Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek
![smileys with beer smileys with beer](http://amazonki.net/dyskusje/mods/smileys/images/smiley15.gif)
Jazzowa (offline) |
Post #1 03-05-2011 - 17:08:18 |
Łask |
Dziewczyny... ja nie do końca jednak wiem, czy pojadę.. czuję się średnio... trochę napitalają mnie kości i przeziębienie mnie trzyma już dwa tygodnie.. czy cholera wie co...
![]() Kasia.. Irenka... przepraszam... tzn jeszcze nie jestem na 100% zdecydowana w żadną stronę.. ale może na wszelki wypadek zaklepcie sobie transport.. ![]() I ten śnieg jeszcze..... wrrrrrrrrrrrrrr Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Perła (offline) |
Post #7 25-05-2011 - 00:19:33 |
Łódź |
Mooning, walka! Na wielu frontach. Proszę Cię wspomagaj chemię całą sobą, wizualizuj jej leczniczy efekt. Im dłużej obserwuję ludzi w tej chorobie, im więcej dowiaduję się z wszelkich źródeł na jej temat, tym bardziej wierzę w niezwykłą moc siedzącą w nas. Trzymamy kciuki!
www.perla.nets.pl |
Jazzowa (offline) |
Post #8 25-05-2011 - 08:28:43 |
Łask |
Mooning - ja też jeżdżę na chemię (co prawda na razie podnoszą mi białe.. bo sie nie chcą odpowiednio uzbroić)... ale planowaną mam teraz na poniedziałek -30tego... Może w Koperniku uda nam się spotkać....?
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Jazzowa (offline) |
Post #10 25-05-2011 - 12:49:30 |
Łask |
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Marzenna (offline) |
Post #13 25-05-2011 - 20:39:22 |
Łódź |
Koteczki moje przezyjcie te dni w koperniku jak najszybciej i do domu. Ja jadę do Poznania na szkolenie ochotniczek. bedą ciekawe zajecia z psychologiem i nie tylko.spotkam dziewczyny z całej Polski, zawsze wieczorami jest wesoło i integracyjnie.A Wy mi tu proszę zdrowe i już!!!!!!!
Na wolontariat będe chodziła w czerwcu do Matki Polki. Szczęście na dzisiejszy dzien dla Was to myśl Phila Bosmansa " Człowiek jest prawdziwym cudem, jedynym w swoim rodzaju i niepowtarzalnym.'' ![]() ![]() |
Monia_B (offline) |
Post #14 26-05-2011 - 23:21:33 |
Łódź |
cholera, ze też nie miałam wczoraj czasu zajrzeć na forum :/ byłam dzisiaj od 8.30 do 12.00 w Koperniku, bo miałam scyntygrafię tej mojej wątroby... wypiłybyśmy sobie kawkę i Moning razem odwiedziły, bo miała dzisiaj chemię.... ech moja tfu ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #18 02-06-2011 - 23:52:46 |
Łask |
Ja nie wiem czy dam rade... nie chcialabym Was wiazac swoja osoba.. jak bede sie czula dobrze to podjade z przyjemnoscia niesamowita...
![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #20 05-06-2011 - 14:03:23 |
Łódź |
jeśli o mnie chodzi to bardzo chętnie - tylko, że teraz pogoda działkowa, więc mnie piatek, sobota, niedziela w Łodzi nie będzie
![]() moja tfu ![]() |
Monia_B (offline) |
Post #27 16-06-2011 - 20:36:06 |
Łódź |
hej babolce
![]() Ja chętnie się spotkam, nawet baaaardzo baaaardzo !!! Pasuje mi i poniedziałek i wtorek, bo w szkole luz i angielski dodatkowy się skończył. Środa już odpada, bo to będzie przed Bożym Ciałem - pewnie spakujemy manele i zrobimy wypad z Łodzi. Weekendy tak jak pisałam wcześniej w moim przypadku odpadają, bo działkowanie ![]() Beatka mi pisała, że jak się będzie dobrze czuła to przyjedzie z Marzenką ![]() No to jak ??? dogrywamy wtorek ??? ![]() moja tfu ![]() |
jagoda 1967 (offline) |
Post #30 17-06-2011 - 09:13:44 |
|
Hura nareszcie ja też zapisuje się na to spotkanie tylko napiszcie gdzie
![]() |