Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek

Wysłane przez Kasia_W
ewas (offline) |
Post #6 13-01-2013 - 09:25:39 |
Łódź |
Ewawlo, po przeczytaniu ze zrozumieniem też skumałam, ale przy pierwszym spojrzeniu na tekst, to przepraszam Marzenno, ale smiać mi ię chciało.
A teraz na inny temat,jeśli 12 lutego nasze następne spotkanie jest aktualne to chyba trzeba będzie zarezerwować stolik, bo w ostatki to może być różnie. |
Monia_B (offline) |
Post #14 19-01-2013 - 17:58:13 |
Łódź |
Mnie też niestety nie będzie, bo 12go mam swoje urodziny
![]() A poza tym od 10 do 17 lutego bedę szalała na nartach - wszak to czas ferii, muszę moim dzieciakom chociaż na tydzień czas zorganizować... Wypiję na stoku grzane winko za wasze zdrowie ![]() moja tfu ![]() |
Szpaku (offline) |
Post #21 28-01-2013 - 14:01:34 |
Poznań |
gdy spotkanie dojdzie do skutku to może znajdą się jakieś zdjęcia i krótka relacja
![]() Super będzie jak artykuł będzie mógł pojawić się na stronie. A ja już myślę jak nagrodzić miasta które będą miały najwięcej relacji. Może coś na wzór konkursu dla klubów ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
ewas (offline) |
Post #30 06-02-2013 - 00:02:49 |
Łódź |
Nieśmiało przypominam,że to są ostatki i że może być problem z wolnym stolikiem...Miło Marzenko bedzie Cię uściskać, szkoda że Monia z tych stoków nie może wpaść na chwileczkę, cieszę się, że spotkanie sie zbliża, z Marzenką będę sie widziala w sobotę to zawiadomie ją o spotkaniu.pozdrawiam wszystkie manukobietki i dajcie znać czy i na ile osób oraz gdzie mam rezerwować?
|
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
425
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022