Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek
Kasia_W (offline) |
Post #1 09-09-2010 - 19:28:59 |
Zduńska Wola |
hej ja też jestem do dyspozycji. Jeśli Jazzowa ( ) zgodzi się mnie transportować jak ostatnio to pasuje mi każdy dzień, z wyjątkiem 18 i 24 września.
na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Jazzowa (offline) |
Post #2 09-09-2010 - 19:31:37 |
Łask |
A pewnie, że się zgodzi...
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
malgos 10 (offline) |
Post #3 09-09-2010 - 22:25:25 |
Łódź |
to ja tez chociaz wrzesień mam załadowany imprezkami
i ino 24 odpada bo 25 wesele chrzesniaka i trzeba nóżki moczyć a 17 to mam impreze firmowa Więc proszę o inne daty pasujęce jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Jazzowa (offline) |
Post #5 10-09-2010 - 06:08:11 |
Łask |
To może dziewczyny przyszły tydzień? żebyśmy tak Monie nieco uspokoiły przed operacją.. bo nam się dziewczyna zestresuje.. a nie ma powodu... tylko trzeba jej to uświadomić..
Może 16ty? ot coś na wzór obiadów czwartkowych.. ))))))))).... to tak wstępnie... Monia co Ty na to?? Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #6 10-09-2010 - 12:58:00 |
Łódź |
dziewczynki kochane skoro Małgoś ma już rozplanowane dwa piątki (17 i 24) to może być wg mnie i czwartek Ja mam bliziutko do Manufaktury, więc nie będzie to dla mnie problem - ważne, żeby wam, przyjezdnym pasowało, bo to jednak w trakcie tygodnia i każda z was może mieć jakieś dodatkowe zajęcia na głowie.
Póki co wstępnie: 16.IX. czwartek godz. 17.00, miejsce: Manufaktura przy krzesełku Jeśli komuś nie pasuje to będziemy wybierać inny termin moja tfu rczość blogowa |
Perła (offline) |
Post #9 12-09-2010 - 22:27:25 |
Łódź |
Moniu, dzięki za wizytę w mojej przystani i uaktywnienie . Raczej dam radę i chętnie Cię zagrzeję do boju, mimo że sama mam hardcore...Uwalił mnie kleszcz i chyba mam boreliozę!!! Od miesiąca rumień wokół ukąszenia i ogólnie jakoś tak...Ale to raczej niezaraźliwe, wiec spróbuję do Was przylecieć
www.perla.nets.pl |
Jazzowa (offline) |
Post #11 13-09-2010 - 20:18:54 |
Łask |
Ja się dostosuję... )
W środę jadę po nowe piersiątko więc będę wypaśna.. Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Perełka (offline) |
Post #12 13-09-2010 - 21:20:12 |
|
Mnie żaden dzień poza sobotami nie pasuje.
Na temat spotkań rozmawiałam z Małgoś na czacie> Mówiłam, ze spotkania są zawsze organizowane w tygodniu, gdzie wiele z nas ma swoje obowiązki. Nic dziwnego, że na tych spotkaniach są po 3-4 osoby. Może warto by było ustalić jakis termin sobotni, gdzie dziewczyny mają więcej wolnego czasu, nie idą następnego dnia do pracy. Mozna powysyłać pw do innych dziewczyn i zorganizować większe spotkanie. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-09-2010 - 21:27:47 przez Perełka. |
malgos 10 (offline) |
Post #13 13-09-2010 - 21:37:24 |
Łódź |
Perełko rozumie Ciebie bardzo ale to spotkanko znowu jest na cito
w sierpniu bo Dortek przyjeżdżała a teraz by podtrzymac na duchu Monike B, która idzie na operację A tak na marginesie to wrzesień mam bardzo napięty i ledwie znajduje wolne okienko Chetnie spotkam sie w wiekszym gronie ale to chyba juz w późniejszym terminie I myśle ,że sobota tez się znajdzie wolna Buziaczki jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Kasia_W (offline) |
Post #14 14-09-2010 - 10:17:51 |
Zduńska Wola |
Perełko ale nigdy nie zaproponowałaś nam jakiejś konkretnej daty, przeciwnie chyba w kwietniu pisałaś, że Tobie pasuje prawie każdy dzień Ja nie mam nic przeciwko weekendom, choć wolę je spędzać z najbliższymi i pewnie część z nas będzie i takiego zdania.
"jeszcze się taki nie urodził, coby każdemu dogodził" Poza tym nie mam poczucia że muszę być na każdym spotkaniu róbcie i w tygodniu i w weekendy - wtedy zawsze ktoś znajdzie coś dla siebie Co do tego,że na spotkania przychodzi 3-4-5 osób - mnie się to bardzo podoba, można się naprawdę poznać i porozmawiać duża grupa, szczególnie kobiet = mówimy dużo, głośno, każda chce coś innego przekazać i robi się wrzawa Mam nadzieję Perełko że następne spotkanie Tobie przypasuje i będziemy miały okazję i Ciebie poznać pozdrawiam na forum od 13.08.2008 najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-) Centrala - Klub Muzyczny |
Jazzowa (offline) |
Post #16 14-09-2010 - 17:26:49 |
Łask |
Za krótko jestem by w tą dyskusję się włączyć.. powiem tylko, że pomimo małej ilości dziewczyn na jedynym spotkaniu jakie miałam z Wami - byłyśmy 4 - było niezwykle fajnie... )))))))) i nie mogę się doczekać spotkania czwartkowego.. a jeżeli kiedyś zaproponujecie w weekend to również będę robiła wszystko by dojechać... )
Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Jazzowa (offline) |
Post #18 14-09-2010 - 20:52:35 |
Łask |
Ira oczywiście.. )))))
Monia_B (offline) |
Post #19 14-09-2010 - 22:29:35 |
Łódź |
Dziewczynki czyli zostajemy przy czwartku (godz. 17.00) i spotykamy przy krzesełku.
Perła w razie cuś to na PW masz mój numer telefonu. Perełko przy umawianiu się na następne spotkanie weźmiemy pod uwagę jakiś weekendzik żebyś i ty mogła się z nami spotkać Buziaczki dla was moja tfu rczość blogowa |
Jazzowa (offline) |
Post #21 18-09-2010 - 10:54:34 |
Łask |
witam sobotnio... i dziękuję za czwartkowo.. )))).... było bardzoż symatycznie...
Cieszę się, że poznalam kolejne z nas dziewczyny i że są takie świetne... Moniś - mam nadzieję, że uspokoiłaś się trochę... )) Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 18-09-2010 - 10:55:03 przez Jazzowa. |
Jazzowa (offline) |
Post #24 18-09-2010 - 13:02:58 |
Łask |
Perła.. Ty to chyba często słyszysz, że jesteś podobna do pewnej Sharon S. ... )...
Ira... odwiozłam z przyjemnością...aż rozciągłość osiedla Bugaj w Pabianicach mnie zastanawia.. .... No i na przyszłość nie uganiaj sie tak za młodymi kierowcami.. Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Perła (offline) |
Post #25 18-09-2010 - 15:13:59 |
Łódź |
Jazzowa...poczucie humoru świadczy podobno o dużej inteligencji Sharon...poplułam się trochę . Dziękuję, to a propos naszej rozmowy o leczeniu raka śmiechem ? Ludzie, a wiecie jaka Jazzowa jest laska? Chyba powinnyśmy założyć wątek: pokadźmy se na temat swojego wyglądu Dziewczyny, Wszystkie mnie zachwycacie i w czwartek byłyście balsamem na me serce. Buziaki!
www.perla.nets.pl |
Jazzowa (offline) |
Post #26 18-09-2010 - 17:47:54 |
Łask |
Sie nie pluj publicznie .... A takie skojarzenie miałam patrząc na Ciebie.. więc się nim podzieliłam.. ot co!
A śmiać się trzeba... kadzidełkowy wątek może sobie jednak darujemy )))))))))) balsam na serducho trzeba nakładać ! Kolejną dawkę sobie zaserwujemy już chyba jak Monika dojdzie do siebie.. )) Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |
Monia_B (offline) |
Post #27 21-09-2010 - 21:01:30 |
Łódź |
hej kobitki moje kochane, dzisiaj dopiero znalazłam chwilkę, żeby na luzie przy kompie posiedzieć i napisać, że baaardzo Wam dziękuję za to spotkanie. Naprawdę dużo mi ono dało. Jestem teraz wyluzowana i spokojniejsza - mam nadzieję, że taką formę psychiczną zachowam do przyszłego tygodnia zresztą rzuciłam się w wir pracy i nie myślę o tym co ma być
Kolejną dawkę do załadowania akumulatorów koniecznie zróbmy z moim udziałem !!! nie darowałabym sobie kolejnej nieobecności moja tfu rczość blogowa Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-09-2010 - 21:02:38 przez Monia_B. |
Perła (offline) |
Post #28 21-09-2010 - 21:51:14 |
Łódź |
Moni...ja mam kontrolne 30-stego, jakoś po 13-stej. W Koperniku...może wdepnę do Ciebie ? Oczywiście wcześniej zadzwoniłabym, bo różnie się reaguje na pooperacyjne wizyty Ciekawe w jakiej ja będę formie, bo już mnie telepie...tego dnia mam omówienie wyników mammografii i rtg płuc. I tak od wyniku do wyniku, w mordę...
www.perla.nets.pl |
Jazzowa (offline) |
Post #29 24-09-2010 - 09:38:22 |
Łask |
Moniś ja również 30tego będę w Koperniku - mam chyba ostatnią przymiarkę przed radioterapią... więc gdybyś się czuła na siłach i miała na to ochotę - odwiedziłabym Cie...
(mój nr telefonu jest na profilu) hmm... to jakiś spęd mamy 30tego w tym Koperniku... ... Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."... [jazzowa.blogspot.com] |