Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek

jagoda 1967 (offline) |
Post #2 17-02-2011 - 11:54:32 |
|
Hura nareszcie was poznam oczywiście też będe główne wejście do manufaktury to jest to od Ogrodowej
|
Monia_B (offline) |
Post #3 17-02-2011 - 18:57:30 |
Łódź |
nie Jagódko, wejście od ul. Zachodniej - trzeba przejść cały dziedziniec, wzdłuż fontann.
Zbieramy się w wejściu, co by nie stać na mrozie, a potem sobie pójdziemy na piwko ![]() Jakby coś mogę podać nr telefonu na priv. moja tfu ![]() |
malgos 10 (offline) |
Post #4 17-02-2011 - 19:50:12 |
Łódź |
Powiem szczerze dawno nie zaglądalam na forum
i teraz widzę ,że spotkanko ma być jutro Więc ,krótko powiem albo bede albo nie zależy ja się w robocie wyrobię Bo ostatnio to padam na r............a Wszyscy tylko chcą dane ,a jakim kosztem to nie ich sprawa Ale z drugiej strony to smutno by mi było, jak bym Was nie zobaczyła Wiec telefony mam i jak przybiegne to Was znajde Tylko Zbyś bedzie musiał coś sobie do jedzonka zorganizować jestem na forum od 25-10-2008 ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski ![]() |
Monia_B (offline) |
Post #5 17-02-2011 - 20:11:35 |
Łódź |
Małgonia mam nadzieję, że uda Ci się wpaść chociaż na chwilkę - bo nam też będzie smutno bez twojego towarzystwa
Zbyś z głodu nie umrze ![]() moja tfu ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #9 18-02-2011 - 08:22:23 |
Łask |
Hania ... oczywiście jeżeli będziesz się źle czuła to nic na siłę.... Na pierwszym spotkaniu moim z dziewczynami też bylam mniej więcej tyle po operacji co Ty
![]() Na pewno nie ma co się forsować... ale jeżli poczujesz się lepiej to wal do nas jak w dym ![]() No i mam nadzieje, ze Małgosia również dotrze.... Małgosia.. praca pracą.. ale relaksować się trzeba... ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Perła (offline) |
Post #10 18-02-2011 - 12:41:46 |
Łódź |
Pytanie za 10 punktów
![]() ![]() www.perla.nets.pl |
Jazzowa (offline) |
Post #14 19-02-2011 - 10:25:48 |
Łask |
Baby... ach te baby... człek by je łyżkami jadł!!!!!!!!!
Tak mi się śpiewa zawsze po spotkaniu z Wami... ![]() Marzenka wypatrywałyśmy Cię.. a tu nic.. ;( Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Renacic (offline) |
Post #17 19-02-2011 - 21:46:55 |
Włocławek |
Szkoda, że spotkanie już było i nie odbywa się we wtorek, bo wtedy jadę do Łodzi na kolejną chemię i chętnie bym się z wami spotkała. Może jednak uda się innym razem.
Bóg nie obiecał dni bez bólu, radości bez cierpienia, słońca bez deszczu, ale obiecał siłę na każdy dzień, pociechę wśród łez i światło na drodze....... [blogiemwraka.blogspot.com] [www.lightofhope.info] |
Jazzowa (offline) |
Post #19 20-02-2011 - 02:18:42 |
Łask |
Ja jestem za wtorkiem..
![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Jazzowa (offline) |
Post #21 20-02-2011 - 10:49:57 |
Łask |
hmmm... tak się zaczynam zastanawiać czy na wtorek się nie umówić do Kopernika po kolejną turę leków...
Zadzwonie jutro - może się uda... to byśmy się Renata spotkały w Koperniku.. Perła by może mogła dojechać... ![]() Od czwartku biorę kolejną turę.. więc mogłabym we wtorek zrobić wyniki i pobrać ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Jazzowa (offline) |
Post #22 20-02-2011 - 10:50:53 |
Łask |
A ja nie spałam bo miałam koleżanki na babskim wieczorze.. i one poległy w sen... a ja zostałam jak ten janfuł jakiś...
![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #23 20-02-2011 - 15:07:54 |
Łódź |
wtorek po pracy nie ma problemu, a jeśli byśmy się miały zobaczyć w ciągu dnia to będę mogła dać odpowiedź dopiero w poniedziałek, bo to zależy od tego jak mi się w robocie ułoży, najczęściej mogę wyjść kiedy chcę ale różnie to bywa.... a chętnie bym poznała Rencic
![]() moja tfu ![]() |
Renacic (offline) |
Post #25 20-02-2011 - 22:23:47 |
Włocławek |
Bardzo się cieszę, że jesteście chętne zorganizować spotkanie
![]() ![]() Jutro robię morfologię i jeśli będzie dobra to na pewno jadę we wtorek a raczej będzie dobra, bo teraz miałam długą 3-tygodniową przerwę. Do południa to raczej nie będę mogła nigdzie wyruszyć, bo zależy mi żeby jak najszybciej dostać kroplóweczki. Pamifos leci 3 godziny a oprócz niego Gemzar i płukaneczka, także jeśli wszystko dobrze się ułoży to będę po wszystkim około 17-tej. Fajnie by było się zobaczyć i poznać, ale jeśli tym razem się nie uda to może innym razem, bo ja teraz co 3 tygodnie bywam w Łodzi. Bóg nie obiecał dni bez bólu, radości bez cierpienia, słońca bez deszczu, ale obiecał siłę na każdy dzień, pociechę wśród łez i światło na drodze....... [blogiemwraka.blogspot.com] [www.lightofhope.info] |
Perła (offline) |
Post #29 21-02-2011 - 17:33:29 |
Łódź |
To ja napiszę tak
![]() ![]() ![]() www.perla.nets.pl |