Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek
Jazzowa (offline) |
Post #1 25-03-2011 - 13:17:05 |
Łask |
To, ze jest w Trojce to wiadomo.. ale co koncert na zywo.. to koncert na zywo.. )
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Jazzowa (offline) |
Post #3 25-03-2011 - 13:45:43 |
Łask |
Ja to tylko popier...alam sobie slownie... hihi...
Przeczytałam dzisiaj dowcipy o hrabim dwa.. i niezwykle mnie ujęły.. ;o) Otóż one Podczas gry hrabiego na fortepianie wchodzi lokaj i mówi: - Jak pan hrabia slicznie gra! (z entuzjazmem ) - Eee tak se tylko popier**lam. - Jak pan hrabia się brzydko wyraża! (z oburzeniem) - Ale za to ślicznie gram!!! Do pokoju wchodzi strasznie pobity hrabia. - Hrabio, co się panu stało?! - pyta Jan. - Dostałem w twarz od barona. - Od barona? Przecież to chucherko! Musiał mieć coś w ręku! - Miał. Łopatę. - A pan, panie hrabio? Nie miał pan nic w ręku? - Miałem. Lewą pierś żony barona. Piękna rzecz, nie przeczę, ale do walki zupełnie się nie nadaje. Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Dortek (offline) |
Post #5 28-03-2011 - 00:52:36 |
|
Zdjęcia wstawiłam do mojej galerii. Najbardziej fotografowane były dziewczyny z moich najbliższych okolic, głównie z naprzeciwka. Pozostałe bardzo przepraszam Następnym razem lepiej się postaram
Ciemne wczoraj może sie przemienić w jasne jutro (Marcin Luther King) Miarą wielkości człowieka jest ilość przeszkód, które udało mu się pokonać. Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło. jedna z nas: [www.youtube.com] |
jagoda 1967 (offline) |
Post #7 06-04-2011 - 17:15:31 |
|
Witam czy my spotkamy się jeszcze przed świętami
|
Jazzowa (offline) |
Post #8 07-04-2011 - 06:26:44 |
Łask |
Mnie będzie trudno do końca kwietnia się wyrwać... kończę PITolenie w biurze...
Ale w maju jak najbardziej... ) Zresztą musimy się jakoś skrzyknąć przed Ciechocinkiem.. może umówić jakiś dojazd wspólny... Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Kasia_W (offline) |
Post #11 07-04-2011 - 20:11:55 |
Zduńska Wola |
wszystko, z naciskiem na pkt pierwszy ;-) na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Monia_B (offline) |
Post #18 15-04-2011 - 18:37:46 |
Łódź |
hej dziewczyny
muszę to z siebie wyrzucić, a komu jak nie wam ??? miałam dzisiaj USG u Jaworskiego i nie jest dobrze mam zmianę na wątrobie 17 mm - niby powiedział, że mało charakterystyczna jak na przerzut ale trzeba porobić inne badania; w poniedziałek jadę do szpitala, zobaczymy co mi pani doktor powie.... trzymajcie kciuki, żeby to nie był ten skur...syn. a myślałam, że te święta wielkanocne spędzę spokojnie.... buziaki dla was moja tfu rczość blogowa |
Jazzowa (offline) |
Post #21 29-04-2011 - 07:52:00 |
Łask |
puk puk puk...
Powoli zbliżam się do końca PITolenia.. może byśmy zorganizowały jakieś spotkanko? Nie mogę 6 maja... i 8 maja... ale może w ten długi weekend? któryś dzionek? hę? Trochę połamana jestem w okolicach lędźwiowych.... ale się dokuśtykam.. ) Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Jazzowa (offline) |
Post #25 29-04-2011 - 19:56:06 |
Łask |
No prosze.. na dwa samochody to się pozabieramy )
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Jazzowa (offline) |
Post #27 29-04-2011 - 20:09:08 |
Łask |
NIOOOOOOOOOOOOOOOOO i Kasie tez... i ja jeszcze Marzenke - wiec u mnie sie konczy pojemnosc mego samchodzika.. Myslalam, ze pojade wiekszym.. ale on ma jakies zabezpieczenia porobione przez mego ojca.. moze mnie to przerosnac w trasie.. Tata zyje w swoim swiecie..
malgos 10 (offline) |
Post #29 30-04-2011 - 09:35:07 |
Łódź |
Marzenka a moża ja zmieszcze się u Ciebie bo jak masz ciasno to jadę ciuchcia z Madzią
jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 30-04-2011 - 09:35:32 przez malgos 10. |