Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek
Wysłane przez Kasia_W
Monia_B (offline) |
Post #1 18-04-2012 - 21:32:06 |
Łódź |
ja zapracowana jestem na maxa, nawet nie miałam kiedy poczytać forum...
mnie pasuje tylko sobota - w piątek idę do teatru, a w niedzielę wyjeżdzam do Poznania, w Łodzi będę dopiero w czwartek, potem wiadomo dłuuugi weekend, jak pogoda będzie git to w Łodzi nie posiedzę umawiajcie się więc tak, żeby wam pasowało i żeby Ewcia nie musiała długo czekać na wasze wsparcie... ja nadrobię zaległości w Ciechocinku moja tfu rczość blogowa |
hania4 (offline) |
Post #2 18-04-2012 - 22:57:58 |
Łódź |
Dziewczyny- niech będzie poniedziałek-
która może przyjdzie to co na 18 czy wcześniej.. i już nie zmieniajmy nic bo naprawdę umawiamy się....i umawiamy a nie spotykamy Potwierdzcie ale nie zaprzeczajcie! "Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi. W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć".. -Jan Paweł II- |
hania4 (offline) |
Post #4 18-04-2012 - 23:14:17 |
Łódź |
Okey!
Marzenka, ja, Ewa,- myślę że ira, perełka-Iwona, Małgosia i inne nasze amazonki - jak przeczytają to potwierdzą.. jak nie będziemy 3 w co nie wierzę "Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi. W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć".. -Jan Paweł II- |
Monia_B (offline) |
Post #19 14-05-2012 - 19:48:01 |
Łódź |
dziewoje proszę mi tu grafik rozpisać jeśli chodzi o piątek
o której robimy zbiórkę ? 9,00 czy 9,30 ??? Ira podrzuci Cię małżonek pod kościół na Zgierskiej jak rok temu ? Zabrałabym Cię, podjedziemy po Perłę, potem po Ewę. Hania napisz mi na priv adres - jak mieszkasz w okolicach Bałut lub Radogoszcza to po Ciebie podjedziemy, a jak gdzieś w inszych okolicach Łodzi to się gdzieś umówimy. moja tfu rczość blogowa |
Monia_B (offline) |
Post #22 14-05-2012 - 22:00:46 |
Łódź |
Marzenko nam też smutno z tego powodu disco bez Ciebie to nie disco !!!
odbijemy w Maufakturze przy kufelku piwa... albo dwóch... a może i trzech moja tfu rczość blogowa |
hania4 (offline) |
Post #23 15-05-2012 - 00:56:23 |
Łódź |
Tak dziewoje prosimy o grafik dobrze Monia piszesz Dziewoje- to która samochodem jedzie do Ciecha- Ewa czy Monia... piszę Ci adres Monia-póki co. "Nie poddawaj się bezwolnie nieubłaganemu losowi. W pełni wykorzystaj czas który będzie Ci jeszcze dany przeżyć".. -Jan Paweł II- |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
649
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024