Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek
Kasia_W (offline) |
Post #1 28-09-2011 - 07:38:46 |
Zduńska Wola |
Do 7 to ja się nie wyrobię z wystawą, a po za tym 7 mam koncert Cotton Wing - jak masz free piątek Marzenko to rozumiem że się widzimy na tym koncercie, to będzie fajne bluesrockowe granie, zapraszam. A reszta jak się zapatruje na 21.10?
na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Monia_B (offline) |
Post #3 28-09-2011 - 13:06:49 |
Łódź |
ja się chętnie spotkam i 07.10. i do Zduńskiej mogę podjechać
........ własnie skończyłam rozmawiać z Marzenką i gdyby Kasieńko udało się taką imprezę zorganizować w innym terminie to byłoby super. Marzenka jest bardzo chętna na takie spotkanie i dysponuje duzym samochodem... daj znaka czy inny termin wchodzi w grę ??? Wracając do 07.10. - Marzence też pasuje i poinformowała już dziewczyny spoza forum (Marzenkę i Ewę), więc proszę mi się tu szybko dopisywać, że będziecie !!! moja tfu rczość blogowa |
Monia_B (offline) |
Post #6 28-09-2011 - 16:15:33 |
Łódź |
Ira jak byś miała napisać, że nie przyjdziesz to bym tego czytać nie chciała, a o tym, że będziesz to mogę w kółko niczym mantrę ...
Czyli będzie Ira, Perła, Marzenka, dziewczyny spoza forum, ja - no babolce dopisujcie się czy wam pasuje piątek 07.10. ??? moja tfu rczość blogowa |
Kasia_W (offline) |
Post #7 28-09-2011 - 19:53:27 |
Zduńska Wola |
cóż jeśli chodzi o piątki to mam jeszcze wolny 4 listopad, ale jak dla mnie to nasze spotkanie nie musi być w pt i nawet przy tej wystawie się nie upieram. Tylko miałam taki pomysł - zrobić tą wystawę bez Was to dla mnie bez sensu, a że w te piątki nie mam zaplanowanych koncertów to pomyślałam o takim urozmaiceniu. Jeśli chodzi o spotkanie z Wami u mnie to pasuje mi każdy dzień oprócz czwartków i pozostałych piątków- a to z tej prostej przyczyny, że nie pogadamy sobie - będzie głośno. Ale np w sobotnie wieczory gramy muzykę lata 60 70 i 80 do tańczenia - może taki wieczór wolicie ;-)
buziaki i bawcie się dobrze 7 i wypijcie moje zdrowie, ja Wasze na koncercie łyknę ;-) na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
jagoda 1967 (offline) |
Post #10 29-09-2011 - 11:13:25 |
|
Ja jestem chętna na jedno i drugie pozdrawiam i już się buzia uśmiecha że was zobacze
|
malgos 10 (offline) |
Post #11 29-09-2011 - 19:52:54 |
Łódź |
Monisiu zapomnialaś ,że mnie tez pasuje ,a co do wypadu do Kasi 21-10 ,też moge pojechac
Tylko jest jeden problem - ja nie jestem zmotoryzowana ,a Zbyś sie chyba nie wyrobi Więc potrzebny kierowca i jeszcze jedno muszę w miare wczesnie powrócic ,gdyż 22-10 mam wesele jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Marzenna (offline) |
Post #12 29-09-2011 - 22:33:07 |
Łódź |
Dziewczyny Stowarzyszenie Sportu Kobiet organizuje po raz X bieg kobiet. Będziemy biegać po Arturówku ok 2,5 km. Zapisy od 10.rozpoczecie impry o godz.11
Biegamy 2.10.niedziela słoneczko zamówione, zbiórka na ul.Skrzydlatej tj.tam gdzie bar z piwkiem..mostek..domki.To nie jest bieg Amazonek choc One też gromnie uczestniczą. To jest bieg, ale jak nie ma siły można dojśc w miłym towarzystwie...np.moim. Dla ka.zdej uczestniczki są upominki.Ja biegam-chodzę od 6 lat i jest super. |
Marzenna (offline) |
Post #13 30-09-2011 - 08:09:48 |
Łódź |
Na dobry dzionek Wam zakomunikuję: nagrody i upominki wręcza Dorota Idzi a i pojawia się i owszem Irena Szewinska.Zawsze udział biorą babeczki ze Stowarzyszenia Właścicielek Firm biegają i sponsorują..studentki...mLode kobitki i te dojrzałe.
Bądzcie na biegu !!! Nie może Was tam zabraknąć..las...dużo tlenu..fajna zabawa..samo zdrowie...dbacie o nie!!!!???? Przybiegnijcie!!!! Warszawka stale biega a Myyyyyy??? |
Monia_B (offline) |
Post #17 02-10-2011 - 20:12:00 |
Łódź |
Meksykanska była w porzo
na którą się umawiamy ??? muszę wiedzieć mniej więcej, bo być może dołączy do nas nowa dziewczyna spoza forum. Ja mogę od 17.30 moja tfu rczość blogowa |
malgos 10 (offline) |
Post #23 03-10-2011 - 08:33:34 |
Łódź |
a u mnie w pracy mówia ze super jest też Tawerna Pape Verde
ja na razie to zdycham ( mam gigant przeziebienie) ale mam nadzieje ze do spotkanka dojde do siebie jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |