Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek

malgos 10 (offline) |
Post #2 04-03-2011 - 13:05:12 |
Łódź |
hej kobitki
ja tak przy okazji wpadłam na momencik ,by powiadomic ,że 15-03-2011 przyjeżdza do Łodzi Dorotka więc wypada zorganizowac maleńkie spotkanko co wy na to jestem na forum od 25-10-2008 ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #3 04-03-2011 - 13:29:27 |
Łask |
A my na to jak na lato
![]() ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Perła (offline) |
Post #4 04-03-2011 - 15:31:44 |
Łódź |
A i Renata miała mieć 15-go chemię...Czekamy w takim razie na odzew. Ja na razie jestem wyłączona z życia. Zachciało mi się zoperować halluksa..Co za ból...najgorszemu wrogowi nie życzę. Bez kul ani rusz. Chyba w tym łbie mi się do reszty pokręciło, że sama sobie zadałam... Dobrze, ze tylko jedna stopa. Do 15-go chyba się podleczę
![]() www.perla.nets.pl |
Jazzowa (offline) |
Post #5 04-03-2011 - 16:59:42 |
Łask |
No to nieźle.. miałam nadzieję, że to nie będzie Cie aż tak to Cię będzie bolało...
![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #8 04-03-2011 - 21:17:05 |
Łódź |
Perła ściskam mocno
Ja na pewno nie będę mogła się spotkać w sobotę 19.03. ale każdy inny dzień jest ok. moja tfu ![]() |
Dortek (offline) |
Post #9 04-03-2011 - 23:18:07 |
|
No, dziewczyny, załatwiajcie ocieplenie, bo jak będzie zimno, to z domu nie wychodzę! Ja nie przyzwyczajona do takich mrozów...
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
jagoda 1967 (offline) |
Post #11 06-03-2011 - 11:15:05 |
|
Witam ja też bardzo chętnie przyjdę na spotkanie
![]() |
Dortek (offline) |
Post #15 07-03-2011 - 21:33:34 |
|
Miło mi, że zechciałyście dostosować swoje spotkanie do mojego przyjazdu.
Przylatuję we wtorek późnym wieczorem. I myślę, że koło czwartku_piątku_soboty możemy się styknąć. Ustalcie jakiś plan A i awaryjnie B. Ja się postaram dopasować. ![]() Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Monia_B (offline) |
Post #16 09-03-2011 - 21:22:12 |
Łódź |
no i co tu taka cisza ???
to może tradycyjnie piątek 17.00 ??? na piwku w Bierhalle ![]() jakby cuś to sobota też może być ale nie w południe, bo do Kopernika jadę na USG blizny :/ moja tfu ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #19 09-03-2011 - 22:32:17 |
Łask |
Piątek 18tego może być...
![]() ![]() Od 21go jestem w Łomiankach przez tydzień... więc bardzo bym prosiła byście nie przesunęły na ten termin... ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #21 10-03-2011 - 15:59:45 |
Łódź |
a widzisz Perła dobrze, że dopisałaś datę, bo ja już chciałam lecieć do was w ten piątek
![]() 18.03 pasuje - ale jak przełożycie na sobotę to niestety nie będę mogła ![]() She miło Cię będzie poznać moja tfu ![]() |
Dortek (offline) |
Post #22 10-03-2011 - 21:18:53 |
|
"Se" zapisuję i będę się szykować w tym kierunku. Już się cieszę, ze poznam nowe koleżanki i ponownie zobaczę te wcześniej już poznane...
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Dortek (offline) |
Post #24 13-03-2011 - 06:25:50 |
|
Dziewczyny, moja mama mieszka blisko Kopernika, więc jakby coś... to dajcie cynka na priv lub GG. Chętnie podskoczę. Niestety tylko w dniach 16-22 marca.
Monia_B (offline) |
Post #26 13-03-2011 - 13:14:17 |
Łódź |
nie było żadnych głosów przeciw - więc zakładamy, że wszystkim pasi
![]() She jeśli chcesz do nas dołączyć to może podaj którejś z nas numer telefonu na priv, co byś mogła nas łatwiej znaleźć ![]() moja tfu ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #30 15-03-2011 - 22:37:36 |
Łask |
Ależ będzie zgrajka nas zgrabna.. ho ho ho..
![]() Dortek już frunie ku nam.. ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |