Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek
Wysłane przez Kasia_W
hania4 (offline) |
Post #6 17-10-2011 - 19:00:46 |
Łódź |
no nie wytrzymam ale dziewczyny jesteście szybkie...
ale dobrze, dobrze- tylko ja wolałabym ciut później, bo ''se'' remontuje kuchnie- robie to co miało być zrobione przed chorobą. A tak wogóle jutro mam pierwsze kontrolne badanie po..... "Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi. W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć".. -Jan Paweł II- |
hania4 (offline) |
Post #12 18-10-2011 - 21:29:36 |
Łódź |
Ira ''ciut'' później to zależy od ''fachowca'' jak długo to potrwa, tym bardziej że przychodzi popołudniami a później trzeba ogarnąć
chałupę z kurzu Ja nie prędzej jak w listopadzie bym mogła... "Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi. W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć".. -Jan Paweł II- |
Monia_B (offline) |
Post #19 22-10-2011 - 10:59:33 |
Łódź |
wow wow nawet nie wiedziałam, ze się zmawiacie na kolejne spotkanie !!! ja jestem chętna może być i czwartek jak dla mnie
Marzenka co do Ciecha to też jestem za, ale na tą chwilę nie będę się określać na 100% - zbyt odległe to wydarzenie w czasie czyli co, odhaczamy się wstępnie na 27.10. ??? moja tfu rczość blogowa |
malgos 10 (offline) |
Post #22 24-10-2011 - 17:54:59 |
Łódź |
Rozmawiałam z Moniką -Mooning w piątek w szpitalu i wspomnialam ,że sie organizuje spotkanko w czwartek
Powiedziała ,że postara sie ,ale wszystlko zalezy jak ją chemia sponiewiera Mowiła ,że zawsze od czwartku czuje sie super ( a chemię bierze co tydzień) A Monisia to powiem ,że jest wspaniałą dziewczyną ,pelna energii A ja też postaram sie przyczłapac i ze zimniutko to punkt orientacyjny w srodeczku ,by nie zamarznąc i chyba na 17,30 Pasuje???????????????? jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Perła (offline) |
Post #27 27-10-2011 - 00:41:44 |
Łódź |
To Lasencje, będę dzwonić, gdzie siedzicie. Tylko wybierzcie jakieś galante miejsce. I mam nadzieję, że odmeldujecie się wszystkie! Jestem lekko zdołowana, bo dziś dowiedziałam, że bardzo bliska koleżanka zachorowała. Jakieś zrazikowe gówno...przykro było słuchać jej kompletnie zdołowanego głosu...Potrzebuję się z Wami spotkać.
www.perla.nets.pl |
Monia_B (offline) |
Post #29 18-11-2011 - 20:46:01 |
Łódź |
oj Marzena Ciebie to tyłek swędzi - ciągle w rozjazdach - tam Cię jeszcze nie było... Wenezuela.... hmmm zazdraszczam
co do spotkania to dzisiaj właśnie myślałam, że mogłybyśmy sobie zrobić takie spotkanie mikołajkowe... moja tfu rczość blogowa |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
774
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024