Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek
hania4 (offline) |
Post #2 08-03-2012 - 00:57:29 |
Łódź |
No świetnie, a ja nic nie wiedziałam o spotkaniu- buuuu
szkoda że któraś mi w domku nie napisała... przecież można być czasami- nie teges- - i nie załapać co jest grane. Teraz dopiero załapałam- kawał po czasie "Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi. W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć".. -Jan Paweł II- |
Marzenna (offline) |
Post #12 13-03-2012 - 23:53:23 |
Łódź |
Jestem...teges ...dzis miałam imieniny matuli ...kobity czekamy na pełny skład ?? Monia i Małgoś.....kurden zawsze cosik przeszkadza i tak zawsze was koc ham i już...tesknie i kur....wa moja psapsiułka ma znowu tego sk....syna....spotykajmy się..zycie jest piekne z WAMI
|
nowa.k (offline) |
Post #14 15-03-2012 - 00:37:51 |
|
Jeżeli można na pół składu, to ja też mogę od piątku do niedzieli
Może Monia i Małgoś się jeszcze zdeklarują, przecież to całe dwa dni na decyzję. A może hania4 też by zajrzała? A tak w ogóle, to jak są chętne już cztery osoby, to myślę że Marzenka może zarezerwować jakiś stolik, czyż nie? A poza tym czy uzupełnianie płynów w tym i w przyszłym tygodniu jest szkodliwe? Chyyyba nieee Co o tym sądzicie? |
jagoda 1967 (offline) |
Post #15 15-03-2012 - 15:57:33 |
|
witam ja też bym mogła w przyszłą sobotę i niedziele pozdrawiam
|
ewas (offline) |
Post #20 20-03-2012 - 00:30:55 |
Łódź |
Marzenka ma rację.Mając ustalone wcześniejsze terminy reszte obowiązków łatwiej na spokojnie ułożyć, ja muszę pogodzić chociażby graftki w 3 pracach o zyciu rodzinnym nie wspomnę.W tym tygodniu wyjeżdżam na narty i wracam dopiero 1.04.Myślę, że do tego czasu ułozycie grafik co najmniej na pół roku.
|
bergen (offline) |
Post #21 24-03-2012 - 18:34:20 |
|
Dziewczynki,hallo
Bardzo,ale to bardzo stęskniłam się za Wami. Wróciłam z długiego urlopiku z mojej ukochanej Północy a następny dwumiesięczny wypad planuję we wrześniu. W nic się jeszcze nie wczytałam,pewnie kilka spotkań ominęło mnie. No to nieśmiało proszę o wyznaczenie kolejnego. Czy może to być najbliższa sobota? Bo.Ponieważ taaak długo mnie nie było w pracy,to dostałam popołudniówki. Czyli w tygodniu ja niestety nie. A teraz śmiało donoszę,że w Łodzi odkryłam knajpkę wschodnią TEREMOK przy Piramowicza(syberyjskie,muzułmańskie,ukraińskie pierożki). Ale fajnie. Buziaki i.... |
Marzenna (offline) |
Post #24 01-04-2012 - 15:45:38 |
Łódź |
|