Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek winking smiley smileys with beer

Wysłane przez Kasia_W 

Kasia_W (offline)

Post #1

09-09-2010 - 19:28:59

Zduńska Wola 

duży uśmiech hej ja też jestem do dyspozycji. Jeśli Jazzowa ( buziak ) zgodzi się mnie transportować jak ostatnio to pasuje mi każdy dzień, z wyjątkiem 18 i 24 września.

na forum od 13.08.2008
najważniejsze jest mieć plan, a plan jest :-)

Centrala - Klub Muzyczny

Jazzowa (offline)

Post #2

09-09-2010 - 19:31:37

Łask 

A pewnie, że się zgodzi... buziak

Jak to powiedział Albert Einstein: "Życie niemal na pewno ma sens..."...
[jazzowa.blogspot.com]

malgos 10 (offline)

Post #3

09-09-2010 - 22:25:25

Łódź 

to ja tez chociaz wrzesień mam załadowany imprezkami
i ino 24 odpada bo 25 wesele chrzesniaka i trzeba nóżki moczyć
a 17 to mam impreze firmowa
Więc proszę o inne daty pasujęce

jestem na forum od 25-10-2008

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.

- Fiodor Dostojewskiserce

nowa.k (offline)

Post #4

10-09-2010 - 02:07:52

Hej dziewczynkiduży uśmiech ja też już jestem na miejscu i chętnie wezmę mamę żeby się z Wami spotkała (chociaż ja też chcę poznać urocze kobietychichot). Czekam aż ustalicie termin i postaramy się tym razem dotrzećbuzki

Jazzowa (offline)

Post #5

10-09-2010 - 06:08:11

Łask 

To może dziewczyny przyszły tydzień? żebyśmy tak Monie nieco uspokoiły przed operacją.. bo nam się dziewczyna zestresuje.. a nie ma powodu... tylko trzeba jej to uświadomić.. winking smiley
Może 16ty? ot coś na wzór obiadów czwartkowych.. winking smiley))))))))).... to tak wstępnie...
Monia co Ty na to??

[jazzowa.blogspot.com]

Monia_B (offline)

Post #6

10-09-2010 - 12:58:00

Łódź 

dziewczynki kochane skoro Małgoś ma już rozplanowane dwa piątki (17 i 24) to może być wg mnie i czwartek smiling smiley Ja mam bliziutko do Manufaktury, więc nie będzie to dla mnie problem - ważne, żeby wam, przyjezdnym pasowało, bo to jednak w trakcie tygodnia i każda z was może mieć jakieś dodatkowe zajęcia na głowie.
Póki co wstępnie: 16.IX. czwartek godz. 17.00, miejsce: Manufaktura przy krzesełku
Jeśli komuś nie pasuje to będziemy wybierać inny termin
buziak

moja tfu forumowicz rczość blogowa

Kasia_W (offline)

Post #7

10-09-2010 - 14:29:48

Zduńska Wola 

ok duży uśmiech

na forum od 13.08.2008

Centrala - Klub Muzyczny

Jazzowa (offline)

Post #8

10-09-2010 - 15:51:28

Łask 

ok hot smiley

[jazzowa.blogspot.com]

Perła (offline)

Post #9

12-09-2010 - 22:27:25

Łódź 

Moniu, dzięki za wizytę w mojej przystani i uaktywnienie . Raczej dam radę i chętnie Cię zagrzeję do boju, mimo że sama mam hardcore...Uwalił mnie kleszcz i chyba mam boreliozę!!! Od miesiąca rumień wokół ukąszenia i ogólnie jakoś tak...Ale to raczej niezaraźliwe, wiec spróbuję do Was przyleciećsmiling smiley

www.perla.nets.pl

malgos 10 (offline)

Post #10

13-09-2010 - 20:05:02

Łódź 

hej Słoneczka data aktualna spotkanko będzie czy szukamy inne terminy

Jazzowa (offline)

Post #11

13-09-2010 - 20:18:54

Łask 

Ja się dostosuję... smiling smiley)
W środę jadę po nowe piersiątko więc będę wypaśna.. winking smiley

[jazzowa.blogspot.com]

Perełka (offline)

Post #12

13-09-2010 - 21:20:12

Mnie żaden dzień poza sobotami nie pasuje.
Na temat spotkań rozmawiałam z Małgoś na czacie> Mówiłam, ze spotkania są zawsze organizowane w tygodniu, gdzie wiele z nas ma swoje obowiązki. Nic dziwnego, że na tych spotkaniach są po 3-4 osoby.
Może warto by było ustalić jakis termin sobotni, gdzie dziewczyny mają więcej wolnego czasu, nie idą następnego dnia do pracy.
Mozna powysyłać pw do innych dziewczyn i zorganizować większe spotkanie.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-09-2010 - 21:27:47 przez Perełka.

malgos 10 (offline)

Post #13

13-09-2010 - 21:37:24

Łódź 

Perełko rozumie Ciebie bardzo ale to spotkanko znowu jest na cito
w sierpniu bo Dortek przyjeżdżała a teraz by podtrzymac na duchu Monike B, która idzie na operację
A tak na marginesie to wrzesień mam bardzo napięty i ledwie znajduje wolne okienko

Chetnie spotkam sie w wiekszym gronie ale to chyba juz w późniejszym terminie
I myśle ,że sobota tez się znajdzie wolna
Buziaczki buziak

Kasia_W (offline)

Post #14

14-09-2010 - 10:17:51

Zduńska Wola 

Perełko ale nigdy nie zaproponowałaś nam jakiejś konkretnej daty, przeciwnie chyba w kwietniu pisałaś, że Tobie pasuje prawie każdy dzień smiling smiley Ja nie mam nic przeciwko weekendom, choć wolę je spędzać z najbliższymi i pewnie część z nas będzie i takiego zdania.
"jeszcze się taki nie urodził, coby każdemu dogodził" smiling smiley
Poza tym nie mam poczucia że muszę być na każdym spotkaniu smiling smiley róbcie i w tygodniu i w weekendy - wtedy zawsze ktoś znajdzie coś dla siebie smiling smiley
Co do tego,że na spotkania przychodzi 3-4-5 osób - mnie się to bardzo podoba, można się naprawdę poznać i porozmawiać smiling smiley duża grupa, szczególnie kobiet smiling smiley = mówimy dużo, głośno, każda chce coś innego przekazać i robi się wrzawa smiling smiley
Mam nadzieję Perełko że następne spotkanie Tobie przypasuje i będziemy miały okazję i Ciebie poznać smiling smiley
pozdrawiam

na forum od 13.08.2008

Centrala - Klub Muzyczny

Perła (offline)

Post #15

14-09-2010 - 11:07:46

Łódź 

Czyli czwartek? Mogę mieć napinkę z godziną, ale przecież wiem gdzie wylądujecie na czekoladziesmiling smiley

www.perla.nets.pl

Jazzowa (offline)

Post #16

14-09-2010 - 17:26:49

Łask 

Za krótko jestem by w tą dyskusję się włączyć.. powiem tylko, że pomimo małej ilości dziewczyn na jedynym spotkaniu jakie miałam z Wami - byłyśmy 4 - było niezwykle fajnie... smiling smiley)))))))) i nie mogę się doczekać spotkania czwartkowego.. a jeżeli kiedyś zaproponujecie w weekend to również będę robiła wszystko by dojechać... smiling smiley)

[jazzowa.blogspot.com]

ira (offline)

Post #17

14-09-2010 - 20:40:06

Pabianice 

Jazzowa, a czy dla mnie znajdzie się miejsce w Twoim autku? smiling smiley

Jazzowa (offline)

Post #18

14-09-2010 - 20:52:35

Łask 

Ira oczywiście.. smiling smiley)))))

[jazzowa.blogspot.com]

Monia_B (offline)

Post #19

14-09-2010 - 22:29:35

Łódź 

Dziewczynki czyli zostajemy przy czwartku (godz. 17.00) i spotykamy przy krzesełku.
Perła w razie cuś to na PW masz mój numer telefonu.

Perełko przy umawianiu się na następne spotkanie weźmiemy pod uwagę jakiś weekendzik pociesza żebyś i ty mogła się z nami spotkać

Buziaczki dla wasbuziak

Perła (offline)

Post #20

14-09-2010 - 23:00:15

Łódź 

Kasiu, Moniko...mam nry telefonów, dzięki. W razie czego już dam radę. Dziś mam doła...Za dużo przy tej naszej chorobie złego się dzieje...Ide się napić i spać.

www.perla.nets.pl

Jazzowa (offline)

Post #21

18-09-2010 - 10:54:34

Łask 

witam sobotnio... i dziękuję za czwartkowo.. smiling smiley)))).... było bardzoż symatycznie... smiling smiley
Cieszę się, że poznalam kolejne z nas dziewczyny i że są takie świetne... smiling smiley

Moniś - mam nadzieję, że uspokoiłaś się trochę... smiling smiley))

[jazzowa.blogspot.com]

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 18-09-2010 - 10:55:03 przez Jazzowa.

Perła (offline)

Post #22

18-09-2010 - 12:11:37

Łódź 

Myślę,że w imieniu nowych mogę powiedzieć: I vice versasmiling smiley Jakoś w "kupie" raźniej,więc mam nadzieję że Monika dostała pozytywnego kopa od tylu" wzmacniaczy"smiling smiley Mnie też to podniosło morale, bo formę miałam nie teges...

www.perla.nets.pl

ira (offline)

Post #23

18-09-2010 - 12:37:04

Pabianice 

Cieszę się, że Was poznałam smiling smiley
A Jazzowa odwiozła mnie pod samą chałupę róże

Jazzowa (offline)

Post #24

18-09-2010 - 13:02:58

Łask 

Perła.. Ty to chyba często słyszysz, że jesteś podobna do pewnej Sharon S. ... smiling smiley)...
Ira... odwiozłam z przyjemnością...aż rozciągłość osiedla Bugaj w Pabianicach mnie zastanawia.. winking smiley....
No i na przyszłość nie uganiaj sie tak za młodymi kierowcami.. winking smiley

[jazzowa.blogspot.com]

Perła (offline)

Post #25

18-09-2010 - 15:13:59

Łódź 

Jazzowa...poczucie humoru świadczy podobno o dużej inteligencjismiling smiley Sharon...poplułam się trochęchichot . Dziękuję, to a propos naszej rozmowy o leczeniu raka śmiechem ? Ludzie, a wiecie jaka Jazzowa jest laska? Chyba powinnyśmy założyć wątek: pokadźmy se na temat swojego wygląduchichot Dziewczyny, Wszystkie mnie zachwycacie i w czwartek byłyście balsamem na me serce. Buziaki!

www.perla.nets.pl

Jazzowa (offline)

Post #26

18-09-2010 - 17:47:54

Łask 

Sie nie pluj publicznie winking smiley.... A takie skojarzenie miałam patrząc na Ciebie.. więc się nim podzieliłam.. ot co!
A śmiać się trzeba... kadzidełkowy wątek może sobie jednak darujemy winking smiley))))))))))
balsam na serducho trzeba nakładać !
Kolejną dawkę sobie zaserwujemy już chyba jak Monika dojdzie do siebie.. smiling smiley))

[jazzowa.blogspot.com]

Monia_B (offline)

Post #27

21-09-2010 - 21:01:30

Łódź 

hej kobitki moje kochane, dzisiaj dopiero znalazłam chwilkę, żeby na luzie przy kompie posiedzieć i napisać, że baaardzo Wam dziękuję za to spotkanie. Naprawdę dużo mi ono dało. Jestem teraz wyluzowana i spokojniejsza - mam nadzieję, że taką formę psychiczną zachowam do przyszłego tygodnia smiling smiley zresztą rzuciłam się w wir pracy i nie myślę o tym co ma być smiling smiley
Kolejną dawkę do załadowania akumulatorów koniecznie zróbmy z moim udziałem !!! nie darowałabym sobie kolejnej nieobecności smiling smiley

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-09-2010 - 21:02:38 przez Monia_B.

Perła (offline)

Post #28

21-09-2010 - 21:51:14

Łódź 

Moni...ja mam kontrolne 30-stego, jakoś po 13-stej. W Koperniku...może wdepnę do Ciebie ? Oczywiście wcześniej zadzwoniłabym, bo różnie się reaguje na pooperacyjne wizytysmiling smiley Ciekawe w jakiej ja będę formie, bo już mnie telepie...tego dnia mam omówienie wyników mammografii i rtg płuc. I tak od wyniku do wyniku, w mordę...

www.perla.nets.pl

Jazzowa (offline)

Post #29

24-09-2010 - 09:38:22

Łask 

Moniś ja również 30tego będę w Koperniku - mam chyba ostatnią przymiarkę przed radioterapią... więc gdybyś się czuła na siłach i miała na to ochotę - odwiedziłabym Cie...
(mój nr telefonu jest na profilu)
hmm... to jakiś spęd mamy 30tego w tym Koperniku... winking smiley ...

[jazzowa.blogspot.com]

Perła (offline)

Post #30

24-09-2010 - 17:44:36

Łódź 

Jazzowasmiling smiley 30 tego d 12-stej siedzę pod gabinetem...kurcze 11? Nie pamiętam...w każdym razie na radiologii. Korytarz na prawo od tej wypasione rejestracji na dolesmiling smiley Może uda nam się zobaczyć. Hej!

www.perla.nets.pl
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 291
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024