Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek

Wysłane przez Kasia_W
Perła (offline) |
Post #7 02-11-2012 - 18:48:11 |
Łódź |
Przepraszam, bo z tego ściśnięcia d...to faktycznie tak wyszło, jakbym miała pretensje...zwłaszcza do Ewasa. A ja Ewasa kocham
![]() Przeczytałam, co napitoliłam i niestety tak to wygląda. Posypuję łeb popiołem...Jakoś ciężko mi się pogodzić z życiowymi niemożnościami. No i tyle...A wina, to Irki...z tym gwałtem. ![]() www.perla.nets.pl |
Pilot_613 (offline) |
Post #25 03-11-2012 - 16:43:40 |
Wawa |
Żem też oglądał (to już szło - widziałem fragment kiedyś nocą latając po kanałach - ...ale wtedy nie kazali Perły wypatrywać ;-P) - no i: orli-sokoli z wytrzeszczem i przecieranymi szybkami... i... Perły żem nie wypatrzył był - ale, fakt, film trza będzie obocyć :-) ("dla samego urbaniaka z klarnetem, jak mu zebrowski mowi: nie kompromituj sie <hahaha>"
![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #29 03-11-2012 - 20:03:23 |
Wawa |
...do jw - aaaa! bo jeszcze by trza wiedzieć, kogo wypatrywać ;-) ;-)
No tom poszperał w sieci... I ten.. nie polecam tego linku - to TYLKO skrótowy materiał, NIEPEŁNY - taka zajawka TYLKO do "Uwaga_TVN" = warto poczekać aż będzie całość online, nie tak? [uwaga.tvn.pl] [zawsze se można też przeca wygooglać "mój rower" :-)] "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mag_dag (offline) |
Post #30 03-11-2012 - 21:41:46 |
Sosnowiec |
coś tam dojrzałam we_w_tle, ale dopiero jak Pil wkleił linka i obejrzałam powtórnie - ot, starość ![]() więc dopytam: czy Perła stoi w swojej ulubionej habitowej granatowej narzutce (zakupiłam niedawno podobne cuś ino beżowe) i rozmawiając z kimś macha łapką na drugim planie w drzewach, podczas gdy Żmijewski proponuje reżyserowi, że doda sobie do swojej kwestii krzyczanej ku ojcu "nie teraz, oddwonię do ciebie, słyszysz?, nie teraz" a jakiś pan z grzebykiem podczesuje mu koafiurę? ![]() Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
433
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022