Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek
Kasia_W (offline) |
Post #9 02-07-2010 - 19:28:31 |
Zduńska Wola |
a co z połową lipca? komuś nie pasuje?
na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Perełka (offline) |
Post #11 02-07-2010 - 21:16:48 |
|
Od połowy lipca ruszamy z siostrami za kieckami weselnymi. Ze mnie jest kurdupelek ( a tera na dodatek utyty) wiec z doświadczenia wiem, że na jednym wypadzie się nie skończy. W Brzezinach nic na mnie nie ma, a ponieważ nie mam samochodu to muszę sie dostosować do moich sióstr. Potem ruszam z badaniami kontrolnymi.
Chyba, że się wyrobię, ale obiecać nic nie mogę. Łatwiej by mi było jakby spotkanie zorganizować w Brzezinach.Co wy na to? Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-07-2010 - 21:19:48 przez Perełka. |
Kasia_W (offline) |
Post #12 03-07-2010 - 09:54:25 |
Zduńska Wola |
Przepraszam, wcześniej Perełka napisała, że koniec lipca nie pasi, dlatego spytałam o połowę ja na pewno nie będę mogła na koniec sierpnia, bo mam kolejną kontrolę i jadę do Trójmiasta. Popieram pomysł z kilkoma datami, bo przecież, zawsze coś komuś może nie pasować. W ogóle to może trzeba pomyśleć o stałej zasadzie - spotykamy się raz w miesiącu
na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Monia_B (offline) |
Post #14 09-07-2010 - 21:24:45 |
Łódź |
podglądam z nad morza co tu naskrobałyście
Ja będę w Łodzi dopiero po 25 lipca, a sierpień to jeszcze nie wiem jak mi się ułoży... Kasiu pomysł ze spotkaniami raz w miesiącu SUPER !!! ja jestem jak najbardziej za - tym bardziej, że im bliżej mojej operacji tym więcej pytań i trzęsienia dupskiem Perełka jeśli chodzi o spotkanie w Brzezinach to dla mnie nie ma problemu - auto mam, a póki co jestem niepijąca niestety moja tfu rczość blogowa |
Jazzowa (offline) |
Post #16 29-07-2010 - 10:32:41 |
Łask |
To ja wnoszę o jakieś spotkanie w Łodzi - acz operację mam w poniedziałek (02.08.2010), nie wiem ile czasu mi zajmie dochodzenie do siebie.. ale myśle, że jeszcze w sierpniu nadawałabym się jak najbardziej )))))))))))
I cóż koleżanki na to? ) Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Kasia_W (offline) |
Post #18 29-07-2010 - 21:59:29 |
Zduńska Wola |
oo, jakie duże grono nam się zbiera fantastycznie !!!
umawiajcie się dziewczynki umawiajcie- ja w sierpniu nic obiecać nie mogę, bo pierwszy i ostatni tydzień jestem w rozjazdach, ale wy ustalajcie datę, a ja spróbuję się dopasować na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 29-07-2010 - 22:03:41 przez Kasia_W. |
Dortek (offline) |
Post #21 06-08-2010 - 00:56:22 |
|
W drugiej połowie sierpnia wybieram się do Polski. Baaardzo możliwe, ze zahaczę o rodzinne miasto... Może się załapię...
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Monia_B (offline) |
Post #23 09-08-2010 - 15:14:58 |
Łódź |
świetna wiadomość ! dajcie znać jak ustalicie termin
ja cały czas poza Łodzią jestem ale tak mi kiepsko internet chodzi, że pisać prawie nie mogę (co napiszę post, to mi zasięg siada ) moja tfu rczość blogowa |
Dortek (offline) |
Post #24 09-08-2010 - 20:04:43 |
|
Dziewczyny, wstępnie... WSTĘPNIE podaję, że będę prawdopodobnie w Łodzi od wtorku 17 sierpnia. Kilka dni tylko, bo mam bardzo napięty plan. W sobotę rano już jadę do Warszawy.
Oczywiście potwierdzę, a Wy już myślcie co z tą informacją zrobić. Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Monia_B (offline) |
Post #27 10-08-2010 - 12:28:44 |
Łódź |
miejsca chyba nie będziemy zmieniać, mam na myśli Manufakturę, można się umówić tak ja ostatnio przy "Krześle" tylko wtedy nikt nie może się zbytnio spóźnić, bo jak gdzieś pójdziemy usiąść to nas nie znajdzie.
Co do terminu dla mnie może być i 17.08. co prawda 16.08 mam chemię ale zakładam, że będę się dobrze czuła, a jak nie to mi wybaczycie nieobecność... moja tfu rczość blogowa |
Dortek (offline) |
Post #29 10-08-2010 - 19:33:53 |
|
Dziewczyny, jak pisałam jeszcze potwierdzę. Póki co proszę o instrukcje jak dojechać do Manufaktury... Dla mnie to drugi koniec miasta, a poza tym całkiem nowe miejsce, jako, ze jak wyprowadzałam się z Łodzi 20 lat temu, to tego cuda tam nie było.
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
malgos 10 (offline) |
Post #30 10-08-2010 - 21:50:55 |
Łódź |
Dorotka ale fabryka i palac Poznańskiego był
Bo Manu jest na terenie fabryki A z której strony bedziesz dojeżdzać to pokieruję A tak to sobie pomyslałam to może 18 sierpień to pasuje to tak pośrodku I może Monika B będzie mogla przyjść jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |