pochodzę z Łodzi, tam spędziłam swoje dzieciństwo, tam skończyłam szkoły, wyszłam za mąż, tam porodziły się moje dzieci, tam zostali moi przyjaciele.......tam zostały groby moich przodków
![]() ![]() " Nie daj się ludzie niech swoje myślą... Nie daj się z diabłem do piekła wyślą... Nie daj się warto być zawsze tylko sobą..." |
Post #29 09-07-2010 - 13:03:24 |
Tomaszów Mazowiecki |
Pozdrowionka dla wszystkich
![]() |
Al_la (offline) |
Post #30 09-07-2010 - 13:47:16 |
k/Warszawy |
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |