Spotkanie Łodzianek i okołołodzianek
Wysłane przez Kasia_W
Al_la (offline) |
Post #2 02-08-2015 - 13:10:36 |
k/Warszawy |
Wyjeżdżamy z Wrocławia. GPS mówi, że o 15.30 będziemy na miejscu. Ale uwzględniając obiad myślę, że będziemy przed 17.00. Która z Was się zjawi niech nas szuka
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #4 02-08-2015 - 22:29:56 |
k/Warszawy |
Jużem w domku
Dziękuję Łodziankom za cudne spotkanie Mój mąż powiedział, że kiedyś, kiedy będzie ładna pogoda i zorganizujecie spotkanie, chętnie się przejedzie. Ciekawa jestem, czy to Wy zrobiłyście na nim takie dobre wrażenie, czy Ola W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #7 03-08-2015 - 22:17:41 |
k/Warszawy |
Tak myślicie
Powiedział, że była fajna atmosfera i chętnie znów przyjedzie. Nie mówił, że do Tawerny Już my mu wybierzemy lokal W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-08-2015 - 22:18:01 przez Al_la. |
malgos 10 (offline) |
Post #20 25-08-2015 - 10:36:50 |
Łódź |
Był fajnie było miło poplotkowałyśmy sobie troszeczkę
A teraz ja za te plotkowanie mam angina gigant zdycham w domu Jadam tylko kisiel i klei takie rzadkie bo nic innego przez gardło nie chce sie przedostać no oprócz wody a moze czym innym się leczyć ale chyba pozostanem przy antybiotyku bo za piwem to ja za bardzo nie przepadam co innego Margarita truskawkowa ale ona ma mase lodu i na gardło nie pomoże jestem na forum od 25-10-2008 Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. - Fiodor Dostojewski |
Monia_B (offline) |
Post #23 30-09-2015 - 14:39:32 |
Łódź |
czołem moje Łodzianeczki
ja na "chemię" do kina jak najbardziej się piszę, bo mój małżonek z założenia nie pójdzie na polski film, jeszcze o takiej tematyce... do dyspozycji mam piątek i sobotę, niedziela raczej odpada, bo młody ma mecz - muszę kibicować dawno się z Wami nie widziałam, więc tym bardziej jestem za takim spotkaniem moja tfu rczość blogowa |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
775
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024