Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek
nowa.k (offline) |
Post #2 02-05-2010 - 18:23:32 |
|
Witam Was kobietki. Czy jakaś nowa.k z mamą może się stawić na wasze spotkanie ?
Wiem, że nas nie znacie ponieważ moje "forumowanie" polega głównie na czytaniu, ale moja znajomość z forum trwa już 1,5 roku. Chciałabym wciągnąć moją mamę w kręgi amazońskiego forum i myślę że takie spotkanie w realu byłoby dobrym początkiem |
Monia_B (offline) |
Post #4 02-05-2010 - 21:33:56 |
Łódź |
Nowa.k pewnie, że możesz się z mamą stawić na spotkaniu. Ja na forum trafiłam dopiero miesiąc temu i w sumie nie mam za wiele czasu na podczytywanie dlatego też myślę, że takie spotkanko w realu będzie fajnym sposobem na wymianę doświadczeń i poznanie ciekawych kobitek
Termin i miejsce już znacie, więc do zobaczenia ToJa gapa ze mnie, bo nawet nie wpadłam na ten pomysł moja tfu rczość blogowa |
Perła (offline) |
Post #12 05-05-2010 - 22:34:22 |
Łódź |
Na razie wpisuje się na listę. Na razie...bo np.dzisiaj miałam pójść do dentysty, a tu wpadł kolega niewidziany od kilku lat i... wypiliśmy dwa(!) wina i...dentysta poszedł się bujać)) Dziś w każdym razie wybieram się i chcę Was spotkać przy krzesełku. Oczywiście jeżeli mój kolega odwiedzi mnie 14-tego, to też pójdzie się bujać.Tylko sprawy typu "trzęsienie ziemi' wycofają mnie z gry Pozdrawiam
www.perla.nets.pl |
Kasia_W (offline) |
Post #17 10-05-2010 - 09:23:03 |
Zduńska Wola |
dziewczęta proszę o instrukcję jak dojechać z Kaliskiej do Manufaktury?
na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Kasia_W (offline) |
Post #20 11-05-2010 - 07:54:42 |
Zduńska Wola |
dziękuję bardzo
na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Monia_B (offline) |
Post #21 11-05-2010 - 21:36:07 |
Łódź |
nie miałam ostatnio czasu, żeby poczytać forum...
odmeldowuję się - będę na pewno moja tfu rczość blogowa |
malgos 10 (offline) |
Post #25 13-05-2010 - 22:06:43 |
Łódź |
Perełko jak nie pojawisz się jutro to na pewno my pojawimy się u Ciebie
A tak do pozostałych dziewczyn ja się szykuję Chociaż pogoda ma być bu buuuuuuuuuu Ale co mi tam cieplutko się ubiorę jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
justa1970 (offline) |
Post #26 14-05-2010 - 13:37:24 |
Piotrków Trybunalski |
No dziewczynki przepraszam ,że wostatniej chwili piszę -ale mnie neta wywaliło dopiero odzyskałam go.
Niestetynie mogę być bo mąż w pracy, córka na wyjeżdzie oreagowuje maturę a ja nie mam z kim zostawić dzieciaków(raczej Natalii bo chłopcy to żaden problem) a wziąć przecież jej ze obą nie mogę - bo to nie żłobek tylko babska nasiadówka. Mam nadzieję ,że to nie będzie jedyne spotkanie????????????? Iza |
Perła (offline) |
Post #29 15-05-2010 - 00:14:47 |
Łódź |
Byłyśmy we cztery Monia, Małgoś, Kasia i ja. Okazuje się, że nie trzeba znać się od lat, żeby przegadać cały wieczór.Było miło i słodko (wypiło się po kilka czekolad, a jakże). Nieobecne usprawiedliwiamy...wiemy, pogoda była nie teges Zrobiłyśmy foty, dziś już nie mam siły, spróbuję wstawić jutro.
www.perla.nets.pl |
malgos 10 (offline) |
Post #30 15-05-2010 - 00:40:55 |
Łódź |
Ja też póżna porą się melduję było super i słodziutko
Gadałyśmy,gadałysmy, gadałyśmy a czas lecial i kolo 22 sie rozstalyśmy i jeszcze byśmy gadaly Ale myślę, że to początek spotkanek i reszta też nabierze ochoty na gadu gadu Zapraszamy PS A tak między nami dziewczyny super acha mam kilka fotek i jak połapię się jak je wkleić do galerii to będa albo poproszę dobrego duszka o pomoc jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-05-2010 - 00:42:53 przez malgos 10. |