Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek
Jazzowa (offline) |
Post #1 03-05-2011 - 17:08:18 |
Łask |
Dziewczyny... ja nie do końca jednak wiem, czy pojadę.. czuję się średnio... trochę napitalają mnie kości i przeziębienie mnie trzyma już dwa tygodnie.. czy cholera wie co... ...
Kasia.. Irenka... przepraszam... tzn jeszcze nie jestem na 100% zdecydowana w żadną stronę.. ale może na wszelki wypadek zaklepcie sobie transport.. ((((((((((((((( I ten śnieg jeszcze..... wrrrrrrrrrrrrrr Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Perła (offline) |
Post #7 25-05-2011 - 00:19:33 |
Łódź |
Mooning, walka! Na wielu frontach. Proszę Cię wspomagaj chemię całą sobą, wizualizuj jej leczniczy efekt. Im dłużej obserwuję ludzi w tej chorobie, im więcej dowiaduję się z wszelkich źródeł na jej temat, tym bardziej wierzę w niezwykłą moc siedzącą w nas. Trzymamy kciuki!
www.perla.nets.pl |
Jazzowa (offline) |
Post #8 25-05-2011 - 08:28:43 |
Łask |
Mooning - ja też jeżdżę na chemię (co prawda na razie podnoszą mi białe.. bo sie nie chcą odpowiednio uzbroić)... ale planowaną mam teraz na poniedziałek -30tego... Może w Koperniku uda nam się spotkać....?
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Jazzowa (offline) |
Post #10 25-05-2011 - 12:49:30 |
Łask |
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Marzenna (offline) |
Post #13 25-05-2011 - 20:39:22 |
Łódź |
Koteczki moje przezyjcie te dni w koperniku jak najszybciej i do domu. Ja jadę do Poznania na szkolenie ochotniczek. bedą ciekawe zajecia z psychologiem i nie tylko.spotkam dziewczyny z całej Polski, zawsze wieczorami jest wesoło i integracyjnie.A Wy mi tu proszę zdrowe i już!!!!!!!
Na wolontariat będe chodziła w czerwcu do Matki Polki. Szczęście na dzisiejszy dzien dla Was to myśl Phila Bosmansa " Człowiek jest prawdziwym cudem, jedynym w swoim rodzaju i niepowtarzalnym.'' |
Monia_B (offline) |
Post #14 26-05-2011 - 23:21:33 |
Łódź |
cholera, ze też nie miałam wczoraj czasu zajrzeć na forum :/ byłam dzisiaj od 8.30 do 12.00 w Koperniku, bo miałam scyntygrafię tej mojej wątroby... wypiłybyśmy sobie kawkę i Moning razem odwiedziły, bo miała dzisiaj chemię.... ech moja tfu rczość blogowa |
Jazzowa (offline) |
Post #18 02-06-2011 - 23:52:46 |
Łask |
Ja nie wiem czy dam rade... nie chcialabym Was wiazac swoja osoba.. jak bede sie czula dobrze to podjade z przyjemnoscia niesamowita... )))))))))
Monia_B (offline) |
Post #20 05-06-2011 - 14:03:23 |
Łódź |
jeśli o mnie chodzi to bardzo chętnie - tylko, że teraz pogoda działkowa, więc mnie piatek, sobota, niedziela w Łodzi nie będzie - no chyba, że bedzie brzydko
moja tfu rczość blogowa |
Monia_B (offline) |
Post #27 16-06-2011 - 20:36:06 |
Łódź |
hej babolce gdyby nie Beatka nasza, to bym nie wiedziała, ze tu się jakies namawianie zaczęło... taka jestem zaganiana, że jak wracam do domu to już nie mam siły ani ochoty kompa odpalać... ale nie o tym miało być...
Ja chętnie się spotkam, nawet baaaardzo baaaardzo !!! Pasuje mi i poniedziałek i wtorek, bo w szkole luz i angielski dodatkowy się skończył. Środa już odpada, bo to będzie przed Bożym Ciałem - pewnie spakujemy manele i zrobimy wypad z Łodzi. Weekendy tak jak pisałam wcześniej w moim przypadku odpadają, bo działkowanie Beatka mi pisała, że jak się będzie dobrze czuła to przyjedzie z Marzenką No to jak ??? dogrywamy wtorek ??? moja tfu rczość blogowa |
jagoda 1967 (offline) |
Post #30 17-06-2011 - 09:13:44 |
|
Hura nareszcie ja też zapisuje się na to spotkanie tylko napiszcie gdzie
|