Spotkanie w ROO WSS w Łodzi

Wysłane przez Amazonki.net 

Amazonki.net (offline)

Post #1

24-01-2010 - 20:13:01

Forumowo 

Będziesz w szpitalu na badaniach lub u lekarza - zamelduj w tym wątku.
Może jeszcze ktoś będzie w tym dniu w szpitalu.

malgos 10 (offline)

Post #2

15-04-2010 - 23:09:53

Łódź 

A ja mam wizytę w Koperniku u lekarza 10-05-2010 około 10 to może się z kimś uda mi się spodkać

jestem na forum od 25-10-2008

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.

- Fiodor Dostojewskiserce

Monia_B (offline)

Post #3

24-04-2010 - 22:32:19

Łódź 

Będę na kolejnej chemii 30.04 - Kopernik oddział Uniwerytetu Medycznego. Miło by było spotkać jakąś dobrą duszę z tutejszego forum smiling smiley
Czy któraś z was będzie też tego dnia ? - raczej wątpliwe, ale może...

moja tfu forumowicz rczość blogowa

Perełka (offline)

Post #4

03-05-2010 - 21:52:56

14 maja będę na wizycie kontrolnej u onkologa i gin.onkologa w MultiMed przy ul. Kopernika 67/69

Monia_B (offline)

Post #5

18-05-2010 - 19:09:07

Łódź 

Melduję, że w piątek 21.05 będę kiblować od 11.00 do 17.00 na szprycowaniu w Koperniku - może uda się przypadkiem z kimś spotkać ?

mooning (offline)

Post #6

09-02-2011 - 19:41:56

Tuszyn/ Łodzi 

hej.byłam w Koperniku 9.02.2011r.rutynowe badanka....jutro wyniki....strasznie sie boje

hania4 (offline)

Post #7

09-02-2011 - 21:35:47

Łódź 

A ja będę jutro w Koperniku w zabiegowym przychodni o 10.

"Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi.
W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć"..
-Jan Paweł II-

jagoda 1967 (offline)

Post #8

14-02-2011 - 09:32:00

Ja będe jutro na 8 godzine na klinice u lekarza a póżniej mam nadzieje pójde do zabiegowego na dół na zdjęcie szwów więc chętnie sie spotkam nawet jak bym miała poczekać

Monia_B (offline)

Post #9

14-02-2011 - 20:29:26

Łódź 

W sobotę będę od 8,40 w Koperniku naszym obrzydliwym na USG dowcipnym i blizny. Kawkę mogę uskutecznić jakby któraś z was akurat też tam była :-)

mooning (offline)

Post #10

24-02-2011 - 21:19:23

Tuszyn/ Łodzi 

Bede w Koperniku ok połowy marca na badankach termin konkretny do ustalenia......moze którs z Was wybiera sie w marcu na badankauśmiech

jagoda 1967 (offline)

Post #11

10-03-2011 - 12:37:14

Ja będe 15 na godz 13 w sprawie chemi chętnie się spotkam

Monia_B (offline)

Post #12

10-03-2011 - 15:46:36

Łódź 

a ja będę 12,03 o 12.00 i 19,03 o 9.00 smiling smiley

mooning (offline)

Post #13

25-03-2011 - 19:01:34

Tuszyn/ Łodzi 

Będę w Koperniku 28.03.-na dole pod gabinetem nr.2-o godz.9.00uśmiech

mooning (offline)

Post #14

23-05-2011 - 20:23:21

Tuszyn/ Łodzi 

bede w szpitalu na chemioterapii na oddziale co tydzien z piatku na sobote zapraszamkwiatek

mooning (offline)

Post #15

05-06-2011 - 10:53:44

Tuszyn/ Łodzi 

Rozpoczęłam kolejną walkę z przerzutem......w koperniku jestem co tydzien-czwartek-piątek-cotygodniowy maraton chemii....pozdrowionka buzki

xiouken (online)

Post #16

30-09-2024 - 08:25:46

xiouken (online)

Post #17

05-11-2024 - 05:07:24

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 815
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024