Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek

Kasia_W (offline) |
Post #2 16-03-2011 - 10:57:13 |
Zduńska Wola |
To prawda, chyba jak nikomu
![]() pozdrawiam i do zobaczenia na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Dortek (offline) |
Post #3 16-03-2011 - 17:58:56 |
|
Ja już pierwszy krok zrobiłam - znaczy zakotwiczyłam się w Łodzi. Dziś już nawet pierwszy bieg po Piretrynie zaliczyłam...
Proszę jednak o kilka bliższych wskazówek dot. miejsca spotkania, bo ja oczywiście nie mam pojęcia szto eto, a Manufaktura z lekka rozległa.... Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Jazzowa (offline) |
Post #4 16-03-2011 - 20:21:43 |
Łask |
Dortek.. to browarek obok Pizza Hut w Manufakturze...
![]() Trafisz jak nic.. ![]() Ale fajna będzie ekipa.. ja oczywiście zabieram Kasie, Ire i Marzene... ![]() Do zobaczyska kochane ludziska!! Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Kasia_W (offline) |
Post #5 16-03-2011 - 21:36:51 |
Zduńska Wola |
Jazzowa ja z dziką chęcią z Tobą wrócę
![]() ale na dojazd do Łodzi wykorzystam PKS, bo muszę zawieść rano biznesplan do ŁPIH a potem chyba bujnę się do Kopernika i pobuszuję po Łodzi ![]() na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Jazzowa (offline) |
Post #6 18-03-2011 - 08:39:45 |
Łask |
Kasia.. no niech będzie, że 50% moich możliwości wykorzystasz dzisiaj.. ;o)
Uprzejmie donoszę, że pozwoliłam sobie zaprosić na dzisiejszy nasz sabat dziewczynę, z którą zjednoczyło mnie wspólne wlewanie w siebie mikstur czerwonych.. ;o)... A Ewa zaprosiła też dwie koleżanki po fachu.. ;o) Szykuje się więc nas spora zgrajka.. ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
nowa.k (offline) |
Post #8 18-03-2011 - 12:59:41 |
|
A jak wysiądę na dworcu w Koluszkach
![]() ![]() Czekam jeszcze na decyzję mamy, ale przyznaję że sama chciałabym Was zobaczyć znowu ![]() ![]() ![]() A... i piwko cudownie smakuje w takim towarzystwie ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #10 18-03-2011 - 13:31:46 |
Łask |
A nie mozesz sama?
![]() ![]() Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
jagoda 1967 (offline) |
Post #11 19-03-2011 - 10:56:00 |
|
Akumulatorki podładowane z niecierpliwością czekam na następne spotkanie
![]() |
Dortek (offline) |
Post #13 19-03-2011 - 20:02:14 |
|
Bardzo się cieszę, że mogłam Was wszystkie zobaczyć. Dzięki!!!
![]() Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Monia_B (offline) |
Post #15 20-03-2011 - 17:33:43 |
Łódź |
dzięki dziewczyny za wspaniałe spotkanie - akumulatory naładowałam na najbliższy miesiąc
cieszę się, że mogłam wreszcie poznać Dortek ![]() nawet na amazońskim spotkaniu okazuje się, że świat jest mały - prawda She ![]() moja tfu ![]() |
Dortek (offline) |
Post #18 20-03-2011 - 20:50:59 |
|
Popieram i proponuję okolice bliższe południowej Łodzi (przynajmniej, gdy zasugeruję swą obecność, co się nieczęsto zdarza)... hehe
Poza tym Perła - Ty NIE narzekaj! Siedziałaś dokładnie pośrodku! Wiem, że szyja troszkę pobolewała od ciągłych zwrotów głowy w przeciwnych kierunkach ale miałaś równomierny wzgląd w sytuację, nie to co my, biedne, małe żuczki... ![]() Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
Dortek (offline) |
Post #20 20-03-2011 - 21:00:14 |
|
Sie Ci wydaje... Bo nawet ta para co siedziała nad Tobą pilnie słuchała... O Małgosi, Kasi i Jazzowej nie wspomnę
![]() Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
ira (offline) |
Post #21 20-03-2011 - 22:27:00 |
Pabianice |
![]() Było fajnie, ale też czuję niedosyt: z Tobą pogadałam niewiele, z she- wcale, z innymi dziewczynami też nie. Z Kasią, Marzeną i Jazzową to chociaż możemy ździebko po drodze pogadac... A Perły to mogę słuchac i słuchac, ona ma kapitalny sposób opowiadania ![]() |
nowa.k (offline) |
Post #22 21-03-2011 - 04:35:19 |
|
![]() ![]() Podzielam zdanie Perły, żeby następnym razem szukać okrągłego stołu ![]() ![]() ![]() Szkoda, ze nie udało się porozmawiać ze wszystkimi, ale miło było zobaczyć "stare" ![]() Czekam na następne z niecierpliwością ( moja mama również) ![]() |
Monia_B (offline) |
Post #23 21-03-2011 - 12:34:13 |
Łódź |
Nowa cierpisz na bezsenność ??? co za pora - mnie się najlepiej śpi o tej godzinie
![]() buziaki dla was - już za wami tęsknie ![]() moja tfu ![]() |
Jazzowa (offline) |
Post #24 24-03-2011 - 14:32:52 |
Łask |
Dziewczęta me kochane... 6 kwietnia w Dekompresji występuje Fish... nie wiem jak Wy.. ale ja jego głos mocno wielbie..
![]() Może byśmy dla odmiany poszalały na koncercie? Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
mag_dag (offline) |
Post #25 24-03-2011 - 18:19:41 |
Sosnowiec |
dziewczyny, miałyście fajne spotkanie, na pewno macie fotki
czy nie zechciałaby któraś napisać kilka słów o spotkaniu i podesłać fotki - w celu umieszczenie na stronie głównej w "wydarzeniach"? tam ostatnio mało się dzieje wdzięczność nasza ścigać Was będzie za to przez długie lata ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Kasia_W (offline) |
Post #27 25-03-2011 - 12:11:17 |
Zduńska Wola |
@ Jazzowa - o Fishu myślę, muszę się dogadać z moją żmiją w kieszeni
![]() @ Mag_dag - któraś aparat miała faktycznie, ale nie pamiętam która, co do opisu spotkania to ja się nie czuję literatem, ale znam taką co fajnie bloga pisze ;-) może się wychyli ;-) @mooning - zapraszamy Laski byłam zajrzeć na wątek Ciechowy i wygląda na to żeśmy się załapały na listę i jedziemy niezłą bandą ![]() pozdrawiam na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-03-2011 - 12:13:59 przez Kasia_W. |
Al_la (offline) |
Post #28 25-03-2011 - 12:24:56 |
k/Warszawy |
Nie musi być wielka literatka, a kilka z Was pisze fajnie
![]() Trzeba zakryć na pierwszej stronie tę świeczkę, bo straszy okrutnie ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |