Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek

Wysłane przez Kasia_W
Monia_B (offline) |
Post #4 27-10-2012 - 00:04:31 |
Łódź |
Marzenko dziękuję, że namówiłaś mnie na ten koncert - to był balsam dla mej duszy
![]() Poplotkowałyśmy troszkę z dziewczynami na dworze i rozjechałyśmy się do domów - Marzenka przecież musiała przebyć drogę powrotną do domu, a to prawie 100 km od Łodzi, a my z Ewcią do pracy rano... ale było przesympatycznie, szkoda, że nie przybyło was więcej... moja tfu ![]() |
Perła (offline) |
Post #16 30-10-2012 - 17:53:15 |
Łódź |
Dzięki... To która może np. w czwartek? Ha, ha...
Po prostu, kto pierwszy ten lepszy, ![]() www.perla.nets.pl Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 30-10-2012 - 18:00:25 przez Perła. |
ewas (offline) |
Post #21 30-10-2012 - 23:30:43 |
Łódź |
Jeśli chodzi o mnie to w czwartek mam dyżur, a we wtorek i w środę pracuję do 23 i niestety ja nie moge tego przełożyć... ale jeśli macie ochotę możecie się spotkać w innym terminie beze mnie (nie bedę rozżalona, mam taką pracę i muszę różne przyjemności i spotkania planować dużo wcześniej i już).
|
ewas (offline) |
Post #25 31-10-2012 - 16:10:10 |
Łódź |
Sorki, że tak wyszło ale naprawdę nie mogę w innym dniu a mimo mojego całego zapracowania chętnie się z Wami spotkam.Jeśli poniedziałek jest aktualny zawiadomię Marzenę i może Ty Iruś nie bedziesz potrzebowala szofera bo Marzenka Cie do nas zabierze.
|
ewas (offline) |
Post #29 01-11-2012 - 19:16:01 |
Łódź |
Perła, wiem ze caly czas pijesz do mnie,choć nie bardzo to rozumiem. Ustal może jakiś termin czwartkowo-piątkowego spotkania w grudniu, bo niestety ja nie jestem wolnym ptakiem i za moment bedę pisała życzenia dyżurowe na grudzień, a wiedząc o który termin chodzi poproszę o wolny wieczór.Jeśli uraził Cię mój wpis, że dostaniesz od nas w d... to przepraszam.
|
Perła (offline) |
Post #30 02-11-2012 - 01:31:54 |
Łódź |
Ewa, nie uraził mnie żaden Twój wpis...Zawsze jednak tak było, że próbowałyśmy negocjować termin.. Tym razem umówiłyście się rach ciach..Po prostu też chciałabym się z Wami spotkać, a w sytuacji "poniedziałków": nierealne. A ponieważ już dawno pisałam o tym, a Wy znowu...no to żal mi dupę ścisnął. Dobrze, poproszę w takim razie o jakiś przyjemniejszy dzień następnym razem.
www.perla.nets.pl |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
425
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022