Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek

Kasia_W (offline) |
Post #3 12-12-2010 - 17:49:25 |
Zduńska Wola |
i NIE czekolady
![]() na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
malgos 10 (offline) |
Post #4 12-12-2010 - 22:21:05 |
Łódź |
I w sprawie spotkanka w innym miejscu
własnie przeleciałam strony pubów i restauracji w Manu i nie wiem gdzie Co inna to fajniejsza , tanisze ,droższe , bo jest ich troche Więc chyba pozostaje krzesełko jako punkt orientacyjny ,a reszta to zgaduj zgadula lub może wy coś juz wczesniej zapoznałyście się i wam sie podobało bo ja oprócz Wedla to w pizza Hut tylko bylam Ale było tam fajnie A może Wy coś zaproponujecie I jak zwykle 17 -sta ? jestem na forum od 25-10-2008 ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski ![]() |
nowa.k (offline) |
Post #7 12-12-2010 - 22:53:15 |
|
Skoro nie kawy
![]() ![]() ![]() "Bock w Bierhalle Łódź Od dnia 6 grudnia do 26 grudnia zapraszamy do spróbowania piwa Bock. To karmelowe piwo dostępne jest w restauracji tylko raz w roku." ( Przyznam że tego nie próbowałam, podaję co przeczytałam) ,ale inne piwka ![]() Tylko nie wiem, czy wszystkie lubią ![]() ![]() |
Perła (offline) |
Post #8 13-12-2010 - 01:15:29 |
Łódź |
No właśnie, właśnie ze względu na zmotoryzowane zaczęłam się wycofywać z tego rozrywkowego pomysłu...Ale ostatnio temat drinków pojawiał się, więc... nie śmiałam proponować, ale Nowa.k czyta mi w myślach
![]() www.perla.nets.pl |
Jazzowa (offline) |
Post #9 13-12-2010 - 06:56:32 |
Łask |
Pewnie, że trafimy...
![]() ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #11 14-12-2010 - 11:13:31 |
Łódź |
ja też nie mam nic przeciwko mocniejszym trunkom - myślę, że na miejscu najlepiej zdecydować gdzie pójdziemy, bo to piątek i może być full ludzi. Poza tym mam jeszcze jedną propozycję, żeby tym razem spotkać się nie przy krzesełku a w wejściu do Manufaktury - zimno jest, a ja i Perła przychodzimy zawsze jako pierwsze i musimy stać na zimnie czekając na resztę
![]() Co wy na to ??? moja tfu ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #14 15-12-2010 - 21:40:27 |
Łask |
No to wymyslajcie gdzie i jak..
![]() ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #15 15-12-2010 - 23:08:01 |
Łódź |
ja się tym razem parę minut spóźnię, bo o 17.00 muszę dziecko do Grakuli odstawić ale prosto stamtąd lecę do was - czyli punkt zborny: główne wejście do Manufaktury (od strony fontann)
moja tfu ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #18 17-12-2010 - 13:12:35 |
Łask |
toś se pogadała.. ;o) Jak to mówią nie ma jak z kimś inteligentnym sobie pogawędzić... tutaj ustalić godzinę.. ;o)
To o 17.15 !! Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #19 18-12-2010 - 15:44:57 |
Łódź |
Wpadłam jeszcze raz wszystkim podziękować za wspaniałe spotkanie - było super i już się nie mogę doczekać następnego... Takie spotkania bardzo ładują moje akumulatorki energetyczne
![]() Specjalny buziak dla Marzenki za nieoczekiwany transport do domu - nawet nie myślałam, że klikam na forum, z kimś kto mieszka zaledwie kilka ulic dalej ![]() moja tfu ![]() |
Marzenna (offline) |
Post #20 18-12-2010 - 19:46:00 |
Łódź |
Cieszę się , .że pomoglam w szybkim powrocie do domku...polecam sie na przyszłosc. Mam nadzieję ,że moja obecność na następnych spotkaniach nie zawadzi
świat amazonek okazał się znów nieoczekiwanie bliski.W styczniu o rok starsze..czekam mna następne spotkanie...podziwiam dziewczyny..Kasia..Marzena..dojechały...chciały byc..ukłony..Beata ma bliżej tylko troszkę..ale oczywiście szacun wielki..Jesteście strasznie kolorowymi babeczkami..takie wprost do schrupania ![]() |
Kasia_W (offline) |
Post #22 30-12-2010 - 21:50:12 |
Zduńska Wola |
halo halo, szampańskiej zabawy jutro
![]() ja jutro odpływam w barwach i rytmach lat 60, ubaw mam po pachy wymalowałam mam ciuchy w pacyfki i inne takie pochwalę się jak zrobię zdjęcia ![]() (chwała mojej mamie, że zaopiekuje się Zosią ![]() na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
malgos 10 (offline) |
Post #24 30-12-2010 - 23:41:37 |
Łódź |
A ja mam bal na białej sali
Po świętach przeziebienie mnie dopadło i lekarka każe siedzieć w domku Ale zrobimy sobie kolacyjke (już mam gar bigosu) Kupimy jeszcze szampanno (czyli wino masujace) baloniki ,smieszne czapeczki ,sztuczne ognie A Zbyś naszykuje muzyke i pójdziemy w tany (jak nie usniemy ha ha) jestem na forum od 25-10-2008 ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski ![]() |
Monia_B (offline) |
Post #27 06-01-2011 - 17:46:49 |
Łódź |
W takim razie może założymy sobie taki wątek na pogaduszki Łodzianek i okołoŁodzianek, a ten zostawimy tylko do umawiania terminów spotkań ?
moja tfu ![]() |
Perła (offline) |
Post #28 06-01-2011 - 18:13:45 |
Łódź |
Nie wiem, czemu szanownej administracji przeszkadza, że bijemy sobie pianę tutaj...
![]() ![]() www.perla.nets.pl |
mag_dag (offline) |
Post #29 06-01-2011 - 19:27:11 |
Sosnowiec |
a ja tu wpadam,
wszędzie wpadam ![]() ale oczywizda wątek se możecie założyć na osobne gadanie jak potrzeba jest - w pogaduszkach na przykład? [amazonki.net] Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |